Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na azért is tettem fel így a kérdést. Elvégre attól, hogy valaki egy csapatnak szurkol, attól még lehet annyi józan esze, hogy tisztában van az erőviszonyokkal. Szurkolhat valaki kiscsapatnak, de azért arra igen kicsi az esély, hogy mondjuk Románia, vagy Ausztria nyerjen. Ezért is raktam be konkrétan az esélyesnek vélt csapatokat, a többieket meg "más" kategória alatt elintéztem.fUtBoLiStA írta:Sztem kettőjük közül a luzitánoknak van nagyobb esélyük
Ezen meccsek összes gólját megtalálhatjátok ITT. Jó szórakozást!Lesy írta:Eredmények:
Olaszország - Belgium 3-1 (2-0)
gól: Di Natale (9., 41.), Camoranesi (49.), illetve Sonck (90.)
Ausztria - Málta 5-1 (2-1)
gól: Aufhauser (8.), Linz (11., 67. utóbbit11-esből), Vastic (76.), Harnik (90.), illetve Mifsud (41.)
Svájc - Liechtenstein 3-0 (2-0)
gól: Frei (24., 31.), Vonlanthen (68.)
szerintem az eb idejére el kell felejteni az ieneket.tarich írta:Azért én örülök,hogy Raul nem megy az EB-reSe Guti
![]()
Úgy kell nekik
inkább mennyen el tippmixelnisalas9 írta:Franciákat mondta, Horvát-Portugál, Olasz-Francia elödöntökkel ---> Portugál-Franica döntővel, és hogy az olaszoknál ki fog dölni egy kulcsember...CFirpo3 írta:Még régebben volt az origon egy hír, hogy vmi osztrák jós megjósolta, hogy ki nyeri az EB-t.Vki nem tudja véletlenül, hogy mi is volt a "jóslata"?
Franciákat mondta, Horvát-Portugál, Olasz-Francia elödöntökkel ---> Portugál-Franica döntővel, és hogy az olaszoknál ki fog dölni egy kulcsember...CFirpo3 írta:Még régebben volt az origon egy hír, hogy vmi osztrák jós megjósolta, hogy ki nyeri az EB-t.Vki nem tudja véletlenül, hogy mi is volt a "jóslata"?
hát azokra figyelhetsztakivini írta:Hasonlóan...
No meg az angolokra
Thuram engem is meglepett, Govou viszont szintén jó formában volt, és kicsit más a poszt. Az utolsó felkészülési mérkőzésen Cissé kezdett, aztán bejött a helyére Gomis, és rúgott két gólt.tarich írta:Govou helyett Cissé (nagyon jó idényt futott Marseilleben.Makelele helyett Flamini..egyértelmű....ill.Thuram helyett Mexés ez is egyértelmű.Vicc h Thuramot kiviszi.
Hasonlóan...csababarca írta:Én természetesen Spanyolországnak szurkolok,de nem leszek el keseredve ha a Franciák futnak be...
Viszont két csapatra nagyon figyelni fogok: Oroszország és Horvátország
AdomAtesz írta:Nálam Hollandia és Spanyolország a favoritok!
Govou helyett Cissé (nagyon jó idényt futott Marseilleben.Makelele helyett Flamini..egyértelmű....ill.Thuram helyett Mexés ez is egyértelmű.Vicc h Thuramot kiviszi.Marci írta:A franciáknak szurkolok.
A keret elképesztő, nagyrészt 25-30 éves játékosok, ott van még néhány nagy öreg, és hihetetlen tehetséggel megáldott fiatalok.
Kapusok: Coupet 36 (Lyon), Frey 28 (Fiorentina), Mandanda 23 (Marseille) Átlagéletkor: 29
Védők: Abidal 28 (Barcelona), Boumsong 28, Clerc 25, Squillaci 28 (Lyon), Gallas 31 (Arsenal), Evra 27 (Manchester), Sagnol 31 (Bayern), Thuram 36 (Barcelona) Átlagéletkor: 29,25
Középpályások: Lassana Diarra 23 (Portsmouth), Makelele 35 (Chelsea), Toulalan 24 (Lyon), Vieira 32 (Inter), Malouda 28 (Chelsea), Ribéry 25 (Bayern) Átlagéletkor: 27,8
Támadók: Anelka 29 (Chelsea), Benzema 20, Govou 29 (Lyon), Nasri 21 (Marseille), Bafetimbi Gomis 23 (Saint-Étienne), Henry 31 (FC Barcelona) Átlagéletkor: 25,5
A keret átlagéletkora: 27,86 év
Kapusok nélkül: 27,7
Nem tudom kit hagynék ki, főleg elölről...