Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.21. 18:21:59

torrestoni írta: Azonban a bal oldalon is képes lesz megfelelő teljesítményre, ahogy Iniesta, és Henry is. Ettől függetlenül azt hiszem, ezek a játékosok nem képesek olyan hatékonyan játszani ezen a poszton, mint az általuk preferált posztokon, ezért úgy gondolom a keretben még lenne hely egy első sorban bal szélső támadó poszton remek produkcióra képes játékosra.
Sztem ez Inire nem igaz, ő még talán a balon jobb él, mint középen :!: Meg ugye oda Silva a jelölt, akinél sztem Iniesta akárhol, akármikor képes jobb teljesitményre, az EBn is mindig az oldal volt erősebb, ahol épp Ini volt.
Bautista
Barça B

2008.07.21. 18:18:34

emberek nem tom mi bajotok van Berbatovval és Ade-val ???
Berbatov egy klaszikus csatár elég nagy tapasztalatal lehet ha leigazolnánk egy év másfélig nem tudná kapásból úgy ontani a golokat mint tothanemba,,, de viszont akor miért irdéeklödik iránt Alex Ferguson a világ talán legjobb edzöje? még is csak egy MU akarja megszerezni !!!!

Adebayor még nem tett le anyit mint Henry vagy Larrson vagy bárkit sorolhatnék de én bizok benne még csak 24 éves és már Arsenal játékos Henry is aszem 21 évesen ment az Arsenalba és nézéztek meg most ő hol van a világ egyik legjobb csatára ha nem a legjobb és ha azt nézzük Ade togoi és mégis ott van ahol Henry elkezdte a karrierje csucsát! Tom nem lehet öket összehasonlitani mert Henry Francia Ade Togoi de azért Ade még nagy játékos lehet és ezért ne szidjátok egyáltálán !!!!Egykét éven belül be fog érni mert az Arsenal idén trofeákat fog nyerni!

Drogba pedig kell nekünk igazhogy nem Etoo de minek nekünk két ugyan olyan játékos amikor Drogba ugyan azt tudná nyujtani mint Etoo és ahogy én észre vettem ő későn érő!
És ő azért mégis csak ugyan olyan nyomás alat van mint Etoo és ezért ő kell nekünk most nem akarom ugyan azt leirni mert már elöttem megteték ugy hogy tesék vissza keresni :)
FORCABARCA
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.21. 18:17:16

Lehet merésznek hangzik, de én azt sem tartom kizártnak, h Bojan bejátsza magát kezdőnek a csapatba, és ő lesz az 1. számú csatár. Tavaly is mindig megállta a helyét, mindig 1re jobb lett, ugye nyáron meg fog erődödni, jó lesz, én sokat várok tőle.
henry&eto
Jugador del Barça

2008.07.21. 18:11:39

hát most már nem csűröm csavarom tovább a szót egyre jobban várom Drogbát! :oops: :oops: :oops:
---Forza Barca---
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.21. 18:09:55

stefanl10 írta:
Léfe írta:Azt magyarázza meg valaki -most olvastam a fő oldalon- hogy fontossabb egy középcatár, mint egy baloldali támadó. Centernek ott van Henry meg ha kel Bojan de baoldalt senki. Hát most hogy van ez ?
Egyetértek abban h nem kell több középcsatár de abban nem h azért van baloldali támadóközéppályásunk hleb.
Én épp ezért gondolom úgy, hogy most egy sokoldalú, tapasztalt támadó még kellene, elsősorban a padra. Sajnos Henke Larsson-hoz hasonlót nem találni manapság. persze itt van például Drogba, de aligha igazolna Barcelona-ba második/harmadik számú csatárnak, rotáció ide, vagy oda. Első számú támadót nem hiszem, hogy szükségszerű több tízmillió euróért cserébe igazolni. Hisz Guardiola is azt nyilatkozta: sokkal több szerep jut majd Henry-nak, s Bojan-nak. S végre Titi is középcsatárként bizonyíthat. Így valamelyest érthetetlenül állok az ügy előtt.
Nos, Hleb szinte bárhol bevethető, bal szélső támadóként is, de én úgy hiszem, elsősorban középen kap majd szerepet. Azonban a bal oldalon is képes lesz megfelelő teljesítményre, ahogy Iniesta, és Henry is. Ettől függetlenül azt hiszem, ezek a játékosok nem képesek olyan hatékonyan játszani ezen a poszton, mint az általuk preferált posztokon, ezért úgy gondolom a keretben még lenne hely egy első sorban bal szélső támadó poszton remek produkcióra képes játékosra.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.21. 18:08:35

stefanl10 írta:
Léfe írta:Azt magyarázza meg valaki -most olvastam a fő oldalon- hogy fontossabb egy középcatár, mint egy baloldali támadó. Centernek ott van Henry meg ha kel Bojan de baoldalt senki. Hát most hogy van ez ?
Egyetértek abban h nem kell több középcsatár de abban nem h azért van baloldali támadóközéppályásunk hleb.
+ Iniesta...az már 2.
stefanl10
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.21. 18:02:36

Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Csoppy
Barça B

2008.07.21. 17:59:57

félreértés ne essék, én anno kluivert miatt lettem barcás...
Ezzel azt akartam mondani mindössze, hogy egy csatárt nem csak a góljai osztályoznak. másrészt nem mindig lehet egyszerűen csatárt csatárral összehasonlitani. pl hasonlitsd össze Saviolát és Jan Kollert. Crouchot és Inzaghit. Del Pierot és Ibrahimovicot.
Kluivert góljait nem vitatom, egyszerűen csak annyit mondok vele, hogy ő a góljai mellett kiosztotta az éves szinten 10-14 asszisztját, idényenként harminszegynéhányszor meghalt a pályán, és hátrajött a tizenhatosig ha muszáj volt. Nem volt az a klasszikus befejező csatár, annál sokkal univerzálisabb és (szerintem) több is.

ennyit a gólokról
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!

BASS IN YOUR FACE!!!!!!
Mosquito

2008.07.21. 17:55:45

Hát ha már ilyen nevek merülnek fel és minden képpen kell valaki eto'o helyére, akkor én csak Trezeguet(nem tudom képbe van e -még-, azt látom az újságok nem írnak róla) tudnám elképzelni a csapatban. Klasszisokkal jobb a jelenleg bedobott 3 névnél és Henryval is -bizonyítottan- jók együtt.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.21. 17:49:57

Csoppy!
Ezek a bajnoki gólok.
Ehhez jönnek a BL-ben szerzett Kluivert-gólok:
1999/2000: 7
2000-01: 2
2001/02: 7
2002/03: 5
És akkor még nem beszéltünk a Spanyol Kupában elért góljairól.
Így már minden idényben összejön a 20 gól...Ezek is gólok, és legalább olyan fontosak, mint a bajnokságban lőtt góljai.
Kép
kelly007
Barça C

2008.07.21. 17:49:12

[quote="torrestoni"]Berbatov a Bayer-ben 04-05': 26 gól majd a következő idényben: 24 gól
A Tottenham-ben eltöltött eddigi két idénye alatt egyaránt 23-23 gólt szerzett. Baromságot ne írj, inkább nézz utána!

Én csak a bajnokságban lőtt gólokról beszeltem. Ha a máshol rúgott gólokat is ide venném, akkor Eto'o-ról csak szuper lativuszokban beszélhetnénk. Különben Angliában rengeteg kupa van(F.A. Liga kupa stb.)
így nem nehéz 23 gólt pöccinteni, még spanyolországban csak 1 van.
Léfe
Entrenador del Barça

2008.07.21. 17:48:51

Azt magyarázza meg valaki -most olvastam a fő oldalon- hogy fontossabb egy középcatár, mint egy baloldali támadó. Centernek ott van Henry meg ha kel Bojan de baoldalt senki. Hát most hogy van ez ?
Fecó
Csoppy
Barça B

2008.07.21. 17:42:44

kelly007 írta:
torrestoni írta: Az pedig ordító hülyeség, hogy valaki azzal hozakodik elő, hogy Dimitar még nem volt gólkirály, s hogy mennyi gólt szerzett eddig.
Utolsó szó jogán:
Egy csatárt a góljai minősítenek, amit db-ban szokás meghatározni.
mit gondolsz erről a srácról?

Idény csapat meccs gól
97-98 Milan 27 6
98-99 Barca 34 15
99-00 Barca 26 15
00-01 Barca 31 18
01-02 Barca 33 18
02-03 Barca 36 17
03-04 Barca 21 8
összesen: 208 meccsen 97 gól két borzalmas idény mellett a rekord mindössze 18 gól, ami ugye elég gyengének számit...

Patrick Kluivertet láttuk...
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!

BASS IN YOUR FACE!!!!!!
Predator
Barça B

2008.07.21. 17:41:34

Bestbarca írta:...
Így is van,Respect Bestbarca!
Drogbát ide,ha már Eto'onak muszáj mennie!!

goal-on olvastam,h L.Gonzales elvágyódik a Portoból...mostmár késő,de jó lett volna
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.21. 17:36:54

kelly007 írta:
torrestoni írta: Az pedig ordító hülyeség, hogy valaki azzal hozakodik elő, hogy Dimitar még nem volt gólkirály, s hogy mennyi gólt szerzett eddig.
Utolsó szó jogán:
Aki még soha nem hozott kimagasló teljesítményt, pedig már túl van karrierje felén, az mitől olyan biztos, hogy a Barca-ban tudna? Pedig a Barcá-nak klasszis csatárra van szüksége.
Ha már nem kell Eto'o, akkor inkább Huntelaar az Ajaxból (34 gól a múlt szezonban mindent elárul, és még csak 24 éves)
Egyrészt: Huntelaar befejező csatár, míg Berbatov más szerepkörben is hatalmas, s hatékony munkát végez. Egyébként olvasd el az előző hozzászólásom, kiegészítettem egy kis statisztikával.
S mégegyszer hangsúlyoznám (ha még most sem érted): nem állítom, hogy Eto'o-tól egyáltalán találhatunk jobb csatárt, vagy hasonló stílusú, képességű támadót, szvsz ő egy igazi egyéniség, de a klub létezni fog nélküle is, s a gólok is meglesznek. Másrészt én egy szóval nem állítottam, hogy Berbatov-ot kellene leigazolni, azonban az dühít, hogy ilyen hangnemben, ilyen véleménnyel vagy róla...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.07.21. 17:35:13

kelly007 írta:
Utolsó szó jogán:
Aki még soha nem hozott kimagasló teljesítményt, pedig már túl van karrierje felén, az mitől olyan biztos, hogy a Barca-ban tudna? Pedig a Barcá-nak klasszis csatárra van szüksége.
Ha már nem kell Eto'o, akkor inkább Huntelaar az Ajaxból (34 gól a múlt szezonban mindent elárul, és még csak 24 éves)
Ja, Berbatov az Ajaxban meglőne simán 40-t is....Azért a Spursben egy kicsit nehezebb ontani a gólokat, a PL-s védők és kapusok ellen, mint a hollandiában, pláne egy Ajaxban, ahol 5-0-s győzelmek hétköznaposak...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.07.21. 17:34:24

Henrynak nem beilleszkedési problémái voltak. Először is azért nem muzsikált megfelelően, mert nem a posztján játszott, másodszor az egész csapat sz@r volt, így nehéz teljesíteni. Plusz még sérült is volt, ami még bőven rátett. Ehhez képest lőtt 16, ami bizonyítja, amit már kb 10 éve tudok, hogy elképesztő, fenomenális játékos. Na most ha mellé veszünk egy Drogbát, és ők ketten párban fognak játszani, mögöttük Messi, Xavi, Silva... szerintem fixen lőnek egy szezonban ketten vagy 60-at. Szerintem Drogbával járnánk a legjobban, mivel neki meg van az a tapasztalata, amit egyik másik jelölt sem tud felmutatni. Továbbá az a nyomás és eredmény kényszer, ami nálunk van mindkét másik jelöltnek(Adebayor, Berbatov) ismeretlen. Jó mondjuk talán még Ade volt már hasonló nyomás alatt, de még az is más, mert ő fiatal, nem ugyan az az elvárás vele szemben, meg csak egy éve kezdő, plusz azért a Barca az más tészta. Berbatov meg soha nem játszott komoly nyomás alatt, kivéve Leverkusen, ugye mindenhol másodikok lettek :lol: . Ellenben a Chelsea az a klub, amit egy szinten lehet emlegetni jelenleg a Barcával. Számos FA kupa meccsen, bajnokin bizonyított Drogba, plusz a BL-ben is, ne feledjük azért mindíg milyen egyenlő küzdelmet hoztak a Barca-Chelsea meccsek. A nyomás kb. ugyan akkora ott is, mindenki azt várja, hogy mindent megnyerjenek. Azért ez a szempont sem elhanyagolható, mivel nem egy amúgy kiváló játékos roskadt össze már az elvárások miatt. És ha még hozzávesszük, hogy nálunk még ott van a történelmi ellentét a madriddal, amihez fogható nincs a világfutbalban, a rekord költségvetés, a 2 rossz év, előtte meg a brillírozás, a bizalmi szavazás... Itt rögtön kell bizonyítani, szinte már a felkészülési meccseken. Plusz bl selejtezőkre is egybe kell lennünk, mert különben csúnyán beégünk. Szóval mindezek elviselésére szerintem a legalkalmasabb a jelöltek közül Drogba, akárki akármit mond, és persze a számtalan jogos ellenérv ellenére is.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.21. 17:32:22

sztem Villat nem tudjuk megfizetni,Berbatovot meg nem kellene erőltetni annyira.inkább Drogbát vagy Trezegoalt!!!
Adebayor hát én nem tartom akkor nagy számnak kb Fabianoval egy szinten van,van amikor fantasztikusan játszik,de van amikor meg kalap fingot nem ér! benne van a gól a lábában ugyanúgy mint itt felsorolhatnám Kanoutet,Adrianot,D.Militot.de ők nem meghatározó tagjai lennének a csapatnak.nekünk h most 3 star eligazol így egy klasszis játékost kell igazolni h "megnyugodjanak a kételyek mert lesznek viszhangok h kiket adtak el kikkel pótolták".egy Berbatov soha nem tudná pótolni Etot,technikailag majdnem egy szinten vannak,de eto sokkal dinamikusabb játékos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára djtrack 2008.07.21. 17:35:37-kor.
kelly007
Barça C

2008.07.21. 17:31:18

Utolsó szó jogán:
Mosquito

2008.07.21. 17:27:07

torrestoni írta:Az pedig ordító hülyeség, hogy valaki azzal hozakodik elő, hogy Dimitar még nem volt gólkirály, s hogy mennyi gólt szerzett eddig.
Valóban a kutyát nem érdekli volt e gólkirály, de az igenis számít eddig hogyan teljesített. A csatárnak a gólszerzés a dolga, ha figyelmen kívül hagyjuk mennyi gólt szerez, akkor mi alapján ítéljük meg képességeit?
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.21. 17:18:20

Ismét teljesen elkalandoztatok, s nem a lényegről beszéltek. Eto'o-nak meg van a maga topic-ja. Egyénként az teljesen felesleges, s jogotok sincs hozzá, hogy bármilyen játékost kritizáljatok, a topic egyébként sem erről szól, megint tele van szeméttel...
Ahelyett, hogy az igazolásokhoz ténylegesen kapcsolódó hozzászólásokat írnátok, egymással veszekedtek, Eto'o-t elemzitek, Berbatov-ot kritizáljátok...
Akinek nem inge...

Nah, de hogy ne legyen teljesen off: lassan kész a csapat, öröm látni az új játékosokat a képeken, videókon, ahogy edzenek. Reméljük, ahogy Abidal is hangsúlyozta az idény végén: sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek majd az erőnlétre, s a sérülések megelőzésébe.

Az már eldőlt, hogy új csatár is érkezni fog, ezen értelmetlen vitázni, bármennyire is szeretitek Samuel-t, a vezetőség Guardiola-val együtt döntött. A napokban nagyon elcsendesedett a csatárkérdés hivatalos része, persze a pletykák érkeznek, de valós ajánlatról eddig csak Adebayor nevénél találkozhattunk. Kíváncsi vagyok, hogy véglegesen feladnak a megszerzésével kapcsolatban, avagy a nyilvánosságot kizárva közben tovább egyezkednek. Azt azonban nem láttam sehol, hogy amennyiben Drogba mellett döntene a vezetés, s maga a játékos is, mennyibe kerülne a klubnak...?
Berbatov pedig klasszis csatár, akkor is, ha gránátvörös-kékben nehéz elképzelni, s én magam is megkérdőjelezem az esetleges barcelonai karrierjét, azonban a képességeit el kellene ismerni. Az pedig ordító hülyeség, hogy valaki azzal hozakodik elő, hogy Dimitar még nem volt gólkirály, s hogy mennyi gólt szerzett eddig.

Szerk:
kelly007 írta: Berbatov olyan jó lenne?
Mikor volt ő gól király? Mert Henry és Eto'o már voltak, min. egyszer. Húsz gól felett, még soha nem teljesített, még a Leverkusenbe sem.
Berbatov a Bayer-ben 04-05': 26 gól majd a következő idényben: 24 gól
A Tottenham-ben eltöltött eddigi két idénye alatt egyaránt 23-23 gólt szerzett. Baromságot ne írj, inkább nézz utána!
Ezek csak gólok, emellett érdemes lenne megnézni, hogyan játsik, milyen hasznosan, mennyit védekezik, s milyen jó paszokkal segít, sokszor a középpályásokat meghazudtolva. Ettől még nem feltétlen ő az ideális jelölt Henry-ék mellé/elé...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.07.21. 17:32:30-kor.
henry&eto
Jugador del Barça

2008.07.21. 17:16:23

hát az biztos hogy jól járnánk csak jó lenne minél előbb megszerezni hogy tudjanak a többiekkel felkészülni!!!!!!!!!!
---Forza Barca---
djtrack
Capitá del Barça

2008.07.21. 17:08:13

jönne drogba akkor nagyon jól járnánk.jobban mint a másik 2vel.

---drogba henry/bojan/pedrito

Hleb/iniesta MEssi/gai

--------xavi toure/keita/crosas

abidal/sylvinho Puyol/Pique Cecares/Milito Alves/marquez

persze marquez középsővédőt is játszana.

sztem a Thiago gyereket megvehetnénk aki iránt érdeklődtünk!!kellene még 1 ember a középpályára mert elég fokhíjasak vagyunk. vdk-sunk van elég,de támadó felfogású nem igazán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára djtrack 2008.07.21. 17:17:47-kor.
hristo81
Barça B

2008.07.21. 17:07:06

Olvass vissza pár oldalt és találkozol 1-2 érdekes névvel akik azért meg sem közelitik Berbatovot,főleg az EB ideje alatt irtak mindenkit!
kelly007
Barça C

2008.07.21. 17:05:44

hristo81 írta:Eto'o hányszor rúgott 20 golt a Mallorcaban?
Kitérdekel hány gólt rúgott a Mallorcában?
Idén sérült volt, nem kevés ideig, de még így is hozta a formáját(a bajnokságban 7 meccsen 8 gól)
Lezárt