Ronaldinho Gaúcho #3
- barca0417
- Entrenador del Barça
ha most, pár hét alatt visszanyerné a formáját, az igazit, szerintem még bajnokok is lehetnénk. azért mert szerintem akkor meglehetne ijeszteni a realt, meg ha neki megy, sztem a többieknek is olyan erőt adna, hogy szét szednénk bárkit.
........ettől még messze vagyunk, de tetszene.....varázsolj ronnie!!!
amúgy ezt a meccstől függetlenül írom, mivel nem is láttam.
........ettől még messze vagyunk, de tetszene.....varázsolj ronnie!!!
amúgy ezt a meccstől függetlenül írom, mivel nem is láttam.

Szerintem maga az Fc Barcelonának üzent a szurkolóknak,vezetőségnek hogy szereti barcát és esze ágába sincs elmenni 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Sztem teljesen felesleges most találgatni Ronaldinhoval kapcsolatban. Ez a végjáték lehet mérvadó. Szerintem kezdeni fog a Celtic ellen. Kíváncsi leszek mire lesz képes 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- okos666
- Jugador del Barça
Jól játszott,és nagyon örülök,hogy jó kezd végre jó formába lendülni!!!Replay írta:Először érzem azt, hogy talán most kimászhat a gödörből.
Nem a 11-es vagy a gyönyörü bokamozdulatot követő ziccere miatt irom ezt, hanem láttam az akarást, próbált lendületből játszani, igaz, szabálytalansággal mindig sikerült megállitani (a régi Ronnie-t szabálytalankodva sem sikerült szerelni).
Bármi lehet ebből persze, de hogy egy győztes gólt tudott szerezni (még ha csak egy 11-es volt), sokat jelenthet.
Imádlak BARCA!!!
Először érzem azt, hogy talán most kimászhat a gödörből.
Nem a 11-es vagy a gyönyörü bokamozdulatot követő ziccere miatt irom ezt, hanem láttam az akarást, próbált lendületből játszani, igaz, szabálytalansággal mindig sikerült megállitani (a régi Ronnie-t szabálytalankodva sem sikerült szerelni).
Bármi lehet ebből persze, de hogy egy győztes gólt tudott szerezni (még ha csak egy 11-es volt), sokat jelenthet.
A motiváltság látszik rajta.Most már csak fejben kell túltennie magát a "hullámvölgyön". szerintem az eladása korántsem jelentene a csapatnak kiutat
Ahogy Cruyff is mondta : itt a vezetőségnek kell ........
Ahogy Cruyff is mondta : itt a vezetőségnek kell ........
Barca, Ronaldinho
-
- Entrenador del Barça
Akkor Iniesta és talán Messi kivételével eladhatnánk az egész csapatot is. Én az egészből azt szerettem volna levezetni, hogy talán nem (csak) a játékosokban keresendő a hiba. Talán a szakvezetés cseszik el valamit. Nem kicsit. Nagyon. Deco az idény elején a csapat legjobbja volt. Megsérült. A sérülése óta, azt sem tudja merre van előre. A formaidőzítések soha nem sikerülnek. A játékosok indokolatlanul sokat sérültek. A szezon elején Iniesta, Messi, Deco, Abidal vitték a csapatot. Azóta rájuk sem lehet ismerni! Hát Abidal miket csinál sorozatosan.... hihetetlen. A játékosaink egész egyszerűen félre vannak kezelve. Vagy túl nagy, vagy túl kicsi megterhelést kapnak, nemtudom, de valami nagyon nincs renben ott!
VISCA EL BARCA!
Azzal tökéletesen egyetértek, hogy pénzügyileg, talán most nyáron jönne ki jobban Roniból a Barca ha eladja. feltéve ha idén nem nyernek semmit se és a köv. idényeken is ugyanilyen marad. De úgy vélem hogy magával a nevével jelent annyit a klubbnak, hogy a fizetését behozza a különböző eladásokból(mez....).
Abban meg nem vagyok biztos, hogy egy más környezet kihozza belőle régi önmagát
Abban meg nem vagyok biztos, hogy egy más környezet kihozza belőle régi önmagát
Barca, Ronaldinho
-
- Director del Fútbol
Ez is igaz. Nem kizárólag R10 kell, hogy menjen. Számomra Deco, Oleguer, Gudjohnsen, Thuram, Giovani ugyanúgy eladási listán van. De ez az én véleményem:)cruyff írta:Goda06-al értek egyet. Ebben a csapatban Ronnie mellett még egy sor másik játékos is messze a tudása alatt teljesít, az pedig számomra felfoghatatlan, hogy miért egy dos Santos kezd, mikor R10 hajnali 3-kor az ágyból kikelve, hálóingben és hálósapkában, féllábon ugrálva is eljátszaná ugyanazt, amit az a kisgyerek. Rijkaard hozzáállása felfoghatatlan. A bajnokság közepén tartunk és azt mondják nincsen formánban. Uramisten! Erről ki tehet? Hol van a szakmai stáb? Minden második emberünk sérült, aki pedig nem az formán kívül. Bravó Rijkaard, Neeskens. Hogy készítik ezek fel a játékosokat?
-
- Entrenador del Barça
Goda06-al értek egyet. Ebben a csapatban Ronnie mellett még egy sor másik játékos is messze a tudása alatt teljesít, az pedig számomra felfoghatatlan, hogy miért egy dos Santos kezd, mikor R10 hajnali 3-kor az ágyból kikelve, hálóingben és hálósapkában, féllábon ugrálva is eljátszaná ugyanazt, amit az a kisgyerek. Rijkaard hozzáállása felfoghatatlan. A bajnokság közepén tartunk és azt mondják nincsen formánban. Uramisten! Erről ki tehet? Hol van a szakmai stáb? Minden második emberünk sérült, aki pedig nem az formán kívül. Bravó Rijkaard, Neeskens. Hogy készítik ezek fel a játékosokat?
VISCA EL BARCA!
-
- Director del Fútbol
Tudod, hogy mennyit ért R10 akkor, amikor varázsolt és mennyit ér most? Már most kevesebbért lehetne eladni. Arról ne is beszéljünk, hogy az évi 9 millió eurós fizetése kb felháborító ahhoz képest, hogy 2 éve totál formán kívül van. A marketing értékét nem vitatom el, de azért ha már a sport-szempontokat ismerjük, azon sem árt elgondolkodni, hogy mennyit visz el a srác a játékához képest és mondjuk most még kapnánk érte egy akkora összeget, hogy egy Fabregas vagy Diego szintű játékosra futná belőle. R10 már régen nem azt a szerepet tölti be a csapatba, amit 2-3 éve, hidd el nem azon áll vagy bukik a csapat játéka, hogy padon van-e vagy kezdő. Teljesen mindegy, hogy játszik-e vagy nem, ennek a csapatnak már nem ő az ékköve, sokkal inkább egy Iniesta pl.goda06 írta:Remek..Ez az! adjuk el Ronit! Miért is ne. Addig jó volt amíg minden 5 percben varázsolt. Most hogy már nem ezt teszi menyjen innen, nekünk nem kell. Ugyan már, gondolkozzatok csapat szinten! Ronaldinho formáján kívül jáccik, de közel se a legrosszabb tagja a csapatnak.
Meg ha eladnánk milenne?? Az ellenfélnek nem kell arra gondolnia, hogy melyik 3 védőt állítsa Ronira (ugyanis még jelenleg is ez a helyzet). Mert hogy Dos santos nem fogja le a védőket annyira mint ő azon vitatkozni sem kell!
És még egy sportszempontot is mondok: magának R10-nek tenne a legjobbat egy új környezet, ez a dolog nem csak a Barcáról szól, neki sem ártana egy új körülmény.
Remek..Ez az! adjuk el Ronit! Miért is ne. Addig jó volt amíg minden 5 percben varázsolt. Most hogy már nem ezt teszi menyjen innen, nekünk nem kell. Ugyan már, gondolkozzatok csapat szinten! Ronaldinho formáján kívül jáccik, de közel se a legrosszabb tagja a csapatnak.
Meg ha eladnánk milenne?? Az ellenfélnek nem kell arra gondolnia, hogy melyik 3 védőt állítsa Ronira (ugyanis még jelenleg is ez a helyzet). Mert hogy Dos santos nem fogja le a védőket annyira mint ő azon vitatkozni sem kell!
Barca, Ronaldinho
-
- Director del Fútbol
Kéne nyitni egy új topicot a következő címmel: Ronaldinho Gaucho - Naívak klubbja. Akik hisznek a csodában és el tudják képzelni, hogy pár héten belül a 2005-ös R10 fog szaladgálni a pályán, azok átmennek oda, itt meg marad az objektív vita. Ettől még ha csoda történik és R10 visszanyeri a formáját, akkor itt is el fogjuk ismerni

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Benga: és az Espanyol ellen ő ragadt benn, az egyenlítő gólnál. A Betis ellen ő nem figyelt a 85. percben etc. Ne legyünk már szemellenzősek. 

igen, ezt pontosan tudom....de úgy csináltok, mintha a világ 8. csodája lenne az értékesített 11es (akinek nem inge,.....)
Ennyi erővel tessék elgondolkozni azon hogy a Sevilla ellen egygólos vezetésnél meg kihagyta. Nem mondom hogy ott ment el a bajnokság de valami megtört.Varga Tamás írta:Ja, láttuk, hogyan oldotta meg Messi, Diego Milito a rutinfeladatot, vagy az 1986-os BEK-döntőn a Barcelona játékosai! Gondolkozzunk, mielőtt valamit leírunk.M4TT írta:Nem értem az embereket! folyamatosan mindenhol azt olvasom, Ronaldinho újra a régi lesz.....az lesz, de nem nálunk... el kell adnunk, mert nem csak azt kell nézni, hogy mekkora közönségkedvenc, hanem azt is, hogy most még rohadt sokat adnak érte.....nem kell elszállni attól, mert belőtt egy 11est, rutinfeladat ilyen szinten.....
meg kell köszönni neki az eddigi eredményeket, éveket, és el kell engedni (vagyis inkább küldeni, mert magától nem nagyon akar menni)
ugyanezt gondolom Rijkaardról is.......
Szeretem Dinhot és lehet hogy így is tud hasznos tagja lenni a csapatnak, de neki is jobb lenne ha max lángon tudna égni és megmutatni máshol hogy ez csak egy formahanyatlás volt. Kétlem hogy a Barcelonában akárcsak egy közepesnél jobb Dinhot láthatnánk de ez egy lerágott csont.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ja, láttuk, hogyan oldotta meg Messi, Diego Milito a rutinfeladatot, vagy az 1986-os BEK-döntőn a Barcelona játékosai! Gondolkozzunk, mielőtt valamit leírunk.M4TT írta:Nem értem az embereket! folyamatosan mindenhol azt olvasom, Ronaldinho újra a régi lesz.....az lesz, de nem nálunk... el kell adnunk, mert nem csak azt kell nézni, hogy mekkora közönségkedvenc, hanem azt is, hogy most még rohadt sokat adnak érte.....nem kell elszállni attól, mert belőtt egy 11est, rutinfeladat ilyen szinten.....
meg kell köszönni neki az eddigi eredményeket, éveket, és el kell engedni (vagyis inkább küldeni, mert magától nem nagyon akar menni)

Nem értem az embereket! folyamatosan mindenhol azt olvasom, Ronaldinho újra a régi lesz.....az lesz, de nem nálunk... el kell adnunk, mert nem csak azt kell nézni, hogy mekkora közönségkedvenc, hanem azt is, hogy most még rohadt sokat adnak érte.....nem kell elszállni attól, mert belőtt egy 11est, rutinfeladat ilyen szinten.....

Én ezt nem így látom és nem azért mert elfogult lennék. Akár mennyire is messze van régi önmagától, a csapat 11 legértékesebb tagjában bőven benne van.
Az meg, hogy hátráltatja a támadásokat abszolút megalapozatlan. Nélküle sem tudott nagyobb hőfokon pörögni a csapat.
Az meg, hogy hátráltatja a támadásokat abszolút megalapozatlan. Nélküle sem tudott nagyobb hőfokon pörögni a csapat.
Barca, Ronaldinho
-
- Az Eurobarca Anonymusa
No, ja.Barcaforever írta:Én spec már elengedném Dinhot, mert már számomra nem oszt nem szoroz, h játszik-e vagy nem.
"Újra a csúcs felé".... meg mittom én mondatok.
A csúcs közelében lévő Ronaldinho tegnap 2 gólos......
Rövid véleményem.
Az ő ideje (nálunk) lejárt.
Vagy ahogy a Sissi című filmben Fernc József császár apja mondta: "Na, brávó!"

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Én spec már elengedném Dinhot, mert már számomra nem oszt nem szoroz, h játszik-e vagy nem.
Rövid véleményem.
Rövid véleményem.

Nálam nem változott. AMugy igazad vanFernando írta:Azért érdekes: olvasgattam előtte (meccs előtt) a hozzászólásokat, tisztára melankórikusak voltak és elvolt ásva Ronaldinho, meg mennyen innen, nemkell, kiégett stb... Most hirtelen 20 perc után megváltozott a vélemény? Vagy esetleg pozitív irányba fordult?Érdekes számomra. Bocs az offért.