Na szóval: Mióta vagyok Real drukker: 7 éve.. kb
Az, hogy Higuaínt nem ismerte még senki azt úgy értettem, hogy: A nagyközönség számára szinte ismeretlen volt.. Én tudtam ki ő.. Persze akkor amikor Madridba jött.. 2007 januárjában..
Sok jót nem fűztem hozzá akkor.. Viszont most már kezdi kinőni magát..
[quote]Hiquain? Nagyjából egy Vucinic-szintű, közepes csatárnak tartom, nem Real-szint. Összejött neki tegnap 4 gól, de egy fénykorában lévő RvN, vagy egy Ronaldo után elég híg pótlás a Madridba. [/quote]
Lehet, hogy Ronaldo után kevés.. Ez mondjuk szinte mindegyik csatárra elmondhatnám, akinincs benne a top3-ban..
Viszont lőtt tegnap 4 gólt, 9 meccs, 9 gól és Villa ill. Eto'o mögött áll a góllövőlistán (Ugye a világ talán 2 legjobb csatára előzi csak meg)
Tehát nem is olyan rossz ez egy 20 éves sráctól..
ElClassicó:
Hát mivel a Barca idén eddig jobb.. És mivel a Camp Nouban lesz a meccs.. Így igen.. Én is azt mondom, hogy Kikap a Real Madrid..
Az X-nek örülne minden madridista?: Igen.. Örülne.. Mint ahogy mindig örül az x-nek a Camp Nouban.. Mivel ott az is jó eredmény..
Gondolom a Barcasok is így vannak A Bernabeúval..

Viszont odáig még több mint 1 hónap van.. 5 hét azt hiszem..
5 hete még a Barcanak sem volt ez az alázós időszaka (Ha jól emlékszem, akor tájt indult el)
És a Madridnak sem volt még akkor válsága.. Bár nem játszott jól (Mint ahogy szerintem, ez a keret erre.. Háát.. Sneijder, meg Heinze, Pepe, Vaart.. nem is nagyon alkalmas)
Szóval 5 hét alatt meg is fordulhat a világ..
Valaki írta: "A Madrid mindig német csapat"
Szép.. Mondhatom.. szép tapsot érdemelsz.. A Real Madrid legalább annyira szól az attraktív latinos támadófociról mint a Barca.. Ha nem jobban..
Mindkét csapatnak ez az ismérve.. Brazilok, spanyolok, argentínok stb stb.. Világsztárok.. Egyik sem mindig német csapat.. (Persze a Realban játszott Breitner vagy Schuster, de ők akkor sztárok voltak.. )
Vagy szerinted Puskás, Gento, Hugo Sanchez, Carlos, Zidane, Ronaldo egy átlag németes csapatban tengették a mindennapjaikat..?
Szállj már le a földre.. Kérlek..
Kis tisztelet megadása nem árthat..