Na, akkor ismét egy összeállítás, kicsit több a kidolgozott részlet már.
----------------------Valdes----------------------
--Alves-------Puyol---------Milito-------Abidal--
-------------Xavi-----------------Touré----------
--------Messi-------------Lucho-----------------
----------------Samu----------Henry------------
és a cseresor:
---------------------Pinto---------------------
-?????-------Rafa---------Piqué-------Syl---
---------------------Keita--------------------
-------Hleb------------------Iniesta----------
----Giovanni-------Bojan--------Silva------
Ez így még csupán 22 ember, egy univerzálisabb védőt, illetve egy fiatal támadót/tkp-t a B-ből szivesen látnék a padon.
Természetesen:
1. Piqué/Marquez Milito helyén, amíg ő sérült
2. Samu helyére egy remek csatár, ha végül mégis eladnánk. (bárcsakne..)
3. Lucho nálam a befutó, de abszólút meggyőzhető vagyok pl. VdV irányába, amennyiben olyan dolgokat mutattok/ látok az EB-n.
4. A cseresorból természetesen Iniesta bármikor játszhat kezdőt, akár csak Silva. És biztos vagyok benne, az elmúlt idényekből kiindulva, hogy lesz a fiatalokra és Hlebre is szükség.
5. A kérdőjeles poszt a jobb bunkó cseréje. Alves kemény gyerek, kétlem hogy sokat hiányozna sérülések miatt, szivesen látnék a B-ből valakit, ha van erre alkalmasnak ítélt srác. Multkor láthattunk is valakit, nevére már nem emlékszem. Ha meg nagymeccs, és nincs Alves, még Puyol is ott lehet..
6. Ez egy kicsit már talán elrugaszkodott a valóságtól. Talán mennyiséget illetően nem, de minőséget tekintve mindenképp. És bár reális esély van, igen csekély, hogy Hleb, egy remek irányító, Alves, és Silva is sikerüljön. Ettől függetlenül bízok Txikiékben, és reménykedem valami hasonlóban, mert ez bizony ütős volna.
A variációs lehetőség is benne van mindenképp a keretben, számos helyzetre, csapat ellen.
És akkor a fontosabb izgaolások egyenként:
Silva mint bal támadó. Ha nem jönne össze, nemtom ki lehetne helyette még befutó, mindenesetre 20-22 milliót odaadnék érte még.
Alves helyett a Valenciából meg lehet szerezni Miguelt, ha nem jönne össze az egyezkedés. Del Nido szerintem igen jól csinálja a dolgát, még ha szemét módon is a mi szemszögünkből. Higyjétek el hogy idén már nem ragad a nyakán Alves, és meglesz az a 30 körüli összeg. Amúgy a 29.999.000 eurot és Nido bácsinak egy szép gránátvörös kék sál-sapka kombinációt még megadnék érte.
Hlebnek pedig nagyon örülnék, szvsz penge a gyerek, tökéletes csere, rotációs-pihentetős megoldás, sérülés esetén helyettesítés, és minden egyéb. Épp csak hogy Xavi / Iniesta helyett nem raknám be.
Ha 15ért jönne, belefér.
Namármost, eddig egy huszast költöttünk. Ehhez jönne 30 Alves, 22 mondjuk Silva, 15 Hleb, és az irányító.. nos árat nem tok mondani, tippelek egy 25öt mondjuk ,bármilyen "sztár"kp jön.
Kerekítve 110 millió.
Az igazolásokra mindenképp számolok a prémiumokból megspórolt 36millával, illetve a Zambrotta-Deco-Ronaldinho hármasból 40re.
Ezenkívül pénz jöhet be Guddyból, Oleguerből.. talán egy 10es kijön.
25 millió körüli hézag van úgy, hogy igazolásokhoz nagyon bőven, eladásokhoz talán picit ócsóér számítottam az árakat.
Nemtom. Tetszik az egész ahogy leírtam, de így a végére pénzügyileg nem a leges legjobb.
Attól függ, hogy mennyiért váltanának korszakot Laportáék.
Na jó javítgatást..

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila