2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Elég szomorú hogy csak két ember neve van Txkiék listáján erre posztra akik közül válogatni kell.Nastradamus írta: Szerintem sem érne Arshavin annyit amennyit kérnek érte...azért,mert valaki 2-3-4 meccsen jót produkált az nem jelenti azt, hogy egy nagyon erős bajnokságban is megállja a helyét 40-45 meccsen!
Viszont szerintem Silva nem egyszer bizonyította, hogy hosszú távon sem rossz, SŐT...azonnal MEGVENNI!!!
Igaz, de ha ő akar menni akkor majd nem állhatunk útjába...benjo014 írta:szerintem crosast sem kéne eladni. megbánjuk azt még!!!
Nastradamus írta:Szerintem sem érne Arshavin annyit amennyit kérnek érte...azért,mert valaki 2-3-4 meccsen jót produkált az nem jelenti azt, hogy egy nagyon erős bajnokságban is megállja a helyét 40-45 meccsen!visca el barca írta:se silva se arshavin nem kell. arshavin így az eb után egy túl sztárolt játékos, silva meg nemhogy 30-at, de még 15-öt sem ér meg.
amúgy meg van 3 bal oldalon (is) játszatható emberünk...
de hozznuk még egy 4.-et...
Viszont szerintem Silva nem egyszer bizonyította, hogy hosszú távon sem rossz, SŐT...azonnal MEGVENNI!!!
Szerintem sem érne Arshavin annyit amennyit kérnek érte...azért,mert valaki 2-3-4 meccsen jót produkált az nem jelenti azt, hogy egy nagyon erős bajnokságban is megállja a helyét 40-45 meccsen!visca el barca írta:se silva se arshavin nem kell. arshavin így az eb után egy túl sztárolt játékos, silva meg nemhogy 30-at, de még 15-öt sem ér meg.
amúgy meg van 3 bal oldalon (is) játszatható emberünk...
de hozznuk még egy 4.-et...
Capel még egy évet biztosan marad a Sevillában.the Legend írta:MichaaBee írta:a transfermarkt.de szerint Diego Capel ara csak 10 millio euro! sztem akkor egy Crosas+15M+5M realis lenne, nem?
jo uzlet lenne szerintem![/quoa
az értéke 10 millio(transfermakt azt irja le nem az h annyiért vihetö ) az ára biztos kétszerese vagy többszöröse ahogy ismerjük del nido-t....
Szerintem meg az a baj szükös a kinálat erre a posztra...Varga írta:Szánalom!!=D> Most, hogy megjelent egy hír Arshavinról, miszerint érdeklődünk érte, rögtön ő kell... Eb után is ez volt, olyan emberek akik mindössze 1-2 meccsét látták, rögtön írogatják hogy ő kell, ő a legjobb erre a posztra.Barcelona144 írta:Arsavint meg kell venni.
Megjelenik egy hír a főoldalon egy játékosról, akkor már biztos hogy itt a töbség már rögtön benne látja a megváltót...![]()
Szánalom!!=D> Most, hogy megjelent egy hír Arshavinról, miszerint érdeklődünk érte, rögtön ő kell... Eb után is ez volt, olyan emberek akik mindössze 1-2 meccsét látták, rögtön írogatják hogy ő kell, ő a legjobb erre a posztra.Barcelona144 írta:Arsavint meg kell venni.
tudhatnád hogy a foci csapatjáték. 2 emberrel nem fogszáguldani a sikerek útján a ValenciaOvaMind írta:Silvát én nem tartom olyan játékosnak, akire most szükségünk lenne, egyrészt ő egy szélső kp, nem pedig szélső támadó, másrészt vessünk egy pillantást a Valencia tavalyi teljesítményére. Inkább Arsavin jöjjön.
Sztem egy kicsit pontatlan volt néha, de én örülnék, ha a Katalán óriáshoz csatlakozna!soadroli írta:Viszon az EB-n nagyon jó volt!És a bajnokságba se volt rossz!
Szerintem nem jobb sot, viszont joval fiatalabb ezert is dragabb mivel Silvaban meg sok lehet, viszont Arshavin ennel jobb mar nem nagyon lesz csak egy jo csapatban jobban kijohetnek a jelenlegi kepessegei.fcbarca10 írta: Silva drágább, de jobb mint Arshavin.
Egyébként én mégis az orosznak örülnék jobban.
benjo014 írta:szerintem Arshavin vagy Silva kell (aki olcsóbb) és senki más. Maradjon Samu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!