Hagyjátok már abba.
Mindenki mond értelmes és értelmetlen dolgokat, de lassan borul az egész és kezd kijönni az értelmetlenség.

Nézzük...
Az a megjegyzés hogy a bajnokság miattunk és a Barca miatt volt gyenge tavaly, ez hülyeség. Ha 1 csapat rekordpontszámmal nyeri a bajnokságot, akkor vagy a csapat nagyon jó, vagy a bajnokság színvonala igencsak gyenge, de hogy gyenge csapat nyerjen gyenge bajnokságot rekord pontszámmal, ez logikátlan, értelmetlen, etc etc.
Más:
Tegnapi győzelem: Látom sokak azért lehiggadtak mikor tegnap fent voltam még égett szinte a topic az utálattól hogy a "Madrid megint bemákolta". és én is csak azt tudom mondani hogy akkor az Espanyol elleni győzelmetek? Ugyanez a helyzet. Ott a Barca végig nyomott, 30 akárhány kapuralövés, megsüvegelendő teljesítmény. Itt meg elvettek 2 gólt tőlünk, 2 SZABÁLYOS gólt, amit ha megadnak, nem lenne most ok hogy miről beszélgessünk. Gól az, amit a bíró megad, legyen az a 96. vagy a 106.-ik percben.
Tény, hogy a Barcában sokkal több a tartás mint tavaly, és tényleg, a kezdeti nehézségeket úgylátszik sikerült legyőzniük és egyre magabiztosabb, és - el kell ismerni - szebb focit játszik. A Real ereje jelenleg viszont az összeszokottságban rejlik... Én nem vonnék le 7 forduló után olyan következtetétesek mint lionelmessi19 kolléga, majd a 30.-nál lehet.

Ha a Barca játékosok is így gondolják mint lm19, akkor még megüthetik a bokájukat. Ez nem fenyegetés, ne értsétek félre nincs bennem rossz szándék, csak épp.. Nem szabad elhamarkodott kijelentségeket tenni.
Ennyi, Peace, Béke, miegymás.

Ne öljétek egymást.

REAL MADRID C. DE F.