Ismét teljesen elkalandoztatok, s nem a lényegről beszéltek. Eto'o-nak meg van a maga topic-ja. Egyénként az teljesen felesleges, s jogotok sincs hozzá, hogy bármilyen játékost kritizáljatok, a topic egyébként sem erről szól, megint tele van szeméttel...
Ahelyett, hogy az igazolásokhoz ténylegesen kapcsolódó hozzászólásokat írnátok, egymással veszekedtek, Eto'o-t elemzitek, Berbatov-ot kritizáljátok...
Akinek nem inge...
Nah, de hogy ne legyen teljesen off: lassan kész a csapat, öröm látni az új játékosokat a képeken, videókon, ahogy edzenek. Reméljük, ahogy Abidal is hangsúlyozta az idény végén: sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek majd az erőnlétre, s a sérülések megelőzésébe.
Az már eldőlt, hogy új csatár is érkezni fog, ezen értelmetlen vitázni, bármennyire is szeretitek Samuel-t, a vezetőség Guardiola-val együtt döntött. A napokban nagyon elcsendesedett a csatárkérdés hivatalos része, persze a pletykák érkeznek, de valós ajánlatról eddig csak Adebayor nevénél találkozhattunk. Kíváncsi vagyok, hogy véglegesen feladnak a megszerzésével kapcsolatban, avagy a nyilvánosságot kizárva közben tovább egyezkednek. Azt azonban nem láttam sehol, hogy amennyiben Drogba mellett döntene a vezetés, s maga a játékos is, mennyibe kerülne a klubnak...?
Berbatov pedig klasszis csatár, akkor is, ha gránátvörös-kékben nehéz elképzelni, s én magam is megkérdőjelezem az esetleges barcelonai karrierjét, azonban a képességeit el kellene ismerni. Az pedig ordító hülyeség, hogy valaki azzal hozakodik elő, hogy Dimitar még nem volt gólkirály, s hogy mennyi gólt szerzett eddig.
Szerk:
kelly007 írta:
Berbatov olyan jó lenne?
Mikor volt ő gól király? Mert Henry és Eto'o már voltak, min. egyszer. Húsz gól felett, még soha nem teljesített, még a Leverkusenbe sem.
Berbatov a Bayer-ben 04-05': 26 gól majd a következő idényben: 24 gól
A Tottenham-ben eltöltött eddigi két idénye alatt egyaránt 23-23 gólt szerzett. Baromságot ne írj, inkább nézz utána!
Ezek csak gólok, emellett érdemes lenne megnézni, hogyan játsik, milyen hasznosan, mennyit védekezik, s milyen jó paszokkal segít, sokszor a középpályásokat meghazudtolva. Ettől még nem feltétlen ő az ideális jelölt Henry-ék mellé/elé...