Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem is tetszenek, főleg azok a részei, hogy:barca99 írta:Tetszenek Guardiola tervei...De igazából még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ebben a helyzetben ő lenne a megfelelő ember.
nekem is tetszenek a tervei, de egy tapasztaltabb edző jobb lenne aki ezeket végre hatja.barca99 írta:Tetszenek Guardiola tervei...De igazából még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ebben a helyzetben ő lenne a megfelelő ember.
Hát ez zseniálisM.Riijkaard írta:...
Ponthogy akkor nem lehet at edzőt hibáztatni, ha csak egy-két meccs sikerül rosszul, akkor viszont nagyon is, ha hosszútávon nem megy!M.Riijkaard írta: 3.Ezt az edző hibáztatástt egypárr elrontott meccsig
lehett mondani de amikor szinte minden meccsen egy
0-ák és képtlennek győzni az már nem az edző asztala.Sztem
6.Az pedig nyilvánvaló hogy játékossok viselkedése a
pályán Rijkaard ellen szól vagyis azt akarom mondani
hogy sztem direkt illtv. gyanittom hogy ráisjátszannak
az eredményre hogy Rijkaardott esetleg eltávolitsák.
Én csak ezt gondolom mert ez nagyon úgy jön le ahogy
viselkednek.
7.Kiváncsi lennék ha egyfelmérést tartanának a csapatt
között hogy kiszeretné hogy maradjon Rijkaard akkor
hányan szavaznának ellene?
Valóban, Neeskens inkább való a díszpáholyba, meg jótékonysági rendezvényeken hot-dogot árulni és forralt bort mérni, mint tanácsokat adni, segíteni.Rivaldo11 írta:A bajom az, hogy még a tűz szikráját sem látom benne. Egyszerűen olyan, mint egy néző, aki a szezon előtt vmilyen játékon nyert egy állandó jegyet a kispadra. Csak néz, mint kezdő bzi a gőzfürdőben, impulzivitásnak a nyoma nincs benne. Üres az egész ember.
A bajom az, hogy még a tűz szikráját sem látom benne. Egyszerűen olyan, mint egy néző, aki a szezon előtt vmilyen játékon nyert egy állandó jegyet a kispadra. Csak néz, mint kezdő bzi a gőzfürdőben, impulzivitásnak a nyoma nincs benne. Üres az egész ember.Balinho írta:Azért erről annyit, hogy azért kevés olyan ember létezik a világon, elvégezné Frank helyett, mind a taktikai, mind a fizikális, mind a mentális felkészítést, mindezt másodedzőként a háttérbe vonulva, úgy hogy a sikereket Frank aratja le.Rivaldo11 írta:Azért ki szeretném emelni Neeskenst is. Nem tudom ki volt az a nagyokos, aki "kitalálta" őt másodedzőnek. Nagyon nagyon szerencsétlen turmixnak bizonyult ez a kettős. A fő felelősség persze Rijkaardé, csak nem akartam elfeledkezni a mellette ülő báburól sem.
Nos az utóbbi időben az az érzésem, hogy Henk Rijkaard helyett dolgozott, jött Neeskens ő meg együtt dolgozik vele a rijkaardi direktívák alapján. Kétségtelen, hogy Johan nem egy nagy szakember, de Rijkaardnak leginkább idén csak egy erős váll kell amin kisírhatja magát meccs után. Ő még most is a bajnoki címben bízik...
Azért erről annyit, hogy azért kevés olyan ember létezik a világon, elvégezné Frank helyett mind a taktikai, mind a fizikális, mind a mentális felkészítést, mindezt másodedzőként a háttérbe vonulva, úgy hogy a sikereket Frank aratja le.Rivaldo11 írta:Azért ki szeretném emelni Neeskenst is. Nem tudom ki volt az a nagyokos, aki "kitalálta" őt másodedzőnek. Nagyon nagyon szerencsétlen turmixnak bizonyult ez a kettős. A fő felelősség persze Rijkaardé, csak nem akartam elfeledkezni a mellette ülő báburól sem.
Pont a napokban írta valaki, hogy HTC távozás után Rijkaard szabad kezett kapott a másodedző kiválasztásakor...Rivaldo11 írta:Azért ki szeretném emelni Neeskenst is. Nem tudom ki volt az a nagyokos, aki "kitalálta" őt másodedzőnek. Nagyon nagyon szerencsétlen turmixnak bizonyult ez a kettős. A fő felelősség persze Rijkaardé, csak nem akartam elfeledkezni a mellette ülő báburól sem.
Végre valaki ezt is megírta. Nem tudom, mennyit hozott eddig a konyhára Neeskens, de egyetértek veled.Rivaldo11 írta:Azért ki szeretném emelni Neeskenst is. Nem tudom ki volt az a nagyokos, aki "kitalálta" őt másodedzőnek. Nagyon nagyon szerencsétlen turmixnak bizonyult ez a kettős. A fő felelősség persze Rijkaardé, csak nem akartam elfeledkezni a mellette ülő báburól sem.