Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nemszeretem a Real Madridot. Tisztában van vele mindenki. De teljesen jogosan nyertek tegnap. Emberhátrányban is voltak, mégis veszélyesebbek voltak a kontra támadások a realtól. Heitinga meg egy buta védő. A lényeg, hogy jogos volt. Miis kaptunk már a 103.ban tizit. A fociban ezis benne van.Drukker írta:De mekkora makker a Real... 96.percben kapnak 11-est![]()
![]()
pfff.... NO COMMENT!!Drukker írta:De mekkora makker a Real... 96.percben kapnak 11-est![]()
![]()
És ki mondta,h ezek tények?petiamadridista írta:Egyszerüen hülyeség azt írni, hogy tapasztalatiad szerint meg tudom is én..
Nekem meg más tapasztalataim vannak, én meg azt érzem, hogy a Rallal szimpatizálnak többen.. Azt kész.. Én ezt érzem.. De ez semmit sem jelent.. Az, hogy te úgy véled, hogy a Barcaval többen szimpatizálnak??..!..
Hát.. így érzed ettől ez még nem lesz tény.. Egyébként meg nem is érdekel.
Lehet,h a tisztelet az rossz szó...petiamadridista írta:Azt miért tisztelnék többen a Barcat..??![]()
Lehet, hogy a Realt sokan nem szeretik, de ez valszeg azért lehet mivel a győzteseket a rekord tartókat vagy utálni vagy imádni szokták.. Nincs olyan akinke közömbös lenne.. (Lásd: Cronaldo, Schumacher, Real Madrid:D:D )
Ezt én nem állítottam mivel szerintem tavaly sokkal nagyobb szégyenek voltunk mi min ti.vicc-ember írta:nem, mégis úgy van itt beállítva hogy mi vagyunk a bajnokság rákfenéje, egy köpedelem banda, aki szégyent hoz a spanyol ligára.
En elismerem..itt nem ezzel van a gond..hanem azzal a hszt-al amit a baratunk irtAttila-Raul, azért a Barcelona is sokat tett azért, hogy elismerjék a spanoyl focit.. Főleg a Kek győzelmeivel. (Aztán a 90-es években már a Bek is leesett)
Szal, a Barcat is el kell ismerni.. Nagy csapat, jó csapat.
Én ilyet nem mondtam.Engem érdekel már, h ki vívta ki a tiszteletet.Attila-Raul írta:Ebben tokeletes igazad van...sajnalom h vannak ilyen emberek....ez nem korzeti bajnoksag h 1 lada sore`rt oda adom a meccset:) de amit te irtal az sem alja a helyet...mi az h az atl-barca-valencia vivta ki a tiszteletet? vegig gondoltad? oszinten...Buta?Sztem itt azok a buták, akik olyan mondatot képesek leírni, h az ATM és a Sevilla lefekszik nekünk.Figy ezután nincs miről beszélni, ez olyan szánalmas. Nah ki a buta?
nehogy már nekünk kelljen megmagyarázni hogy 2x egymás után bajnokok lettünk.Szerintem meg nehogy mát még nekünk kelljen megmagyarázni hogy megaláztuk az Atmat.
nem, mégis úgy van itt beállítva hogy mi vagyunk a bajnokság rákfenéje, egy köpedelem banda, aki szégyent hoz a spanyol ligára.És attól erős volt a bajnokság,h rekordpontszámmal nyertetek?
Ebben tokeletes igazad van...sajnalom h vannak ilyen emberek....ez nem korzeti bajnoksag h 1 lada sore`rt oda adom a meccset:) de amit te irtal az sem alja a helyet...mi az h az atl-barca-valencia vivta ki a tiszteletet? vegig gondoltad? oszinten...Buta?Sztem itt azok a buták, akik olyan mondatot képesek leírni, h az ATM és a Sevilla lefekszik nekünk.Figy ezután nincs miről beszélni, ez olyan szánalmas. Nah ki a buta?
Buta?Sztem itt azok a buták, akik olyan mondatot képesek leírni, h az ATM és a Sevilla lefekszik nekünk.Figy ezután nincs miről beszélni, ez olyan szánalmas.Attila-Raul írta:Szerintem meg nehogy mát még nekünk kelljen megmagyarázni hogy megaláztuk az Atmat.
Az meg inkább szomorú amit a spanyol bajnokságban hétről hétre látunk a Madridtól. Ennek a bajnokságnak mi és ők vívtuk ki a tiszteletet, a Valencia és még egy-két csapat segítségével. Erre a Madrid évek óta undorítóan játszik, és undorítóan nagy mákkal vannak mindíg elől, ami minősíti a többi csapatot is am.
Ha már elől vannak és küzdenek ellenünk, legalább jó játékkal tennék...) Tenyleg ennyire buta vagy?? vagy csak teteted?? Spanyolorszagnak a Real Madrid vivta ki a tiszteletet hosszu hosszu eveken at...lasd 9 Bl gyozelem.. ti holvagytok?? mindig csak a panaszkodas...meg mindig van valami veletlen csoda h ti kikaptok...es a Real nyer....igy van... a RM-t imadjak az Istenek
De az durva h ti vivtatok ki a tiszteletet:)) Oruljetek h volt egy Ronaldinho-tok aki szinesitette a jetkotokat...es nyert nektek egy Bl-t es bajnksagot..akit tokeltesen tonkretett a csapatvezetes es eluldozott.. ekkora suletlen hszt-t meg a legelvakultabb drukkolo sem kir, akinek van egy kis esze.... tiszteletet ti???:) magyarazd meg h mivel??
mezeibela írta:végülis nem para hogy rekord pontszámmal nyertünk....
És attól erős volt a bajnokság,h rekordpontszámmal nyertetek?Attila-Raul írta:Nevetseges vagy...a Madrid mit kelett volna meg csinaljon? nem eleg a rekordpontszam?? Koszonjetek magatoknak h nem voltatok ellenfelek...es h a Madridnak nem volt ellenfele a ligaban...ez teny
Szerintem meg nehogy mát még nekünk kelljen megmagyarázni hogy megaláztuk az Atmat.
Az meg inkább szomorú amit a spanyol bajnokságban hétről hétre látunk a Madridtól. Ennek a bajnokságnak mi és ők vívtuk ki a tiszteletet, a Valencia és még egy-két csapat segítségével. Erre a Madrid évek óta undorítóan játszik, és undorítóan nagy mákkal vannak mindíg elől, ami minősíti a többi csapatot is am.
Ha már elől vannak és küzdenek ellenünk, legalább jó játékkal tennék...
Nevetseges vagy...a Madrid mit kelett volna meg csinaljon? nem eleg a rekordpontszam?? Koszonjetek magatoknak h nem voltatok ellenfelek...es h a Madridnak nem volt ellenfele a ligaban...ez tenyEz pontosan így van.A tavalyi év sztem az európai topligák közül a spanyol volt a leggyengébb, köszönhetően, a madridnak és nekünk.
Barcaforever írta:Ez pontosan így van.A tavalyi év sztem az európai topligák közül a spanyol volt a leggyengébb, köszönhetően, a madridnak és nekünk.