Nem sikerült eltörni Messi lábát és pontot se szereztek,úgyhogy teljes lehet az örömünk,12 pont előnyünk van a favágó brigád előtt!

Én sejtettem hogy bunkerfoci lesz, de hogy ennyire, azt nem gondoltam volna.barca99 írta:Csúnya meccs volt, és nem rajtunk múlott. Persze nem egy fej nélküli támadást vártam, de ha nekem 4-5 éve azt mondja, hogy így fog valaha játszani a Madrid, kinevetem, de csúnyán. Az még hagyján, hogy a két csatár is iszonyat hátul volt, de ez a hentelés az első félidőben...
So-so abszolúte megérdemelt győzelem, és azért, mert nem adták fel, pedig nagyon nem voltak ott fejben.
hát akkor még szerencse,h nem járok arra sosem.fcjoc írta:na mostmár szidhatja mindenki messi-t. ennyi a különbség közte meg drenthe között..
a legdurvább a madridistán hogy még a modik is szarcigányozzák a barca-t.
egyetlen ember volt aki támadni szeretett volnajohnnie84 írta:Drenthe mennyibe fájt a Madridnak? Hihetetlen mennyire kilógott még ebből a csapatból is.
12 vagy 17 milla, ha jól emlékszem!Drenthe mennyibe fájt a Madridnak? Hihetetlen mennyire kilógott még ebből a csapatból is.
mija, Calderon...Persze nem egy fej nélküli támadást vártam, de ha nekem 4-5 éve azt mondja, hogy így fog valaha játszani a Madrid, kinevetem, de csúnyán
Nah ez a lényeg.A világ legjobb focistái elhiheted h ha akarják a labdát találják el.MEssit viszont legalább 4x veszett helyzetből buktatták.Még ha jól is csúsznak, esélyük se lett volna eltalálni a labdát!Kb az egyetlen ember aki(elég sokszor sikerrel) próbálta meg szerelni Messit az Gago.CS0ki írta:Pl én 50ből 50szer a lábát találnám el, hiába a labdát céloznám!
Hát sztem azért nem egy sárgát kaptatok Messiről. És egyik se a finomkodásért járt. Meg ha már felé ment a labda rögtön azt nézték, hogy rúgják le. A labdát már nem is figyelték.IvánC írta:Nem is játszottunk. Keményen, azt elismerem, de egy kivétellel, nem volt brutális belépő. Ez nem sakk.akkor se szabad arra játsszon h megsérüljön az ellenfél egyik játékosa
Szerintem ez baromság. Messi ellen szoktak faltolni, ez nem kérdés. De hogy direkt sérülést okozzanak?? Azt nagyon nem gondolom..Gondolom Te se gondolod ezt mondjuk Messiről, amikor gagonak rúgott utána...Ez benne van a fociban, Messinél meg pláne, a gyors mozgása miatt, illetve a gyakori irányváltás, plussz a labda nagyon közel a lába mellett...Pl én 50ből 50szer a lábát találnám el, hiába a labdát céloznám!akkor se szabad arra játsszon h megsérüljön az ellenfél egyik játékosa! Evil or Very Mad
Most nem azért, de szerinted mit lehetett volna csinálni Messivel? Adott egy ilyen elk.rt védelem, és akkor még simogassák Messit? Ezt kellett, sok kis apró fault, tördelni a Barca játékát, aztán Messi is rájátszott ám a dolgokra, mert komolyabb csomagot (mintpl. Del Horno papától Londonban) nem is kapott. 83 percig ment, ezvan. Egyébként gratulálok mindkét csapatnak, én elégedett vagyok a teljesítményünkkel.Néhány ember sikeresen elérte h a 0 alá süllyedjen a szememben.Metzelder,Drethe,Guti,Ramos és a másik Ramos.Nemgondoltam volna h egy real madrid ilyen taktikához folyamodik.Elhiszem h sok a sérült, de ha a real madrid c játszana, akkor se szabad arra játsszon h megsérüljön az ellenfél egyik játékosa!