Ronaldinho Gaúcho #3
Fergusonnak tekintélye van, lehet h nála (és még sok másik edzőnél) nem merné megtenni ezt Ronnie de az tényleg tény h itt Rijkaard az edző aki pedig a játékosok barátja és így nincsen ösztönzés. Az pedig h ez már nem szórakoztatja: háát necces de lehet benne valami...
Ollók,bicskák, kések - de nem sokat
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Lehet ebben vmi, de szerintem az a baj, hogy régen, ha örörmet szerzett a szurkolóknak, akkor ő is jól szórakozott. Ez biztos, hiszen látszott rajta, mivel folyton mosolygott. Az lehet a baj, hogy már ez nem szórakoztatja... Szerintem.

Szerintem ezt ő is pontosan tudja hogy az utolsó esélyével játszik, és adja isten hogy, meg is tegyen miden tőle telhetőtlionelmessi19 írta:Ha hétvégén játszik 1 félidőt, még van esély hogy maradhat... ha nem akkor sajnos (?) nem BCNban látjuk meg, kilábal e a rossz időszakból...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrentkiller 2008.04.03. 21:00:08-kor.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Andris
- Adminisztrátor
Ha hétvégén játszik 1 félidőt, még van esély hogy maradhat... ha nem akkor sajnos (?) nem BCNban látjuk meg, kilábal e a rossz időszakból... 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Meg az Ő edzője Alex Ferguson, aki azonnal ledobná a tartalékba a srácot, ha ilyen mentalitásban nyomná, mint R10 az utóbbi időben... De a mi edzőnk Rijkaard.Latya írta:Igazából Cé Ronaldo is jár bulizni szerintem (vagy bármelyik másik fantasztikus játékos, csak most ő a példám), csak ő össze tudja hangolni a kettőt, azaz nem megy a bulizás a formája rovására, azt nem mondom h jót tesz de kikapcsolódni is kell néha. Ronaldinhoban lehet h ez az érzék borult fel és előrrébb szerepel nála a szórakozás mint a futball, de ha én ekkora focista lennék akkor inkább szeretnék örömet szerezni a szurkolóknak minthogy széjjel bulizzam magam...
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Igazából Cé Ronaldo is jár bulizni szerintem (vagy bármelyik másik fantasztikus játékos, csak most ő a példám), csak ő össze tudja hangolni a kettőt, azaz nem megy a bulizás a formája rovására, azt nem mondom h jót tesz de kikapcsolódni is kell néha. Ronaldinhoban lehet h ez az érzék borult fel és előrrébb szerepel nála a szórakozás mint a futball, de ha én ekkora focista lennék akkor inkább szeretnék örömet szerezni a szurkolóknak minthogy széjjel bulizzam magam...
"Akik el akarják küldeni Ronaldinhot szerintem azok nem a Barcelonának szurkolnak. " ezzel a mondatommal arra akartam utalni, hogy rengeteg olyan kritikus helyzet volt az elmúlt öt évben, ahol a brazil góljai hozták vissza a reményeket. a semmiből pl milannak vagy a chelseanek vagy akár a madrid elleni góljai. úgyanaz a játékos szerezte, mint aki ma is. szóval szerintem igazán csak az van tisztába a képességeivel aki a Barcának szurkol.
Azt kell mondjam hogy eddig bálványként néztem fel rá a cselei,mozgása próbálok még most is rá hasonlitani a pályán...egyszerüen zseniális amit művel(t)de nálam itt lett vége ennek az egésznek kezdem úgy érezni mint aki csalodott a mentorába,példaképébe
nem tudom hogy ilyeneket miért csinál egy nagyszerü sportember?! egyszerüen nem tudom megérteni...ráadásul kinnt spanyolba gondolom nézi azért a Fc barca forumát néha-néha és nem tudom elképzelni hogy nem mozdul meg benne valami amikor az ilyesfajta sorokat olvassa...

Van benne valami h akadályai vannak a dolognak de csodák történhetnek
meg nem arra gondoltam, hogy legjobb arcát mutatja majd hanem, hogy jobban megy majd neki a játék mint ahogy eddig ment, mert ugye most a tavasszal elkezdett fölfelé ívelni a formája mégha nem is nagyon meredek ez a mutató...

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
2 dolgot szögeznék le:
1. Attól, hogy vki elküldené Ronaldinhot még igenis Barca szurkoló(sokkal inkább lehet ezt fordítva mondani pár Ronaldinho fanra aki emiatt szurkol a Barcának, nemtom kik azok, de nem is érdekel). A Barca több mint egy játékos, több mint egy keret, ezek változó dolgok, egy vérbeli szurkolónak a csapat szeretete semmiképp.
2. Mindenki azt szeretné, hogy újra a régi legyen, ebben biztos vagyok. Vannak akik hisznek benne, vannak akik biztosak benne, és vannak akik már nem hisznek benne hogy újra a régi lesz(én is ide tartozom). Ettől még szurkoló mind, viszont ilyen baromságokat ne várjunk már, hogy most visszatér és újra a 2,5 évvel ezelőtti formájában fog játszani, ennek több akadálya is van.
1. Attól, hogy vki elküldené Ronaldinhot még igenis Barca szurkoló(sokkal inkább lehet ezt fordítva mondani pár Ronaldinho fanra aki emiatt szurkol a Barcának, nemtom kik azok, de nem is érdekel). A Barca több mint egy játékos, több mint egy keret, ezek változó dolgok, egy vérbeli szurkolónak a csapat szeretete semmiképp.
2. Mindenki azt szeretné, hogy újra a régi legyen, ebben biztos vagyok. Vannak akik hisznek benne, vannak akik biztosak benne, és vannak akik már nem hisznek benne hogy újra a régi lesz(én is ide tartozom). Ettől még szurkoló mind, viszont ilyen baromságokat ne várjunk már, hogy most visszatér és újra a 2,5 évvel ezelőtti formájában fog játszani, ennek több akadálya is van.
Tényleg megkéne várni h mit tud felmutatni az idény végéig és ha addigra akar és javul akkor meg kell tartani és kitartani mellette mivel nagyon sokat köszönhet neki a csapat... Tudom h hozzá nem nagyon ér el az amit itt irogatnak a fórumba(bár ki tudja), de idény végéig bíztatni kell, mivel addig úgy is marad és egy egészséges, jó formában lévő Ronaldinhoval nagyon sokat nyer a csapat még ilyen rövid távon is!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Én sem a játék alapján ítéltem meg, csak eszembe jutott, az ahogyan akkorjátszott, és hogy mennyi örömet szerzett nekem(is) a játéka.gekkodan írta: Szerintem meg egy játékost nem a neve meg a 3 évvel ezelőtti formája alapján kell megítélni, valamint kiváltképp nem a Fifa Street miatt. A jelenlegi, közelmúltbeli forma a döntő, az meg csőd és borzalom. Ráadásul nem most kezdődött.
Felőlem mehet.

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
-
- Director del Fútbol
Szerintem meg egy játékost nem a neve meg a 3 évvel ezelőtti formája alapján kell megítélni, valamint kiváltképp nem a Fifa Street miatt. A jelenlegi, közelmúltbeli forma a döntő, az meg csőd és borzalom. Ráadásul nem most kezdődött.Z$ołtu írta: Teljesen egyet értek veled. Azt hiszem megérdemel még egy esélyt. És hülyeség lenne eladni. Mert ha a helyére akarnának valakit találni, akivel egy szinten van nem találnának, mert nincs még egy olyan focista, mint ő.
Felőlem mehet.
- barca0417
- Entrenador del Barça
van 2 hónapja, hogy visszatérjen a helyes útra, addig segíteni kell, és lehetőséget adni neki. aztán majd Júniusban kell beszélni az eladásáról, vagy megtartásáról. Addig ne ezzel foglalkozzunk, vagyis inkább az érintettek ne ezzel foglalkozzanak..
Én bízok még benne, a tudásában, az akarásában...
Én bízok még benne, a tudásában, az akarásában...

Teljesen egyet értek veled. Azt hiszem megérdemel még egy esélyt. És hülyeség lenne eladni. Mert ha a helyére akarnának valakit találni, akivel egy szinten van nem találnának, mert nincs még egy olyan focista, mint ő.torrentkiller írta: Szerintem ha a getafe ellen beállna(vagy kezdene) akkor megmutathatná hogy tud ő még küzdeni... Szóval:
VIVA RONNIE![]()
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Eddig ugy voltam dinhoval, hogy el kellene adni, mivel nem igen akart játszani, sértődött volt stb... Csakhogy most délután leültem és Fifa street 3aztam egyet, és pont ugy jött ki, hogy R10 ellen voltam. Olyan cseleket és lövéseket mutatott hogy csak néztem, és 10 lövésből 9x betalált(a 10et főlé ollózta
). Akkor ahogy néztem eszembe jutott a 1.5-2 évvel ezelőtti Ronnie, és valahogy úgy éreztem hogy kellene neki még 1 esélyt adni(tom h csak program, de ugy megcsinálták, hogy ugyanolyan váratlan cseleket mutatott be mint a valóságban régen...). Szerintem ha a getafe ellen beállna(vagy kezdene) akkor megmutathatná hogy tud ő még küzdeni... Szóval:
VIVA RONNIE

VIVA RONNIE

mi alapján mondod, h nem BARCELONA drukker, aki eladná Ronaldinhot?Brian 20 írta:hello!
Akik el akarják küldeni Ronaldinhot szerintem azok nem a Barcelonának szurkolnak. Lehet, hogy nincs csúcsformában és már nem is lesz olyan, régen, de láttam egy pár gólját vagy cselét amellyel megmutatta, hogy jobban ért a focihoz az átlagnál. pl a bl-ben egy jó Ronaldinhoval kiegészülve a csapatnak lehetne esélye a MU ellen is. remélem nem megy el, ittmarad még legalább 3-4 évet. január óta szerintem elfogadhatóan játszott, de szerintem adott ő már annyit a katalán csapatnak, hogy lehetősége legyen bízonyitani. ha távozni akarna az már tészta, nem örülnék ha az interbe vagy a milánba látnám viszont epizódszereplőkét mint Rivaldót vagy Figót. ja és mióta R10 itt van azóta dobogós a csapat
"jobban ért a focihoz az átlagnál" - igazad van, csakhogy ezt az elmúlt 2 év alatt nem mutatta, azelőtt nagyon is!
"pl a bl-ben egy jó Ronaldinhoval kiegészülve a csapatnak lehetne esélye a MU ellen is." - kiváló a hangsúly, egy JÓ Ronaldinho-val lenne esélyünk! egy rosszal igen kevés.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
hello!
Akik el akarják küldeni Ronaldinhot szerintem azok nem a Barcelonának szurkolnak. Lehet, hogy nincs csúcsformában és már nem is lesz olyan, régen, de láttam egy pár gólját vagy cselét amellyel megmutatta, hogy jobban ért a focihoz az átlagnál. pl a bl-ben egy jó Ronaldinhoval kiegészülve a csapatnak lehetne esélye a MU ellen is. remélem nem megy el, ittmarad még legalább 3-4 évet. január óta szerintem elfogadhatóan játszott, de szerintem adott ő már annyit a katalán csapatnak, hogy lehetősége legyen bízonyitani. ha távozni akarna az már tészta, nem örülnék ha az interbe vagy a milánba látnám viszont epizódszereplőkét mint Rivaldót vagy Figót. ja és mióta R10 itt van azóta dobogós a csapat
én még mindig bízok Ronaldinhoban, igaz nagyon meghökkentett ez a "besértődés-sérülés"-e. Remélem a hétvégén kap egy félidőt, és bizonyít.
off: remélem jövőre a két aranylabdásjelölt közül (tudom korai, de:Messi, c. Ronaldo) egyik sem fog visszaesni. Nem bírnám ki, ha Messi is ilyen bágyadtan, és lassúan focizna.
off: remélem jövőre a két aranylabdásjelölt közül (tudom korai, de:Messi, c. Ronaldo) egyik sem fog visszaesni. Nem bírnám ki, ha Messi is ilyen bágyadtan, és lassúan focizna.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- DaNNy
- Jugador d'estrella
a nap képén ugy látom felszedett magára pár kiló izmot a srác
csak ez nehogy mégjobban a gyorsasága rovására menjen stb..
Én mindenesetre bízok benne!!!

FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Ha már Kaka és Ronaldinho visszaesését nézzuk akkor egy kis Off-ban felhívnám Cannavarora és Nedvedre a figyelmet . Nedved például sem előtte lévő szezonban , sem utána nem volt közelében sem.... ÁÁ nem szedett valamit

- salas9
- Entrenador del Barça
Ezzel én is egyetértek,de ha megfigyeled mióta Kaká is megkapta az aranylabdát,azóta lényegessen visszaesett a formája...Ez valami átokMichaaBee írta:egy Aranylabdástól alapelvárás, hogy ne legyenek 2 éves kiesések!

A felével egyetértek, felesleges húzni!
De miután 2 éve ezt csinálja, nincs értelme megtartani! Ő világklasszis, Te nem tudom milyen szinten fociztál, de egy Aranylabdástól alapelvárás, hogy ne legyenek 2 éves kiesések!
De miután 2 éve ezt csinálja, nincs értelme megtartani! Ő világklasszis, Te nem tudom milyen szinten fociztál, de egy Aranylabdástól alapelvárás, hogy ne legyenek 2 éves kiesések!
H a t t r i c k
most nem játszik jól, de ennek nem az a megoldása , hogy egyből mindenki el akarja küldeni a barcából inkább segiteni kéne szerintem. én 12 éve focizom és amikor nem ment a foci kegyetlen rosszul esik amikor elkezdenek szidni!ha meg ténylegesen többször kimaradt edzésekröl és bulizott akkor viszont nincs értelme ezt tovább huzni aki nem érzi megtiszteltesésnek, hogy egy nagy csapatban focizhat az nem érdemli meg a mezüket sem.NEKEM MÉG IGY IS RONALDINHO A VILÁG LEGJOBB FOCISTÁJA!!!
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Én így látom. Hiányzik az elképzelés a szín, hiányzik az élet a játékunkból. Amit ő ad meg számunkra. Már alig várom hogy megláthassam a pályán, bár azt a pillanatot várom igazán, amikor a csere táblán mutatják zöld jelzéssel a 19-es számot, és a közönség... : )))Atesz írta:Ronaldinho&Barca írta:Szükségünk van rá, nélküle nem Barca a Barca!
Mindent bele R10!!!
Ilyet azért nem mondanék, de én is remélem, hogy végre pályára kerül!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- home
- Jugador d'estrella
jó hír: ronaldinho ma már a csapattal edzett: láttam róla videót és képeket-rendesen edzett-futott ugrált nevetett----de többet edzett mint nevetett!!
én örülök 

,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.