2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Crespo a Cselzi tulajdona, és csak kölcsönben van az Internél, nem?eM82 írta:A Marca most hozta le a hírt, hogy amennyiben Sandro Rosell nyerné meg a választásokat szeptemberben, akkor a Nou Camp-ba csábítaná C. Ronaldo-t...
Erre azért - ismerve a spanyol szokásokat - harapna a közönség.
Személy szerint vajmi kevés esélyt látok erre... egyrészt elég valószínű, hogy C.Ronaldo még egy évet lehúz Manchesterben, másrészt, ha ő a Real-ról álmodozik, akkor miért jönne a Barca-ba... a pénz nem hinném, hogy motivációs szerepet játszhatna ebben az esetben.
Más: Mourinho 5 embert tett átadólistára. Az értük kapott pénzt (ill. gondolom még jó pár millát) 3-4 nagy név megszerzésére fordítaná a klub (tbk. Frank Lampard).
Hernan Crespo (csatár), David Suazo (csatár), Nicolas Burdisso (védő), Adriano (csatár), Dejan Stankovic (középpályás)
Az Interes hírt csak azért írtam le, mert sztem cserecsatárnak Adriano v. Crespo (igaz, régóta nem láttam játszani) sem lenne rossz...
Annak idején Laporta is ígérte, hogy leigazolja Beckhamet és végül ronnie-t hozta el.socio66 írta:Hát persze,a szokásos duma,aki ezt elhiszi és most elkezd kampányolni Rosell -ért,annak grat!eM82 írta:A Marca most hozta le a hírt, hogy amennyiben Sandro Rosell nyerné meg a választásokat szeptemberben, akkor a Nou Camp-ba csábítaná C. Ronaldo-t...
Hát persze,a szokásos duma,aki ezt elhiszi és most elkezd kampányolni Rosell -ért,annak grat!eM82 írta:A Marca most hozta le a hírt, hogy amennyiben Sandro Rosell nyerné meg a választásokat szeptemberben, akkor a Nou Camp-ba csábítaná C. Ronaldo-t...
Igy van még mindig nem sikerült egy nagy nevet megszerezni, de talán inkább fontosabb lenne nagy nevet eladni, mint Ronaldinho! Felesleges már a barca számára, és már sosem lesz olyan jó, mint régen!Messa írta:Egyet értek veled, valóban eddig viszonylag "névtelen" játékosokat igazoltunk, elsősorban cserepadra. Mostmár el kéne kezdeni gondolkodni, hogy milyen lesz a kezdőnk. Dani Alvés kell, több nevet nem mondok, de még kp-ra is kell, minimum 2 ember, + ha Eto'o megy, akkor csatárnak is.barca99 írta:Viszont eddig még mindig nem sikerült egy nagy nevet megszerezni.
Hát nagyon nem lenne rossz! Én Burdisso-t is el tudnám képzelni, de még Suazót is(padra). Lenne legalább egy tankunk elöl, aki elég gyors is. Főleg akkor lenne ez jó amikor hátrányban vagyunk és verekedni kell minden labdáért a sok ember között. De mondjuk Adriano jobb lenne az 100.eM82 írta:A Marca most hozta le a hírt, hogy amennyiben Sandro Rosell nyerné meg a választásokat szeptemberben, akkor a Nou Camp-ba csábítaná C. Ronaldo-t...
Erre azért - ismerve a spanyol szokásokat - harapna a közönség.
Személy szerint vajmi kevés esélyt látok erre... egyrészt elég valószínű, hogy C.Ronaldo még egy évet lehúz Manchesterben, másrészt, ha ő a Real-ról álmodozik, akkor miért jönne a Barca-ba... a pénz nem hinném, hogy motivációs szerepet játszhatna ebben az esetben.
Más: Mourinho 5 embert tett átadólistára. Az értük kapott pénzt (ill. gondolom még jó pár millát) 3-4 nagy név megszerzésére fordítaná a klub (tbk. Frank Lampard).
Hernan Crespo (csatár), David Suazo (csatár), Nicolas Burdisso (védő), Adriano (csatár), Dejan Stankovic (középpályás)
Az Interes hírt csak azért írtam le, mert sztem cserecsatárnak Adriano v. Crespo (igaz, régóta nem láttam játszani) sem lenne rossz...
Egyet értek veled, valóban eddig viszonylag "névtelen" játékosokat igazoltunk, elsősorban cserepadra. Mostmár el kéne kezdeni gondolkodni, hogy milyen lesz a kezdőnk. Dani Alvés kell, több nevet nem mondok, de még kp-ra is kell, minimum 2 ember, + ha Eto'o megy, akkor csatárnak is.barca99 írta:Viszont eddig még mindig nem sikerült egy nagy nevet megszerezni.
Nekem ez akkor is gyanús ha egy éve figyelik....barca99 írta:Ha egy éve figyelik Cácerest, és elhatározták, hogy leigazolják, akkor csak nem lehet rossz.
Szvsz többet értenek hozzá, mint az itteni "szakértők".![]()
Viszont eddig még mindig nem sikerült egy nagy nevet megszerezni.
Márquez 182Mikorka Kálmán írta:Ja. De ha mind "középméret" - kivéve Pique - az baj. Puyol 178, Milito 179, Cáceres 183... Marquez sincs több 180-nál.Rio Buscape írta:...Attól hogy egy középhátvéd nem magas attól még lehet kiválló pl.Ayala, Cannavaro, Cordoba...
Egyébként mégcsak 22 éves, tehát lehet jövője a srácnak. A tavalyi szezonban azthiszem kölcsönben volt a Juventusnál, idén pedig a Manchester Cityben szerepelt, és fog jövőre is.André T. írta:csak felvetés volt.
Ja. De ha mind "középméret" - kivéve Pique - az baj. Puyol 178, Milito 179, Cáceres 183... Marquez sincs több 180-nál.Rio Buscape írta:...Attól hogy egy középhátvéd nem magas attól még lehet kiválló pl.Ayala, Cannavaro, Cordoba...