2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát én láttam mostanság az ajax-ban Oleguert és elsirtam magam, de örömömben hogy már nem nálunk játsziknoname írta:Neki legalább voltak jó meccsein.Ellenben ennek a gyereknekRobcsyy írta:hát a végén még visszasírjuk Presas barátunkat...
Erre a meccsre levetítve lehet h jó, de a szezon eddig csalódás... szvszelbandi írta:Nemtudom hogy ti hogy vagytok vele de én megvagyok elégedve Hleb játékával!Lehet hogy még nem az arsenalos formáját hozza de azért elég jól beforgatja a Mallorca védőit!!Igaz hogy elad egy-két labdát de majd javulGO HLEB
Azt csak nem....Robcsyy írta:hát a végén még visszasírjuk Presas barátunkat...
voltak és lesznek is még hasonló ámokfutásai, ami a megnyílvánulásait illetiRobee írta:ez még semmi...anno mikor dzsuli...hát ott kész voltamFecooo írta:már kezdi..."bozsán krikics" ez egy idióta!
de most komolyan nem ez vezette a telefonos játékot anno?
am kicsit megrázzák magukat a fiúk, nem lesz itt gond, csak egy hangos ÓLÉÉÉ ÓLÁÁÁÁ VISCAAA BARCAAAA!!!
Idejét se tudom hogy mikor cseréltünk a szünetben? A meccs képétöl függetlenül a 60. perc elött nem szoktunk,kivétel ha sérülés van...lui1698 írta:Szünetben nem ártana 1-2 csere.
Modjuk jöhetne Ini, meg Martinka.
a sport tv-s kommentátorokkal nekem sincs gondom, sőőőt!batman07 írta:ez a [auto_cenzúra] az eb-t is hülyén közvetítette, jobb szeretem Horváth Ferencet a SportTv-nFecooo írta:már kezdi..."bozsán krikics" ez egy idióta!
na ne mond, h blanko ferit jobban szeretedbatman07 írta:ez a [auto_cenzúra] az eb-t is hülyén közvetítette, jobb szeretem Horváth Ferencet a SportTv-nFecooo írta:már kezdi..."bozsán krikics" ez egy idióta!
ez még semmi...anno mikor dzsuli...hát ott kész voltamFecooo írta:már kezdi..."bozsán krikics" ez egy idióta!
Victor Sanchezzel előttem a védelemben én is az lennék...noname írta:Valdes ma elég bizonytalan.
sztem guddi helyett busquets vagy keita is beállhatna (nem vagyok biztos a cserepadban, kik vannak ott)lui1698 írta:Szünetben nem ártana 1-2 csere.
Modjuk jöhetne Ini, meg Martinka.
ez a [auto_cenzúra] az eb-t is hülyén közvetítette, jobb szeretem Horváth Ferencet a SportTv-nFecooo írta:már kezdi..."bozsán krikics" ez egy idióta!