Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Kár hogy az a török csapat nem is lesz ott a pályán. Nagyrészük eltiltva, lesérülve. Így lehetetlen.Haider írta:Ma van esélyük a törököknek.Ha ugyanúgy küzdenek mint az előbbi meccseken akkor győzhetnek.
Főleg úgy hogy 9-10 ember nem játszhat különféle okok miatt!Még azt is olvastam hogy a 3. számú kapus mezőnyjátékost is játszhat!Haider írta:Ma van esélyük a törököknek.Ha ugyanúgy küzdenek mint az előbbi meccseken akkor győzhetnek.
a hollandok ellen már megcsinálta,nem láttad a meccsetLaza írta:1 fecske nem csinál nyarat!!föleg ha 6-7 játékos el van tiltva az oroszokból
így legyen!socio66 írta:
De számold oda, hogy akkor nem volt Arsavin.gabimessi92 írta: A Spanyolok eddigi legjobb meccse a 1. volt pont az oroszok ellen
így legyen!gabimessi92 írta:Nah srácok! Sz.tem holnap Spanyolország megveri oroszországon egy naon sima 2:0-val! Utána a döntőben ugyan nehezen de végre össze fog jönne az európa bajnoki cím. Ennyi kihagyás után. A Spanyolok eddigi legjobb meccse a 1. volt pont az oroszok ellen, eddig is szerettem Villát de mostmár imádom.
Teljesen egyetértek. Ugyanez igaz Alfonso Alvesre. Hihetetlen, hogy egy ilyen kiscsapatban, mint a Boro, hogy lehet kettő ilyen nagyszerű csatár.LG írta:Amugy a Boroban is jól tolta, sztem beférne egy nagyobb csapatba, ha nem is Barca szintűbe, de a Boronál jobbat érdemel.
Nem emlitette Los egy szóval sem, h le kéne igazolni, csak kérdezte a véleményünket a játékosról. Amugy a Boroban is jól tolta, sztem beférne egy nagyobb csapatba, ha nem is Barca szintűbe, de a Boronál jobbat érdemel.Cardine írta:.......
ja hogy ennyi a hiányzó....akkor valóban nincs sok esélyük a németek ellen.én bíztam bennük de ha ennyi kulcsjátékos hiányzik, há nemtom...pedig jó lenne odapakolni a nationalelfnekkilibarca írta:Egy televíziós interjúban Fatih Terim úgy nyilatkozott Tolga Zengin lehetséges szerepéről, hogy a végén akár kapusként, akár előretolt csatárként szükség lehet rá.
A 23 fős keretből kilenc labdarúgójára nem számíthat eltiltás (Volkan Demirel, Emre Asik, Tuncay Sanli, Arda Turan) vagy sérülés (Emre Güngör, Servet Cetin, Emre Belözoglu(50-50% játszik-e) , Tümer Metin, Nihat Kahveci) miatt.
Nagyon sok a hiányzó és minőségi játékosok , Nihat szerintem aki a legjobban fog hiányozni. Sima német sikert várok itt már kevés lesz a hajtás és a szerencse. A németek nem hibáznak el olyan helyzeteket mint a horvátok.
Azt én is idegesítőnek tartom,hogy mindenkit le akarnak igazolni a fórumozók,de ezért nem kell minden analfabéta hozzászólásban a helyesírási hibákat keresni.Ha már itt tartunk,te viszont idézni sem tudod rendesen azt akit leszolsz("teknikáns" és nem "teknikás",bár igy még bizarabb ez a szó).gonosz írta:Hát azt, hogy a "teknikás" az technikás és, hogy nem kell mindenkit a Barcába haluzni, ha egy kicsit jobban játszik az EB-n...az nem egy szezon! (Egyébként itt szerintem is jól játszik!) Bocs, csak annyi felesleges név merül fel a fórumon, néha hangosan nevetek, miközben olvasgatom.....Los Banditos írta:Tuncayhoz mit szóltok? Már régebben is nézegettem, de most látom igazán, hogy milyen jó játékos. Szerintem mindenképp elférne a csapatba. Gyors, teknikáns, jó passzai vannak, és kiválóan lő távolról.
Hát azt, hogy a "teknikás" az technikás és, hogy nem kell mindenkit a Barcába haluzni, ha egy kicsit jobban játszik az EB-n...az nem egy szezon! (Egyébként itt szerintem is jól játszik!) Bocs, csak annyi felesleges név merül fel a fórumon, néha hangosan nevetek, miközben olvasgatom.....Los Banditos írta:Tuncayhoz mit szóltok? Már régebben is nézegettem, de most látom igazán, hogy milyen jó játékos. Szerintem mindenképp elférne a csapatba. Gyors, teknikáns, jó passzai vannak, és kiválóan lő távolról.
Most gondoltam végig és tényleg 2004-ben se volt Holland - Cseh. Csak valamiért olyan természetesnek tűnt , hogy van. Köszi a javítás javításátgrecki írta:Három, nincs bronzmeccs.