2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ennyire nem lehetsz elfogult...Varga írta:...
Sok sikert holnapra. De ez a szezon decemberben véget ért, úgyhogy kár volt fárasztanod magad, az érettségi fontosabb. persze a szurkolók megnézik, mert ettől vagyunk szurkolók. De néha jobban fáj, mint egy vérző seb. Jóéjtbarcelinho_5 írta:mi a f*sz már?????![]()
![]()
![]()
miért kell ennyire, de ennyire leszerepelnie kedvenc csapatomnak?
Egyébként szép álmokat...és jobb jövő szezont.mert nekem itt az idei végetért, abban biztos vagyokEzért maradtam fenn??? Holnap érettségi....
VV-topicba szívesen kifejtem a véleményem. Vmi eltört benne is 2-3 hónapjagrecki írta:Volt ezen a meccsen is néhány hajmeresztő jelenete, de hány gólt is kaptunk miatta? És hány góltól mentette meg a brigádot?
Farkas Norbi Barcelona szurkoló. Utoljára.kennyke04 írta:rendben hozzáért kézzel,de ki az a marha aki reflexből nem teszi az arca elé a kezét...na mindegy már nem idegesítem magam. kommentátor "nálam ez egyértelmű büntető" nálam meg h elvakít a hova tartozásod. birom a médiát,egy meccsig tudnak magasztalni meg porig sújtani egy csapatot. valencia ellen még ászok voltunk a real meg [auto_cenzúra] meccsen nyert ismét, mostmeg mintha olyan istentelen jó éve lett volna a margitnak...na mára off mert
még lehet,csak fordítva...Laporta 0-5jéről nemrég hallottam csak, hát elgurult a gyógyszere Question Mit hitt?