2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez szubjektív megítélés kérdése, viszont abból a min. 300 millió euróból, amit elköltöttetek játékosokra az utóbbi években-illett volna villantani.US SIEMPRE FILES írta:Pillanatnyilag biztos, hogy nem vagyunk benne. De hát jövöre nagyot fordulhat a világ. Tavaly ti se voltatok benne szerintem.
De mi rossz formába is BL elő döntőt játszottunk!US SIEMPRE FILES írta:Pillanatnyilag biztos, hogy nem vagyunk benne. De hát jövöre nagyot fordulhat a világ. Tavaly ti se voltatok benne szerintem.
Teljesen jól megfogalmazott hozzászólás...LG írta: Ez teljesen a realitás, mert a Madrid valóban nincs Európa legjobb 8 csapatában.
nézd, mivel ott vannak és nem is ülnek ölbe tett kézzel, h úgy mondjam, sőt, éppen elég ötletet adnak azoknak, akik rajtuk akarnak röhögni, így hadd mondjam el a véleményemet róluk.battya írta:Ez így igaz, s éppen ezért nem értem, hogy pont Neked miért kell ilyen baromságokkal ragozni a témát....
Igen. Vannak agyilag deformált emberek a Real Madrid vezetőségében..
De ha ott vannak, akkor..
üdv
Ez így igaz, s éppen ezért nem értem, hogy pont Neked miért kell ilyen baromságokkal ragozni a témát:mostanában a vezérkara ott égeti a madridot, ahol tudja.
még megpróbálkoznak majd azzal is, h egyszerre 20 saját játékost küldenek be a pályára a meccsen, mert azt gondolták, h az nem gáz.
Igen. Vannak agyilag deformált emberek a Real Madrid vezetőségében..vagy három kapussal...
A BL-ben elért győzelmek számítanak,győzelem esetén 14,döntetlen esetén 7, vereségnél peidg 0 pontot kap az adott csapat. Mivel az utóbbi mérkőzésünkön vesztettünk a BL-ben,gondolom, ezért csúsztunk visszább.Livia Drusilla írta: A megadott linken pedig egy üres Wikipédia oldal jön fel!
Itt van, csak angolul...aki érti (én nem), tessék:
http://www.iffhs.de/?bc83ccac3be8e00390 ... c70aeed10a
A mégis valami rémlik sem magyarázza számoma ezt a sorrendet...rszergej írta:
Itt lehet olvasni róla egy kicsit, de engem még mindig nem győzött meg, hogy a real miért a 48-adi, a firentina meg miért a 9-edik
, és még sok sok meglepi csapat van
![]()
![]()
[/url]
Szerk.: ja igen engem nem zavar, hogy ott van a real, csak azért ez a lista tényleg vicc![]()
A mégis valami rémlik sem magyarázza számoma ezt a sorrendet...rszergej írta:
Itt lehet olvasni róla egy kicsit, de engem még mindig nem győzött meg, hogy a real miért a 48-adi, a firentina meg miért a 9-edik
, és még sok sok meglepi csapat van
![]()
![]()
[/url]
Szerk.: ja igen engem nem zavar, hogy ott van a real, csak azért ez a lista tényleg vicc![]()
Hasraütnek,majd a kapott értéket megszorozzák az adott csapat playáinak nőnemű rokonságának hajszálainak számával/2.000.000Livia Drusilla írta:Mégis milyen szempontok szerint osztályozzák a klubokat?rszergej írta:érdekes
IFFHS klubranglista. Gondolom a madridisták nem ugrálnak az örömtől, elég vicces egy táblázat[/url]
Mi alapján jön ki ez a sorrend?
Itt lehet olvasni róla egy kicsit, de engem még mindig nem győzött meg, hogy a real miért a 48-adiMégis milyen szempontok szerint osztályozzák a klubokat?
Mi alapján jön ki ez a sorrend?
Mégis milyen szempontok szerint osztályozzák a klubokat?rszergej írta:érdekes
IFFHS klubranglista. Gondolom a madridisták nem ugrálnak az örömtől, elég vicces egy táblázat[/url]
egyetértek ez rossz hozzáállás!!nekünk korai még arrol gondolkodni hogy kit kapunk!!először is verjük meg a lyon-t és aztán lehet álmodozni és találgatni!egyébként meg ha továbbjutunk akkor midegykit kapunk nekünk nyerni kel és kész!! hajrá BARCALeoMessi90 írta:Elhamarkodtan ítéltél mert egy El clasico azért nem csak egy futbbal meccs manem "A" football mccs ahol bármi megtörténhet ráadásul jó hogy nem t vagy az edző!ilyen hozzá álással már a selejtezőt is elbukjukClark71 írta:Remélem a madrid kiveri a Liverpoolt!
Már csak azért mert a madrid ellen könnyebb dolgunk lenne mint a Pool ellen!
CSAK A BARCA!
PEP GUARDIOLA a király!
"Hatalmas megtiszteltetés,hogy edzhetem a csapatot!"
Bízunk benned hogy újra a csúcsra vezeted a csapatot!
Elhamarkodtan ítéltél mert egy El clasico azért nem csak egy futbbal meccs manem "A" football mccs ahol bármi megtörténhet ráadásul jó hogy nem t vagy az edző!ilyen hozzá álással már a selejtezőt is elbukjukClark71 írta:Remélem a madrid kiveri a Liverpoolt!
Már csak azért mert a madrid ellen könnyebb dolgunk lenne mint a Pool ellen!
CSAK A BARCA!
PEP GUARDIOLA a király!
"Hatalmas megtiszteltetés,hogy edzhetem a csapatot!"
Bízunk benned hogy újra a csúcsra vezeted a csapatot!