Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Augusztus 31.-énRajah írta:Tudja valaki, hogy mikor startol a bajnokság?? Augusztus vagy szeptember??
sajt1313 írta:szerintetek a trezeguet ügyböl mi lesz? mert azért 20 milka nem kevés!!!!
Nastradamus írta:Mert fölösleges lenne ide minek még 1 ember a padra...bojan95 írta:Most olvasom az nson hogy az everton vinné moutinhot most akor mi mértnem jelentkeztünkbe érte![]()
![]()
![]()
![]()
Moutinhó remek középályás csak az a baj hogy minekünk már vannak ilyen játékosaink.Nastradamus írta:Mert fölösleges lenne ide minek még 1 ember a padra...bojan95 írta:Most olvasom az nson hogy az everton vinné moutinhot most akor mi mértnem jelentkeztünkbe érte![]()
![]()
![]()
![]()
Mert fölösleges lenne ide minek még 1 ember a padra...bojan95 írta:Most olvasom az nson hogy az everton vinné moutinhot most akor mi mértnem jelentkeztünkbe érte![]()
![]()
![]()
![]()
Ezzel nem értenék egyet. Össze sem hasonlítható a két játékos. Most lehet, hogy Bosquets jó formában van, de én meglehetősen örülük, hogy egy esetleges Touré sérülés/eltiltás után mondjuk egy MU/Inter/etc. ellen nem egy 'kölyök' fog szűrni. A Lens-ben csk is volt, az meg nem lesz akárkiből, és a sevillai szezonjáról is csak jót olvastam, és az ideigazolása is mindenhol erősítésnek volt minősítve. Az, hogy az első 2-3 meccsén nem ment úgy neki, nem azt jelenti, hogy felesleges volt megvenni.Mosquito írta:Most már Keitat is felesleges igazolásnak tartom amikor Bosquets simán hozza azt amit ő, ráadásul ingyen van.
Colin írta:Szerény Véleményem Szerint:Összességeben szerintem Keitaval befürdünk, de Pique és Alves nagy igazolások, viszont elől nem nagyon fog változni a kezdő, szóval összességében szerintem az idei igazolások nem sokat változtatnak a csapaton, ha Milito felépül talán csak Alves lesz stabil kezdő, a többi játékos a tavalyi keretből marad, szóval nem nagyon érzem, hogy annyira újjáépítenék ezt a Barcát. Persze Guardiola más, mint Frank és talán jobban motiválja a játékosokat, eddig az eredmények és a mutatott játék is jó, na majd meglátjuk mi lesz...
Tavaly, illetve tavalyelőtt a világ legerősebb kerete volt a tietek. A védelem ami hagyott maga után kívánnivalót, azt most meg is erősítettétek.
Eto'o, Henry, Bojan, Messi, Hleb, miért akarjátok újraépíteni ezt a támadósort? ( Ok, Hleb új ember ) Nem a játékosok kvalitásaival van nektek gondotok, hanem a motiválással... Az pedig csak Guardiolán múlik, hogy ez mennyire jön össze neki. De nekem van egy olyan érzésem, hogyha a motiválás nem megy, akkor az edző fog repülni és nem 2-3 játékos...
Szóval, nektek nincs szükségetek teljesen új csapatra. Egyéni teljesítményre a világ legerősebb kerete a tietek.
Hogy csapat lesz-e? Képesek lesznek összejátszani? Mire mennek Messi nélkül a többiek? Az is ki fog derülni.
Új edző, új módszerek. Ez kellene hogy legyen a jelszó. És ez is.
Kíváncsian várom az új idényt.
Hala Madrid!
Szerény Véleményem Szerint:Összességeben szerintem Keitaval befürdünk, de Pique és Alves nagy igazolások, viszont elől nem nagyon fog változni a kezdő, szóval összességében szerintem az idei igazolások nem sokat változtatnak a csapaton, ha Milito felépül talán csak Alves lesz stabil kezdő, a többi játékos a tavalyi keretből marad, szóval nem nagyon érzem, hogy annyira újjáépítenék ezt a Barcát. Persze Guardiola más, mint Frank és talán jobban motiválja a játékosokat, eddig az eredmények és a mutatott játék is jó, na majd meglátjuk mi lesz...
Mosquito írta:Jeffren és Pedrito is tudja azt amit a megszerezhető játékosok azon a poszton. Nem kell senki oda.DaNNy írta:En Dinho posztjat uresnek erzem,oda kellene egy ember. De lenyegeben ez a csapat alakuloban van. meg kell szokni egymast es johetnek a sikerek. a jobb oldalunk nagyon jo, Alves,Messi. Bal oldalra egz szelso kellene es kesz. De a lenyeg hogy Pep tudja,hogy mit akar es aszerint menjenek a dolgok
Most már Keitat is felesleges igazolásnak tartom amikor Bosquets simán hozza azt amit ő, ráadásul ingyen van.
Én sajnálom, hogy Corcoles és Abraham kikerült a kalapból, mert nekem tetszett a játékuk. Védekezésben hozták azt amit a nagyok. Igaz Corcoles oldalán tele vagyunk, de Alves mögé még befért volna Abraham.
VSanchez-t viszont közel sem tartom olyan jónak, hogy neki maradnia kelljen a további mérkőzésekre.
A bent maradt fiatalok közül Jeffrent és Pedritot felhoznám. A bal oldalt megoldják és még Messi helyén is bevethetőek.
Kész is lenne a csapat, ha maradna Eto'o.
Jeffren és Pedrito is tudja azt amit a megszerezhető játékosok azon a poszton. Nem kell senki oda.DaNNy írta:En Dinho posztjat uresnek erzem,oda kellene egy ember. De lenyegeben ez a csapat alakuloban van. meg kell szokni egymast es johetnek a sikerek. a jobb oldalunk nagyon jo, Alves,Messi. Bal oldalra egz szelso kellene es kesz. De a lenyeg hogy Pep tudja,hogy mit akar es aszerint menjenek a dolgok
Lényegében egyetértek, de azért egy középpályás talán érkezhet, és Eto'onak maradnia kell!Bokke írta:Sziasztok!
Elnézve a csapat tegnapi játékát nem kell ide már senki!
Ennek a csapatnak össze kell érni es nem lesz semmi gond!
Minden posztra megvannak az emberek!
Eto'o-nak maradni kell!
Minek kidobni milliókat ha ilyen utánpótlásunk van?!
gekkodan írta:Egyetértek annyiban, hogy VDV 10 millás vételára egy röhej és nagyon csúnya nézni, hogy egy ilyen játékost visz el a Madrid bagóért, ráadásul nálunk szóba sem került, holott pont egy irányító kellene....