2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet... De nem azért vannak az edzések hogy izomtömeg növelőd szedjenekmr. írta:Kövezzetek meg de szerintem Bojan szed egy kis izomtömegnövelőt.(Télleg kicsit)Kis mennyiségben nem árt de azért gyorsabban izmosodik.
azért a legutóbbi góljánál nem tűnt éppen nádszál palinak, ahogy betört 3 védővel a nyakán. úgy tűnik egyre robbanékonyabb, ami elengedhetetlen egy csatárnálnoname írta:A kis Bojan továbbra is bizonyítreszkess Henry!
![]()
Remélem azért néhány kiló izmot felpakolnak rá a nyáron és akkor télleg meghatározó ember lesz!
Fabregas ??? that's all sajna.. 1 ember, de mégis ...Carles Puyol Saforcada írta:nekem úgy tűnik hogy Bojan itt fogja befejezni a pályafutását.
a spanyol saját neveléseket nem nagyon szoktuk eladni akik már bemutatkoznak a felnőtteknél (piqué kivétel de ő vissza is jött)
bár lehet hogy még korai kijelenteni
de példánok ott van Xavi,Iniesta,Puyol
Sztem sokkal jobban örülne egy olyan EB aranyéremnek, ahol meghatározó szerepet tölt be. Most kevés szerephez jutott volna Villa meg Torres mögöttLionel85 írta:Most már talán sajnálja, hogy inkább a pihenést válaszotta az EB helyett, bár fiatal még, így lesz esélye Európa bajnokának lenni felnőtt szinten is. Bár 17 évesen most nem lett volna csúnya egy EB arany.![]()
Az biztos hogy szép lett volna de még rengeteg esélye lessz aranyat szerezni és szerintem fog is ha így folytatjaLionel85 írta:Most már talán sajnálja, hogy inkább a pihenést válaszotta az EB helyett, bár fiatal még, így lesz esélye Európa bajnokának lenni felnőtt szinten is. Bár 17 évesen most nem lett volna csúnya egy EB arany.![]()
Szted miért mondta le az esetleges felnőtt válogatott EB-t?Tomi írta:Néztem az uefa honlapján az u19-es eb spanyol keretét. Nem tudjátok Bojan miért nincs benne? Esetleg sérült?
Nem tudom miért de Messit valahogy nem tudom elképzelni mint 10-es, és amúgy is mióta ő 19 ben játszik nagyon npszerű mez szám és ő is megkedvelte szerintem. És ha jól megnézed a képet, Messi original 19!Valbali írta:Dinho eladásával valszeg Messi lesz a 10-es szvsz.
Dinho eladásával valszeg Messi lesz a 10-es szvsz.barca99 írta:Tourét is bemutatták tavaly, mint 17-es, aztán Giuly elment, felszabadult a 8-as, Iniesta lecsapott rá, Touré meg a 24-esre.miihii írta:Nézzétek meg a nap képét és máris kiderül,h Bojan 27esben nyomja majd
Ennek ellenére lehet, hogy Bojan marad a 27-es, de az sem lepne meg, ha Guddy eladása után ő lenne a 7-es.