Miért?Barcaforever írta:Lucho elfeledve akkor?

Szerintem ottvan Henry, Xavi, Vdv/Lucho, Yaya.. mind jól lőnek távolról, ha nem is a specialitásuk. Ennyi szvsz elég, nemkell feltétlen távoli lövésekből megélnünk.faithnomore írta:kellene egy olyan középpályás aki jól lő távolról és próbálkozik is. igaz, hogy írtad VdV-t meg igaz, hogy ott van Touré de ő alig lő, hiszen nem ez a feladata
Igen, előbbit le is írtam.. Persze elfelejteni nem szabad, hogy bár nagyon nehéz ügyek, Alvesért, Hlebért, és Silváért is valóban tárgyalnak Txikiék.Bányász írta: Egyébként télleg van valami realítása a csapatodnak,de sztem nem sok.Vagyis az esély nem sok rá,h minden összejön.Kicsit álomszerű a dolog,de reális álom azért...
Viszont nálam vagy Hleb vagy Silva....nekem túl hasonlóak.
Azért billen Silva felé a mérleg nyelve mert fiatalabb.
Na én végigolvastam.lionelmessi19 írta:Végigolvastad?Fernando írta:Silva 20-25 ért a padra?
Igendanko94 írta:Csak én nem vettem észre Yaya-t az összeállításiadban????lionelmessi19 írta:...
Végigolvastad?Fernando írta:Silva 20-25 ért a padra?
Akkor meg beszélni kell Alvessel hogy ha az a seggjuk del nido tovább szarakodik, akkor pengesse le neki azt az összeget amennyiért kivásárolhatja magát, és akor mi meg kifizetjük neki. Így is sokkal jobban jönnénk ki mint ha 30-35 millát fizetünk érte. Végülis R10 16 milááért kivásárolhatná magát, csak nincs olyan magas fizetése Alvesnekbarca99 írta:Pedig letelt.
Na neeeeee....Ezek a cselszkijnél azt se tudják, hogy mekkora kincs van a kezükben...Egy [auto_cenzúra] helyzetben lévő csapatot azért csak elvittek (Avrammal) a bajnokságban a második helyig (asszem a 4-ről indulva) ill. BL döntőig meneteltek, amit meg épphogy elvesztettek...De nem baj...Jöjjön csak vissza!!!! Az lenne csak a szép!!!! Bár nem hiszem, hogy megtörténik, de nagyon örülnék neki!!!!!merx írta:itt az esély most vagy soha, vissza kell hozni, és újra reményekkel tele nézem majd a következő szezont.Poszi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=182341
He ez egy nappal korábban következik be, akkor akár vissza is jöhetett volna hozzánk!
számomra ő lenne a legjobb erősítés a nyáron
itt az esély most vagy soha, vissza kell hozni, és újra reményekkel tele nézem majd a következő szezont.Poszi írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=182341
He ez egy nappal korábban következik be, akkor akár vissza is jöhetett volna hozzánk!
minden szép és jó amit leírtál de szélsőt nem hoznál ?:Dtarich írta:Hozzászólásod első részére reaálva:Szerintem Del Nidonak igaza van,ha valaki annyira akarja a játékosát,hát fizesse ki azt az összeget.Nem tehet róla,hogy a Barca vezetése ilyen sóher,lejmolós társaság...Majd elviszi Alvest a Real vagy a Manchester és akkor majd sírhatunk.Ennyi az ára kész ki kell fizetni.Adrianoval kapcsolatban én is egyet értek,szerintem is jó igazolás lenne,de csak úgy ha mondjuk Eto'o plusz 20-25 misit kapnánk érte.Bár én megtartanám Eto'o-t.Régóta olvasom itt a különböző igazolási-teóriákat stb,és most leírnám én is,hogy hogy lehetne jól kijönni ebből a nyárból:Mihu írta:Alves: Ez a Del Nido egy h.lye p.raszt. Hogy lehet ennyire önző egy ember? Mondjuk már a fején is látszik hogy egy ki vagyok mi vagyok típus. Ha egy játékos nem érzi jól magát a klubnál, akkor miért nem lehet elengedni? Az az érdeke hogy minél rosszabbul érezze magát a csapatban? Ezt Ő sem akarhatja. Mellesleg kettétöri a karrierjét is. A Sevillával mikor lesz totális esélyes a bajnoki címre és a BL trófeára? Sose. Alves helyében én azt csinálnám hogy vagy nem járok el edzésre és akkor hátha tényleg észrevenné magát Del Nido, vagy rosszul teljesítenék a meccseken. Vagy én nem is tudom hogy már hogy lehetne meggyőzni ezt az embert hogy kész, ennyi, vége, elég volt a Sevillából.
Adriano: Nem tudom mi bajotok van vele. Valakit nem hívnak be csak úgy a brazil válogatottba, főleg azok után hogy mindenki tudja hogy milyen volt a viselkedése. De ez is bizonyítja hogy tényleg jó útra tért és kilábalt a gödörből. Mindenkinek lehetnek nehéz időszakai. De ha egyértemű jelek mutatkoznak arra hogy megjavult és talpra állt, akkor innentől kezdve nem tudom mi bajotok van vele. Azt meg ne mondja nekem senki hogy nem Barca szintű játékos mert lemegyek hídba. Robosztus, gyors, technikás, gólérzékeny, jól fejel, jól lő távolról. Kell még ennél több? Nem hiszem. Várom az érveket Adriano ellen. Kíváncsi vagyok rá hogy mi bajotok van vele.
Érkezők:Keita (16 millió )Piqué (5 millió) Dani Alves (35 millió) Van Der Vaart (25 millió) Juan (9 millió) Adriano (Eto'o helyet plusz egy kis pénz persze vele együtt)Güiza (15 millió)
és én nagyon szívesen látnám Fabregast a csapatban mindenképp meg kellene próbálnunk a leigazolását még ha nagyon sokba is kerül.Ő ízig-vérig culé és vmi olyasmit is mondott,hogy szeretne ő is visszatérni Katalóniába.
Távozók:Zambrotta (10 millió)R10 (20 millió )Oleguer(nem tudom hogy ad-e vki ezért a szerencsétlenért pénzt...)gudjohnsen (5-7 millió)Eto'o(25 misi + Adriano)Deco(15 millió)Edmilson,Ezquerro (free)meg felőlem mehetne Márquez is helyére meg hoznám Coloccinit akkor.
Hozzászólásod első részére reaálva:Szerintem Del Nidonak igaza van,ha valaki annyira akarja a játékosát,hát fizesse ki azt az összeget.Nem tehet róla,hogy a Barca vezetése ilyen sóher,lejmolós társaság...Majd elviszi Alvest a Real vagy a Manchester és akkor majd sírhatunk.Ennyi az ára kész ki kell fizetni.Adrianoval kapcsolatban én is egyet értek,szerintem is jó igazolás lenne,de csak úgy ha mondjuk Eto'o plusz 20-25 misit kapnánk érte.Bár én megtartanám Eto'o-t.Régóta olvasom itt a különböző igazolási-teóriákat stb,és most leírnám én is,hogy hogy lehetne jól kijönni ebből a nyárból:Mihu írta:Alves: Ez a Del Nido egy h.lye p.raszt. Hogy lehet ennyire önző egy ember? Mondjuk már a fején is látszik hogy egy ki vagyok mi vagyok típus. Ha egy játékos nem érzi jól magát a klubnál, akkor miért nem lehet elengedni? Az az érdeke hogy minél rosszabbul érezze magát a csapatban? Ezt Ő sem akarhatja. Mellesleg kettétöri a karrierjét is. A Sevillával mikor lesz totális esélyes a bajnoki címre és a BL trófeára? Sose. Alves helyében én azt csinálnám hogy vagy nem járok el edzésre és akkor hátha tényleg észrevenné magát Del Nido, vagy rosszul teljesítenék a meccseken. Vagy én nem is tudom hogy már hogy lehetne meggyőzni ezt az embert hogy kész, ennyi, vége, elég volt a Sevillából.
Adriano: Nem tudom mi bajotok van vele. Valakit nem hívnak be csak úgy a brazil válogatottba, főleg azok után hogy mindenki tudja hogy milyen volt a viselkedése. De ez is bizonyítja hogy tényleg jó útra tért és kilábalt a gödörből. Mindenkinek lehetnek nehéz időszakai. De ha egyértemű jelek mutatkoznak arra hogy megjavult és talpra állt, akkor innentől kezdve nem tudom mi bajotok van vele. Azt meg ne mondja nekem senki hogy nem Barca szintű játékos mert lemegyek hídba. Robosztus, gyors, technikás, gólérzékeny, jól fejel, jól lő távolról. Kell még ennél több? Nem hiszem. Várom az érveket Adriano ellen. Kíváncsi vagyok rá hogy mi bajotok van vele.
Szerintem is. Amíg Eto'o itt van addig nincs szükség egy sztár csatárra.lionelmessi19 írta:Mivel egyenlőre még úgy állnak a dolgok, hogy Samu marad, nincs ok komoly tárgyalásokat folytatni sztár csatárokért.gaijin írta:Azt azért elvárnám a kitünő Holland kapcsolatokkal rendelkező Barca vezetőktől, hogy legalább egy próbát tegyenek a gólzsák Huntellar-nál. Jól lát a pályán és ha 2-3 védőt állítanak rá akkor is veszélyes és gólképes marad.
Ez nem rossz gondolat,mivel ha jól emléxem ez Essiennek is bejött a Lyonnál...Bojkottálta az edzéseket/meccset így is kifejezve akaratát.Ez a ráhatás segített.Nem egy szimpatikus módszer ez,de megérthető.Del nidoról meg minden ott van az aláírásomban...FULLADJON MEG A CSÍRAKOMPÓT!Mihu írta:Sose. Alves helyében én azt csinálnám hogy vagy nem járok el edzésre és akkor hátha tényleg észrevenné magát Del Nido, vagy rosszul teljesítenék a meccseken. Vagy én nem is tudom hogy már hogy lehetne meggyőzni ezt az embert hogy kész, ennyi, vége, elég volt a Sevillából.
Mivel egyenlőre még úgy állnak a dolgok, hogy Samu marad, nincs ok komoly tárgyalásokat folytatni sztár csatárokért.gaijin írta:Azt azért elvárnám a kitünő Holland kapcsolatokkal rendelkező Barca vezetőktől, hogy legalább egy próbát tegyenek a gólzsák Huntellar-nál. Jól lát a pályán és ha 2-3 védőt állítanak rá akkor is veszélyes és gólképes marad.