Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
kapitány
Jugador del Barça

2008.06.08. 11:15:55

én nagyra tartom Trezeguet, de szerenitem így gyengülni fogunk elöl, ha tényleg összejön az igazolás!még nincs pótólva Eto és Ronnie!!!!vagy kell még egy csatár a Henry, Messi,Trez,Krikics kvartett mellé, vagy ne engedjük el Etot!!!Hleb pedig kevés ahhoz, hogy Ronniet pótólja, esetleg Decot!apropó Deco!mekkora labdákat osztogatott tegnap a törökök ellen...
Mivan Silvaval???róla már letettünk?
hortobagyikrisz
Barça C

2008.06.08. 11:12:58

Ne haragudjatok ti miről beszéltek? Hleb? Az meg ki? volt néhány jó meccse az ARSENALBAN és ti már ide várjátok a csapatba!
Röhej nem barca szintű a dolog!Még jó hogy nem Pakhot akarjátok a MU-bó! Xavi és Iniesta tökéletes páros a középpályán!!! De mondjuk egy alakzat változás jót tenne a csapatnak!!! Mondjuk 1-4-2-3-1!
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.08. 11:11:32

Asys írta:
Köszi Gekko a híreket! ugye nem prob, ha így szólítalak?! :wink:
Maradjunk a Daninál :)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.08. 11:09:19

Grege írta:
gekkodan írta: Végezetül egy érdekesség: Mark van Bommel elmondta, hogy 100x jobban megdolgoztatják a Bayern edzésein, mint anno nálunk. Van, hogy napi 3 tréningjük van, itt erre nem sok példa volt. Elismeréssel beszélt Pep-ről és Rijkaardot is egy hatalmas edzőnek, karakternek tartja.

Hát ennyit mára, remélem segítettem. Szép napot mindenkinek!!!
Köszi szépen! Kezd bosszantani, h minden második játékos, aki nálunk megfordul, felhozza, h kevés a fizikai felkészítés, és a többi csapatuknál, vagy a válogatottnál jóval erősebb volt ez a rész: Abidal, Marquez anno, Van Bommel, azt hiszem Henry is lenyilatkozta
Ami ebben igazán bánt, h pl. Abidalnál láttuk régen, h a Lyonban hogy nyargalt, mostanra pedig rendesen vissza esett, talán éppen ezért, és egyes játékosok a csapatból teljesen elkészülnek a meccsek végére, pláne a szezon második felében.
Lehet, h fontos igazolás lenne egy jó erőnléti edző, mondjuka Lyoné, ők mindig futnak, mint az áll...
ez jó ötletnek hangzik!! :)
remélem Pep majd keményebb erőnléti edzéseket vezet be azért!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Scumy
Jugador del Barça

2008.06.08. 11:04:46

Alvés, Cacéres megvan...Hleb van vissza, elvileg ma már jönnie kéne a hivatalos értesítésnek, hogy megvan. Róla nem tud valaki valamit biztosat? vagy valami új hírt?
Grege
Capitá del Barça

2008.06.08. 11:01:02

gekkodan írta: Végezetül egy érdekesség: Mark van Bommel elmondta, hogy 100x jobban megdolgoztatják a Bayern edzésein, mint anno nálunk. Van, hogy napi 3 tréningjük van, itt erre nem sok példa volt. Elismeréssel beszélt Pep-ről és Rijkaardot is egy hatalmas edzőnek, karakternek tartja.

Köszi szépen! Kezd bosszantani, h minden második játékos, aki nálunk megfordul, felhozza, h kevés a fizikai felkészítés, és a többi csapatuknál, vagy a válogatottnál jóval erősebb volt ez a rész: Abidal, Marquez anno, Van Bommel, azt hiszem Henry is lenyilatkozta
Ami ebben igazán bánt, h pl. Abidalnál láttuk régen, h a Lyonban hogy nyargalt, mostanra pedig rendesen vissza esett, talán éppen ezért, és egyes játékosok a csapatból teljesen elkészülnek a meccsek végére, pláne a szezon második felében.
Lehet, h fontos igazolás lenne egy jó erőnléti edző, mondjuka Lyoné, ők mindig futnak, mint az áll...
henry&eto
Jugador del Barça

2008.06.08. 10:58:44

Az előbb láttam hogy villát szóba hoztátok!van már róla valami hír vagy csak mondtátok hogy nem is lenne rossz!
---Forza Barca---
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.08. 10:55:52

Varga Tamás írta:Dani bátyó!
Köszönjük a munkádat és a segítségedet! :wink:
Inkább Trezeguet, mint más. Nem tudom, miért nézitek le David-et, aki a Juvéban szezonok óta ontja a gólokat.4-3 jó éve még minimum van, vele nem zsákbamacskát vennénk, hanem kész játékost, aki már ezerszer bizonyított. Kihagyott egy-két tizit? Ez akkora bűn? Lampard ennél többet hagyott ki, mégsem fikázzák, Beckhamről már ne is beszéljünk.
Tamas ugy latszik van olyan dolog amiben teljesen egyetertunk :) En nagyon orulnek ha ide igazolna, egy kiforrot es kivallo csatart kapnank a szemelyeben, aki mint lathattuk nagyon lojalis a klubjahoz eppen ez lehet az oka annak ha nem tudjuk leigazolni. De szerintem ez is mellete szol nem beszelve arrol hogy Henryval nagyszeru parost alkotnak, es alkotnanak Barcelonaban is. Es amire kioregszik szerintem beerik Bojan.
Asys
Entrenador del Barça

2008.06.08. 10:54:20

Trez nem biztos, hogy rossz megoldás lenne, Henryval nagyon jól megértik egymást, az igaz, hogy már nem fiatal, de tény, hogy kettejükbe benne lehet még jó pár eredményes év s a "Rozoga" viszonylag korrekt ára sem utolsó szempont! Ezalatt az idő alatt Bojan felnőhet és akár túl is nőhet rajtuk ezt is figyelembe kell venni, lehet Pep is így kalkulál!

Én Villa-nak is nagyon nagyon örülnék, Adebayornak annyira nem, de mondom Trez-se rossz választás!

Köszi Gekko a híreket! ugye nem prob, ha így szólítalak?! :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.08. 10:40:58

Varga Tamás írta:Dani bátyó!
Egy ilyen sportnapon ez természetes :)

Moto Gp, F1, EB meccsek. Nem kell ennél több, talán egy jó igazolást kivéve :)

OFF vége. Szép napot!

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.06.08. 10:39:00

Dani bátyó!
Inkább Trezeguet, mint más. Nem tudom, miért nézitek le David-et, aki a Juvéban szezonok óta ontja a gólokat.4-3 jó éve még minimum van, vele nem zsákbamacskát vennénk, hanem kész játékost, aki már ezerszer bizonyított. Kihagyott egy-két tizit? Ez akkora bűn? Lampard ennél többet hagyott ki, mégsem fikázzák, Beckhamről már ne is beszéljünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.06.08. 10:41:07-kor.
Kép
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.08. 10:37:30

Trez nem kell ide, 30 felett van, sérülékeny. Az igaz, hogy nagyon érzi a kaput, de van kb 3 éve. Ha 20 környékén lehet, akkor inkább el kell hozni a kicsit drágább Huntelaart, vagy Villat. Egyik jobb lenne mint a másik :D Akkor is igazolunk csatárt ha Eto'o marad? R10-ről semmi hír?
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.08. 10:37:27

puyol29 írta:Sok a 30 milla Villaárt??? Hát ha Alves megért annyit akkor Villa minimum többet ér.... De hogy Trezeguet a csapatba...... még egy 30éven felüli franciát??.... Hmmm, butaság lenne
Hát igen, de Etoo mellé a padra 1 kicsit sok a 30 milla... ja meg szted Alves megért annyit? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xbalix 2008.06.08. 10:38:17-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.06.08. 10:36:08

Kicsit segítek Titinho-nak:

A Sport mai számában többek között Alvessel foglalkoznak, aki interjút adott az újságnak a brazil csapat táborából. Azt mondta nagyon várja, hogy csatlakozzon, már tényleg csak a szerződés aláírása van hátra. Azért jön Barcelonába, hogy címeket nyerjen, különösen a bajnokság és a BL érdekli. Még senkivel nem beszélt a csapatból, de Guardiolát is előre méltatta. Ahogy fogalmazott: most már a szíve is gránátvörös-kék.

A mai lapban szintén írnak arról, hogy Hleb lesz a következő igazolásunk. Az újság szerint az utolsó támadást indítjuk a fehéroroszért, akinek már keresik az utódját Londonban. A sport "szerénytelenül" megjegyzi, hogy eddig minden idei igazolásunk előtt kimondták már a hivatalos bejelentés előtt, hogy ki lesz a következő, szerintük most sem tévednek és az 5. igazolás Hleb lesz, egészen pontosan a jövő héten.

Szintén foglalkozik egy cikk azzal, hogy Ronaldinho 2 millióval többet kaphat Manchesterben, mint most nálunk, ha végül elfogadja az ajánlatot.
A másik fontos hír, hogy David Villa is a célpontok közé került. Egyébként a Madridot is érdekli a spanyol, de mivel ők kivárnak CéRonira, így jelenleg mi vagyunk az esélyesek, hogy az Eto'o eladásából származó pénzből megvegyük. Az újság szerint egy 30 milla körül lehet, de Villa már kijelentette, hogy nagy megtiszteltetés lenne ha nálunk folytatná (én is nagyon örülnék, hatalmas húzás lenne, jobb mint egy Trez....). Eto'o helyére egyébként a többi célpont Villa mellett: Benzema, Ibra, Trez.

Eto'o-val kapcsolatban írják, hogy még mindig tárgyalnak a Milannal, az ügynöke most egyezteti a szerződést, miközben Mourinho bejelentkezett Eto'o-ért és Deco-ért is.

A mundo hasábjain ma szintén Hleb a fő téma, akivel szerintük akár órákon belül megtörténhet a megállapodás. A srác már elfogadta az ajánlatunkat, Pep és Txiki hatalmas tisztelettel nézi a játékát és az Arsenallal most szeretnénk 15 milla körül megkötni az üzletet. Adebayornál szintén kopogtatunk, de Txiki-ék szerint jóval nehezebb ügy lenne elhozni onnan a togói csatárt.

Szerintük továbbra is téma Trezeguet, elsősorban a klub szeretné eladni, hogy a frissítést ebből fedezzék (Xabi Alonso pl). Trez sem vetné meg a cserét, az ügynöke állandóan dolgozik a dolgon, jövő héten ebből is üzlet lehet a mundo szerint.

David Silva azt mondta tegnap az újság kérdésére, hogy jelenleg csak az EB érdekli, ha átigazolható státuszba került, akkor a klubbot kell keresni, ő majd az EB után akar ezzel foglalkozni, most a válogatott az első.

Még 2 említésre való hír: Luca Toni, aki Pep csapattársa volt a Bresciában nagyon nagy tisztelettel beszélt Guardiolával, akiből szerint egy nagyon nagy edző válhat, mert minden képesssége megvan hozzá.

Végezetül egy érdekesség: Mark van Bommel elmondta, hogy 100x jobban megdolgoztatják a Bayern edzésein, mint anno nálunk. Van, hogy napi 3 tréningjük van, itt erre nem sok példa volt. Elismeréssel beszélt Pep-ről és Rijkaardot is egy hatalmas edzőnek, karakternek tartja.

Yaya Touré - a szikla.

SzasZeee
Barça C

2008.06.08. 10:33:58

xbalix írta:Kicsit sok a 30 milka Villáért. Nemtom. Ha Etoo megy ak talán.
A mai játékosárak mellett :? :shock: , ha azt nézed még olcsónak is tűnik,mondjuk én gondoltam volna h min 40 millka :lol: ,de ha 30 ,akkor "nemolyan sok " sőt ha kell nekik valaki akk beletudhatnánk vonni a biniszbe :P Én még mindig azon a véleményen vagyok h : No Treze,No Mutu, Huntelaar vagy Villa YeS :P :P
Legjobb sör a Dreher,egy csöpje se vész el... :D
Legjobb sör a borsodi, attol megy a harckocsi!
Ha nem kapunk borsodit nem toljuk a harckocsit! :D
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.08. 10:23:57

Én is megadnám Villáért a 30-at.Simán.
puyol29
Barça C

2008.06.08. 10:21:18

Sok a 30 milla Villaárt??? Hát ha Alves megért annyit akkor Villa minimum többet ér.... De hogy Trezeguet a csapatba...... még egy 30éven felüli franciát??.... Hmmm, butaság lenne
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.08. 10:16:52

Kicsit sok a 30 milka Villáért. Nemtom. Ha Etoo megy ak talán.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.08. 10:12:19

Messa írta:
norbert55 írta:Most olvastam egy cikket h Guardiola szeretné megszerezni Villát és h ő a legfontosabb jelölt a csatárposztra.
Link?
Ha ez igaz ennek nagyon örülnék.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
norbert55
Entrenador del Barça

2008.06.08. 10:12:04

Messa írta:
norbert55 írta:Most olvastam egy cikket h Guardiola szeretné megszerezni Villát és h ő a legfontosabb jelölt a csatárposztra.
Link?
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=727284
kis-leo-messi
Barça C

2008.06.08. 10:11:26

norbert55 írta:A jövőévi csapatom:

----------------------------------------V.V.---------------------------------------

Alves-------------------Puyol------------------Milito-----------------------Abidal

-------------------------Xavi/Iniesta--------------Touré-------------------------

-----------------------------------------Hleb---------------------------------------

Messi-----------------------------?????????/Henry------------------------Silva

A keret többi tagja:Pinto,Piqué,Caceres,Xavi/Iniesta,Keita,Crosas,Thiago,Sylvinho,Assulin,Bojan,Cortes*,?/Henry

*=Cortes a Getafe jobbszélső védője Oleguer helyett lenne Alves cseréjének.

?=Tényleg nemtudom h ki legyen a középcsatár, ez lett a legkérdésesebb
dolog már az átigazolásunkban.

Szerintem ezek a játékosok nem fognak sokáig kispadon ülni!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.08. 10:10:16

Link?
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
xbalix
Jugador d'estrella

2008.06.08. 10:10:03

[quote="Csiszi"6""]
xbalix írta:Román nem kell a Barcába!!!
ne azt nézd hogy milyen nemzetiség, hanem, hogy milyen teljesítményt nyújt... és Mutu idén nagyon jól játszott!![/quote]

Kicsit azért is írtam mert az ügyei elég piszkosak... Nézd mit csinált a Cselzinél (kokainozott). Sztem most is ez lenne, ha egy nagy klubba kerülne. Nagy klubban még semmit se mutatott...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.08. 10:05:10

Én is. Fiatalabb, mint Trezeguet, és nem sokkal drágább. Szóval... :roll:
De nem érdeklődünk érte.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Csiszi"6"
Jugador del Barça

2008.06.08. 10:04:38

xbalix írta:Román nem kell a Barcába!!!
ne azt nézd hogy milyen nemzetiség, hanem, hogy milyen teljesítményt nyújt... és Mutu idén nagyon jól játszott!!
..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........
Kép
..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
Lezárt