2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Maradjunk a DaninálAsys írta:
Köszi Gekko a híreket! ugye nem prob, ha így szólítalak?!
ez jó ötletnek hangzik!!Grege írta:Köszi szépen! Kezd bosszantani, h minden második játékos, aki nálunk megfordul, felhozza, h kevés a fizikai felkészítés, és a többi csapatuknál, vagy a válogatottnál jóval erősebb volt ez a rész: Abidal, Marquez anno, Van Bommel, azt hiszem Henry is lenyilatkoztagekkodan írta: Végezetül egy érdekesség: Mark van Bommel elmondta, hogy 100x jobban megdolgoztatják a Bayern edzésein, mint anno nálunk. Van, hogy napi 3 tréningjük van, itt erre nem sok példa volt. Elismeréssel beszélt Pep-ről és Rijkaardot is egy hatalmas edzőnek, karakternek tartja.
Hát ennyit mára, remélem segítettem. Szép napot mindenkinek!!!
Ami ebben igazán bánt, h pl. Abidalnál láttuk régen, h a Lyonban hogy nyargalt, mostanra pedig rendesen vissza esett, talán éppen ezért, és egyes játékosok a csapatból teljesen elkészülnek a meccsek végére, pláne a szezon második felében.
Lehet, h fontos igazolás lenne egy jó erőnléti edző, mondjuka Lyoné, ők mindig futnak, mint az áll...
Köszi szépen! Kezd bosszantani, h minden második játékos, aki nálunk megfordul, felhozza, h kevés a fizikai felkészítés, és a többi csapatuknál, vagy a válogatottnál jóval erősebb volt ez a rész: Abidal, Marquez anno, Van Bommel, azt hiszem Henry is lenyilatkoztagekkodan írta: Végezetül egy érdekesség: Mark van Bommel elmondta, hogy 100x jobban megdolgoztatják a Bayern edzésein, mint anno nálunk. Van, hogy napi 3 tréningjük van, itt erre nem sok példa volt. Elismeréssel beszélt Pep-ről és Rijkaardot is egy hatalmas edzőnek, karakternek tartja.
Hát ennyit mára, remélem segítettem. Szép napot mindenkinek!!!
Tamas ugy latszik van olyan dolog amiben teljesen egyetertunkVarga Tamás írta:Dani bátyó!
Köszönjük a munkádat és a segítségedet!
Inkább Trezeguet, mint más. Nem tudom, miért nézitek le David-et, aki a Juvéban szezonok óta ontja a gólokat.4-3 jó éve még minimum van, vele nem zsákbamacskát vennénk, hanem kész játékost, aki már ezerszer bizonyított. Kihagyott egy-két tizit? Ez akkora bűn? Lampard ennél többet hagyott ki, mégsem fikázzák, Beckhamről már ne is beszéljünk.
Egy ilyen sportnapon ez természetesVarga Tamás írta:Dani bátyó!
Köszönjük a munkádat és a segítségedet!
Hát igen, de Etoo mellé a padra 1 kicsit sok a 30 milla... ja meg szted Alves megért annyit?puyol29 írta:Sok a 30 milla Villaárt??? Hát ha Alves megért annyit akkor Villa minimum többet ér.... De hogy Trezeguet a csapatba...... még egy 30éven felüli franciát??.... Hmmm, butaság lenne
A mai játékosárak mellettxbalix írta:Kicsit sok a 30 milka Villáért. Nemtom. Ha Etoo megy ak talán.
Ha ez igaz ennek nagyon örülnék.Messa írta:Link?norbert55 írta:Most olvastam egy cikket h Guardiola szeretné megszerezni Villát és h ő a legfontosabb jelölt a csatárposztra.
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=727284Messa írta:Link?norbert55 írta:Most olvastam egy cikket h Guardiola szeretné megszerezni Villát és h ő a legfontosabb jelölt a csatárposztra.
norbert55 írta:A jövőévi csapatom:
----------------------------------------V.V.---------------------------------------
Alves-------------------Puyol------------------Milito-----------------------Abidal
-------------------------Xavi/Iniesta--------------Touré-------------------------
-----------------------------------------Hleb---------------------------------------
Messi-----------------------------?????????/Henry------------------------Silva
A keret többi tagja:Pinto,Piqué,Caceres,Xavi/Iniesta,Keita,Crosas,Thiago,Sylvinho,Assulin,Bojan,Cortes*,?/Henry
*=Cortes a Getafe jobbszélső védője Oleguer helyett lenne Alves cseréjének.
?=Tényleg nemtudom h ki legyen a középcsatár, ez lett a legkérdésesebb
dolog már az átigazolásunkban.
Link?norbert55 írta:Most olvastam egy cikket h Guardiola szeretné megszerezni Villát és h ő a legfontosabb jelölt a csatárposztra.
ne azt nézd hogy milyen nemzetiség, hanem, hogy milyen teljesítményt nyújt... és Mutu idén nagyon jól játszott!![/quote]xbalix írta:Román nem kell a Barcába!!!
Én is. Fiatalabb, mint Trezeguet, és nem sokkal drágább. Szóval...
ne azt nézd hogy milyen nemzetiség, hanem, hogy milyen teljesítményt nyújt... és Mutu idén nagyon jól játszott!!xbalix írta:Román nem kell a Barcába!!!