Barça Igazolások 2008-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.07. 22:08:23

Egy kicsit off, mert igazából nem téma, csak látom itt vki megemlitette Drenthe nevét. Sztem nagyon ügyes, tehetséges játékos, azért messze nem Ronaldinho klón, engem inkább picit Davidsra emlékeztet, bár más poszt, csak a stilus hasonló, megvan benne a kellő agresszivtás, ügyes, technikás. A RM-ban eddig nem jutott sok szóhoz, ha jól tudom, nem jött ki Schusterrel, de már rendezték a dolgot, szóval nincs szó róla, h távozna. Én sajnálom, h nem jött hozzánk, pedig a Barca volt álmai csapata. Pedig most milyen jó lenne, cserének a bal oldalra :?: Bár tavaly Gio meg Dinho mögé nem kellett volna, de ha várt volna 1 évet...
matador
Jugador d'estrella

2008.08.07. 20:32:05

Én kapuba legfeljebb Akinfejevet hoznám, mást nem...Drenthe ugyebár nem is jöhet hozzánk Baptistával együtt (szerződésben benne van, tehát eleve vakvágány), Silvát én őszintén szólva nem preferálom, szerintem találnánk jobbat is ennyiért...szerintem ennyi erővel Parkot is megvehetnénk a MU-ból, az se lenne rosszabb vásár, ráadásul tuti olcsóbb lenne...már padra kell nézni játékost (ha kell egyáltalán), és Silva nem ilyen...
Cardine
Barça B

2008.08.07. 20:23:26

drebin írta:kapott már Casillas is gólt csakhogy elég dühítő katalánként azt nézni hogy kivédi az ellenfelek szemét!!! család persze de ne essünk az athletic bilbaós végletbe... egyébként Zubizarreta visszavonulása óta vannak kapusgondjaink talán Hesp volt még jó de Bonano,Dutruel,Rüstü...
Hesp jó volt???Nem mertek a védők vissza passzolni neki mert becsorgott a lába alatt a laszti.VV egyenlőre megfelelően teljesít,ha lesz majd a piacon nála jobb és megfizethető kapus majd akkor vitatkozzunk róla.
"We've seen the fall of the elite.
Bury your life,Taken disease.
We'll end the world,when all hope is gone!"
Kép
mr.
Jugador d'estrella

2008.08.07. 20:22:07

Laza írta:12millá-ért Baptista nekunk is jo lenne nem?remek csere lenne...
5 milláért énis elfogadnám cserének
csabimo
Capitá del Barça

2008.08.07. 20:22:04

bali 15 írta:Eszembe jutott hogy van a Real-ba egy holland játékos. Úgy hívják hogy Royston Drenthe. Na az a srác nagyon hanyagolva van pedig ő Ronaldinho klónja, őt kéne leigazolni. Tökéletes lenne Ronaldinho pótlására.
Itt van néhány video szemléltetőnek:
http://www.youtube.com/watch?v=v9BpWhLY ... re=related(SAJNOS ITT NAGYOT HIBÁZIK A KAPU ELŐTT DE A CSEL K.......VA SZÉP.
http://www.youtube.com/watch?v=YtzP4ZyM ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=1qmBR7qBReY

Csak az a kár hogy már nem terveznek túl sok átigazolást.
volt róla szó tavaly hogy hozzánk szerzödik, de a realt választotta...Amugy meg hátvéd, szokott középpályán is játszani, de semmiféleképpen nem r10 poszt, föleg nem klon :lol:
Laza
Capitá del Barça

2008.08.07. 20:14:52

12millá-ért Baptista nekunk is jo lenne nem?remek csere lenne...
Bestbarca
Entrenador del Barça

2008.08.07. 20:14:24

bali 15 írta:Eszembe jutott hogy van a Real-ba egy holland játékos. Úgy hívják hogy Royston Drenthe. Na az a srác nagyon hanyagolva van pedig ő Ronaldinho klónja, őt kéne leigazolni. Tökéletes lenne Ronaldinho pótlására.
http://www.youtube.com/watch?v=v9BpWhLY ... re=related(SAJNOS ITT NAGYOT HIBÁZIK A KAPU ELŐTT DE A CSEL K.......VA SZÉP.

Te miről beszélsz? Ronaldinho klónja. :) Tiszta röhej. Ha ő Ronaldinho klónja, akkor én vagyok az "isteni" Diego II(gyengébbek kedvéért Maradona :D ). Te figyi, ha valaki gyelez kettőt, és abból nem lesz semmi, attól még nem sztár, sőt. Áhhhhhhhhhh Ronaldinho klónja, még mindíg röhög a vakbelem. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2008.08.07. 20:15:18-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
mr.
Jugador d'estrella

2008.08.07. 20:13:38

Az 1. Baj az hogy madrid.....
A 2. Az hogy szerintem csak lassítaná a játékot és igazán pont nem arra lenne szükségünk
A 3. az hogy ezek a cselek ritkán jönnek elő, többnyire semmit nem csinál csak eltűnik.
lui1698
Llegenda del Barça

2008.08.07. 20:10:28

drebin írta:kapott már Casillas is gólt csakhogy elég dühítő katalánként azt nézni hogy kivédi az ellenfelek szemét!!! család persze de ne essünk az athletic bilbaós végletbe... egyébként Zubizarreta visszavonulása óta vannak kapusgondjaink talán Hesp volt még jó de Bonano,Dutruel,Rüstü...
Te katalán vagy? :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bali 15
Director del Fútbol

2008.08.07. 19:59:31

Eszembe jutott hogy van a Real-ba egy holland játékos. Úgy hívják hogy Royston Drenthe. Na az a srác nagyon hanyagolva van pedig ő Ronaldinho klónja, őt kéne leigazolni. Tökéletes lenne Ronaldinho pótlására.

drebin
Barça C

2008.08.07. 17:49:49

András írta:
drebin írta:miért ne pénz van és itt lehetne a Dream Team 2 hisz világrekordot tartunk a bérletesek vagy a pártoló tagok számát illetően pl. Elképesztő reklámértékű játékosok vannak a csapatban mondjuk Messi aki miatt egész Argentína Barca szurkoló!
Ezt te se gondolod komolyan, hogy egész Argentína barca drukker. ennyi erővel egy Argentín szeretheti Heinzét aztán már reálos. Különben is azért nem igazolunk akkora nagy neveket mert a vezetőség tudja, hogy idén mindent megnyerünk és már azon törik a fejüket, hogy fogják kifizetni a bónuszokat. :)
tudom ez egy kicsit tényleg erős de szerintem jobban élvezi az argentin ember ha Messi úgy cikázik mint az "isteni" DIEGO mint amikor Heinze becsúszva szerel(a védő nyeri meg a meccset de a csatáré a dicsőség) nézve az olimpiát a kínaiak megbolondultak mikor Messinél volt a labda, ha valaki még nem ismeri megszereti és vele a klubját is. Na ez a jó reklám!
czaki
Barça B

2008.08.07. 17:47:46

így van Valdesnak a csapatban a helye, fog ő még eleget bizonyítani srácok fiygeljétek meg :wink:
czaki
menczel
Entrenador del Barça

2008.08.07. 17:46:24

dehogy kell uj kapus. hihetetlen hogy milyen könnyen elfelejtitek mennyi meccset hozott nekünk. csak egyet emlitek: bl döntö.
ezenkivül még fiatal és tudjuk hogy egy kapus 30 körül az igazi a megfelelö magabiztossággal felvértezve. a bravurjaival reflexeivel semmi baj. maradjon már csak aztért is mert katalán.
drebin
Barça C

2008.08.07. 17:45:10

De én nem félek attól hogy tehetetlenség lesz úrrá az edzői stáb környékén! Valahol olvastam hogy valaki diktátornak nevezte Pep-et hát... mindenesetre ilyen edző kell ide aki Cruyff támogatását élvezve bátran kirak (Messi és Bojan kivételével) bárkit a keretből! Guardiola olyan mint Mourinho kivéve hogy nem köt bele edzőtársaiba! A keret szerintem majdnem kész!
András
Barça C

2008.08.07. 17:43:21

drebin írta:miért ne pénz van és itt lehetne a Dream Team 2 hisz világrekordot tartunk a bérletesek vagy a pártoló tagok számát illetően pl. Elképesztő reklámértékű játékosok vannak a csapatban mondjuk Messi aki miatt egész Argentína Barca szurkoló!
Ezt te se gondolod komolyan, hogy egész Argentína barca drukker. ennyi erővel egy Argentín szeretheti Heinzét aztán már reálos. Különben is azért nem igazolunk akkora nagy neveket mert a vezetőség tudja, hogy idén mindent megnyerünk és már azon törik a fejüket, hogy fogják kifizetni a bónuszokat. :)
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.07. 17:40:55

jogos...
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
drebin
Barça C

2008.08.07. 17:38:38

kapott már Casillas is gólt csakhogy elég dühítő katalánként azt nézni hogy kivédi az ellenfelek szemét!!! család persze de ne essünk az athletic bilbaós végletbe... egyébként Zubizarreta visszavonulása óta vannak kapusgondjaink talán Hesp volt még jó de Bonano,Dutruel,Rüstü...
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.07. 17:38:00

Akkor sem kell sztárcsapat. Florentino Perez megpróbált egyet csinálni, belebukott, de mi is láthattuk, mi lett a szeretett csapatunkal, mikor túl sok lett a sztár...Meg a Dream Team se csak sztárokból állt, ott is megvoltak a jó munkás emberek, a zongoracipelők. :wink:
drebin
Barça C

2008.08.07. 17:34:21

miért ne pénz van és itt lehetne a Dream Team 2 hisz világrekordot tartunk a bérletesek vagy a pártoló tagok számát illetően pl. Elképesztő reklámértékű játékosok vannak a csapatban mondjuk Messi aki miatt egész Argentína Barca szurkoló!
Bogi63
Capitá del Barça

2008.08.07. 17:28:42

Nem tudom ki hogy van ezzel, de én vagyok a tipikus elfogult Barca szurkoló, és egy csapattagról sem tudok (ilyen) rossz vleménnyel lenni.
Mint tudjuk a Barca egy nagy család, aminek VV fontos tagja, és ha most igazolnánk egy új kapust, egyáltalán nem biztos hogy be tudna illeszkedni.
És VV -akárki akármit mond- nagyon is jó kapus. Nekem senki ne mondja, hogy Casillas még nem kapott gólt.
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.07. 17:23:24

Igazad van, a Barca világklasszis csapat, de ettől még nem állhat 11 világklasszis játékosból. Valdesnél vannak jobb kapusok, de azok vagy megszerezhetetlenek, vagy olyan drágák, h nem érné meg őket leszerződtetni, mert annyival nem jobbak VV-nél.
drebin
Barça C

2008.08.07. 17:18:00

Theo írta:
drebin írta:Diego Lopezt kellene leigazolni a Villarealtól(nagyon jó kapus, mert sajnos Real nevelés) és akkor Valdes mehetne az Espanyolba vagy ahova akar! az a pénz amit Silváért kínálnak még jó tárgyalási alap lenne az üzlethez. Vagy ott van Diego Alves az Almeriában remek kapus és még olcsóbb is lenne. Sürgősen kapust kell igazolni, nem kell ide Silva és Eto'o-t meg kell tartani!!!
Az első hsz-ednél elástad magadat... Egyedül avval értek egyet, hogy Eto'o maradjon.
azért nem kérek elnézést mert eltér a véleményünk...
drebin
Barça C

2008.08.07. 17:17:05

Theo írta:
drebin írta:Diego Lopezt kellene leigazolni a Villarealtól(nagyon jó kapus, mert sajnos Real nevelés) és akkor Valdes mehetne az Espanyolba vagy ahova akar! az a pénz amit Silváért kínálnak még jó tárgyalási alap lenne az üzlethez. Vagy ott van Diego Alves az Almeriában remek kapus és még olcsóbb is lenne. Sürgősen kapust kell igazolni, nem kell ide Silva és Eto'o-t meg kell tartani!!!
Az első hsz-ednél elástad magadat... Egyedül avval értek egyet, hogy Eto'o maradjon.
jajj sírógörcsöt kaptam,véleménynyilvánítás van nem barátszerzés. Valdes nem bravúrkapus a Barca világklasszis csapat ő pedig NEM világklasszis.Azért maradjon mert katalán, ezért elnézik neki sokáig a betlit mint Oleguernél! Reina,Cech,Buffon,Casillas,Van der Sar-itt kezdődik a világklasszis kapus partner!
Theo
Jugador d'estrella

2008.08.07. 17:09:12

Lezárt