Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.15. 15:54:46

lopakodo írta:Man Cityhez kéne egy jó kapus max 30 milláért.Frey és Boruc se jött, azon kívül még próbáltam pár kapust.Eddig nagyon mennek meccsek, csak győzelem, volmár 5-0,4-0és rekord eddig 8-0 <-ezel mind barimeccsek.Uefaba 5-0ra győztem vmi noname csapat ellen.A

Amúgy ezeket a tehetségeket, hogy találjátok?
Kapusnak esetleg Enke, vagy Makaridze.

A játékosokat pedig, kereséssel találjuk :D . Vagy a figyelők, vagy én akadok rá 1-1 tehetségre, pl:
Willian, azaz Baines utódja

Ja és a keret:
keret

Szerk.: Azért Kovi legújabb szerzeménye odab*sz :D .
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.02.15. 14:44:48

lopakodo írta:Man Cityhez kéne egy jó kapus max 30 milláért.Frey és Boruc se jött, azon kívül még próbáltam pár kapust.Eddig nagyon mennek meccsek, csak győzelem, volmár 5-0,4-0és rekord eddig 8-0 <-ezel mind barimeccsek.Uefaba 5-0ra győztem vmi noname csapat ellen.A

Szia.Miért akarsz kapust venni?Ott van a két fiatal tehetség(Kasper Schmeichel, Joe Hart)!Nálam Hart a kezdő és mind a ketten jól teljesítenek!Tudok ajánlani nagyon jó igazolásokat is(Marek Hamsik, Lucho González, Lisandro Lopez, és megvettem cserének Huszti Szabolcs-ot is)!

Kép
lopakodo
Capitá del Barça

2009.02.15. 13:54:03

Man Cityhez kéne egy jó kapus max 30 milláért.Frey és Boruc se jött, azon kívül még próbáltam pár kapust.Eddig nagyon mennek meccsek, csak győzelem, volmár 5-0,4-0és rekord eddig 8-0 <-ezel mind barimeccsek.Uefaba 5-0ra győztem vmi noname csapat ellen.A

Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.15. 11:46:28

AZ Alkmaar - Feyenoord

Félidőben 1-2 oda, cseréltem hármat, lehoztam a két csatáromat (Vanta, Marquinhos), helyettük jött Pellé és Aquino, + lehoztam a félig sérült középpályásomat, így kockáztattam, mivel tudtam, hogy kibszik velem az FM. 50. percben Bodor Boldi 2-2 (innen is üdvözlöm :D ) utána jött a várva várt sérülés, 20 percig emberhátrány, nyom a Feyenoord, aztán Aquino lekontrázza az egész Feyenoordot, 3-2. Marha jó meccs volt. :)

Elére a címvédésért! :D

http://kepfeltolto.hu/i/?356943&t=img \:D/
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.02.15. 11:26:49

Pety-d írta:Azt szeretném kérdezni, hogy az fm 08-hoz nincsen valami olyan frissítés, ami a mostani adatokkal megy?
Nesze:
http://www.fmhungary.hu/letoltesek.php?letid=887

Hogy ezt milyen bonyolult volt megtaláni...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.15. 09:13:52

Na, sikeresen befejeztem a második idényemet is az Everton csapatánál. A vártnál sokkal jobb eredményt értem el.
A PL sorsa az utolsó fordulón múlt, ha az Arsenal verte volna a Chelseát, akkor csak második vagyok így viszont, PL trófeával a kezemben fejezhettem be az idényt.
Arsenal-&helsea
A Liga Kupát is megnyertem, az FA Kupában a Chelsea jelentett végállomást a negyeddöntőben. A BL-ben nagy küzdelem során kivertem a Juventust, majd az Inter következett, hazai pályán 1-1-et játszottam, idegenben két tizenegyes góllal nyertek, Yakubu bombája is csak a szépítette az eredményt.

Ebben az évben több volt a sérülés a vártnál, de így is jól teljesítettem.

Az igazolásokról annyit, hogy még nem kezdődött el a szezon viszont vannak kiszemeltjeim, és biztos érkezők is vannak már:
1 valós, 2 generált játékos.
Miért is ők?
Chávez
Tánczos
Falcao

Biztos távozó Acosta:
Acosta

A helyére Marquinho jön

A védelem megerősítésére Valószínűleg Sakho érkezik a korosodó Yobo helyére.

A legtöbbet fejlődött játékosom Mascio

A legvégére pedig marad a keret

Szerk.: Elefántcsontpart válogatottjával, most vertem Olaszországot 3-0-ra
A csoportomban van még Chile és Lengyelország. A továbbjutás kötelező, a többet meg majd meglátjuk.
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.15. 08:24:42

kmarcel írta:szasztok!
Lopakodo, kössz a tippet, vagyis a módot.. sikerült... ezért nem válaszoltam most két napig, mert az FMmel szórakoztam..:D le is ment az első év...
az lenne a kérdésem, h egy jó bal és-vagy jobb hátvéd kéne, nem sok delláért.. tudna vki segíteni...?? jah.. meg egy csatár sem ártana...
köszönettel..!!!
-bal védő:Kolarov

-jobb védő: Élder Granja

-csatár: seleznyov

Nem sokára (1 óra :D ) jövök képekkel meg beszámolóval, mert befejeztem a 2. szezonom.
kmarcel
Barça B

2009.02.15. 02:23:57

szasztok!
Lopakodo, kössz a tippet, vagyis a módot.. sikerült... ezért nem válaszoltam most két napig, mert az FMmel szórakoztam..:D le is ment az első év...
az lenne a kérdésem, h egy jó bal és-vagy jobb hátvéd kéne, nem sok delláért.. tudna vki segíteni...?? jah.. meg egy csatár sem ártana...
köszönettel..!!!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.14. 14:05:27

faithnomore
Entrenador del Barça

2009.02.14. 12:12:00

én eddig a man city-be erősítésként őket igazoltam:

- Huntelaar- jó vétel
- Ricardo Oliveira -jó vétel
- Gekas- cserének mindenképp jó
- Hamsik- ő nem volt jó vétel, nem találja még a formáját
- Mascio- jó vétel
- Aquino - még nem játszottam vele mecset, most igazoltam télen
- Pasanen - jó védő, elégedett vagyok vele
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
van Bommel
Capitá del Barça

2009.02.14. 11:21:32

Ha munkanélkül kezdek, csak abban a 3 országban edzhetek csapatot?
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.14. 10:26:53

van Bommel
Capitá del Barça

2009.02.13. 23:05:13

KaTo írta:senki nem akar jönni a city-be :?
Első idényemben leigazoltam Arshavint,Pogrebnyakot,Cardozot,Defourt,Léot,Thiago Silvát,Srnát,Zsirkovot,Miguel Velosot, Gagot. Eljönnek,csak nem a legnagyobb sztárok. Másodikban beigértem bajnoki címet adtak 150 misit, plusz a játékoseladások, elvertem annyit, huh. Lass,de Jong, Hernanes,Agüero,Cáceres elég húzós volt. Villa és Torres jött volna, előbbi kb 75, Torresért 98M-t kértek :shock: (Egyszer, forintban, nekem, kezemben, enyém :D ) Csinálj első évben BL helyet, utána jönni fognak.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
varnagykrisztian
Entrenador del Barça

2009.02.13. 21:31:38

Szia!Én megvettem anno a M.City-be Hamsik-ot, Lisandro Lopez-t és Lucho González-t!Nagyon nagy játékosok! :mrgreen:

Kép
Pety-d
Jugador del Barça

2009.02.13. 21:16:12

Azt szeretném kérdezni, hogy az fm 08-hoz nincsen valami olyan frissítés, ami a mostani adatokkal megy?
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.13. 20:47:52

Én meg viszem tovább az Alkmaarral. BL-ben csak álom volt a 16 közé jutás, örülök, ha beérek a harmadik helyre. Barcától otthon simán kikaptam, aztán egy bíztató dolog, 5-0-al távoztam Belgrádból, utána sima vereség a Schalkétól, illetve a otthon is kikaptam a németektől. A Partizant muszáj lenne verni, hogy legalább az UEFA kupába mehessek tovább. (szerk.: most jut eszembe, második évben a bl 3. hely uefakupa továbbjutást ér?) Igazából az a reális, mivel a keret még nagyon messze van a BL-től. Legalábbis, hogy ne pofozógép legyek... Bár ettől a csoporttól nem sok jót vártam.

A bajnokságban szépen muzsikálok, 8 meccsemből 6 győzelem, 2 döntetlen (az a kettő a PSV-Ajax duó). Megvertem továbbá a Rodát és a Feyenoordot is. Így egyébként a 2. helyen állok.

Mostanában engem is zavarnak a sérültek, a Schalke elleni meccsre 5 kulcsjátékosom dőlt ki, így még kevesebb esélyem volt.

Bajnokság végén jelentkezek. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kovi 2009.02.13. 21:23:01-kor.
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.13. 20:38:17

Nekem azért ég a pofám ilyen Everton-eredmények láttán. Bár az is igaz, hogy állandóan tele vagyok sérültekkel. 10. vagy 11. lehetek, bár a hatodik ManCity csak 3 pontra van tőlem...

...de még nem nyertem két bajnoki meccset zsinórban (bár ebben nem vagyok biztos, talán az utolsó kettő pont megnyert meccs volt), állandóan x-elek. Kb. Yakubu tartja a lelket a csapatban, és bennem. Néha belefutok egy nagyobb pofonba (Aston Villa 5-0) néhá én támadok fel (M'boro 5-0), nagyoktól rendszerint kikapok, a kicsik ellen fóbiám van (Hull - Stoke kieső páros ellen 1 pont, 0 rúgott gól). A kapusom előszerettel kap 30-35-ről gólt, rendszerint olyanoktól, akiknek 7-11 között van a távolni lövése (idén volt már 3). UEFA-ban harmadik helyen valószínűleg továbbmegyek.

Song, Emerson és a Portoból valami fiatal jobbszélső jött kölcsönbe, plusz megvettem Owent 8 millióért. Bár ne tettem volna... ő vezeti a sérülés listát, ha 20 percre berakom, hogy formába lendüljön, biztos, hogy lerúgják. Saha nagyon kedv függő, Voughan szintén sűrűn sérül.

Sok helyről hallom, hogy sokkal realisztikusabb lett az új rész... bevallom nekem nem igazán jön be, én nem hiszem, hogy muszáj ennyi sérülttel dolgozni. Teljesen elveszi a kedvemet (ráadásul a PL után a PD-ben akarunk LAN-bajnokságot csinálni, ezért ma kezdtem egyet az Atleticóval, hogy megnézzem kb. hova kéne igazolni, meg lehet-e tartani Agüero-t, stb... a lényeg, hogy nyomtam egy folytatást, és egyből jöttek az üzenetek: Seitaridis húzódás 1 hónap, Assuncao vírusfertőzés 1 hónap. Már most elment a kedvem az egésztől).

Btw, az idei részben a személyzet miért van ennyire elcseszve? Akárhol nézem, mindenhol 1 ass. maanger, egy 1st team coach, két coach, egy erőnléti- és egy kapusedző, így az edzések elég gyengék. Ifi edzőből viszont van vagy 7. Csapatorvosból is van kb. 6, de ha igazolni akarsz egyet is, akkor ki kell rúgni ötöt, mert csak 2 lehet.

Szóval az én tetszésemet nem igazán nyerte el a játék, nem igazán szórakoztat, ha van időm, inkább mással játszok, csak "becsületből" nyomom végig a lan-szezont az Evertonnal.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.13. 19:10:09

socio66 írta: De ezek a játékosok tényleg tudnak hasonló szintet hozni,mint az 'igazi' sztárok? Elég hihetetlen. :roll:
Nem ezek a játékosok 10x jobb teljesítményt is nyújtanak :!: :wink: De tényleg.
Aprieto

2009.02.13. 17:28:29

Aquino miután leigazoltam 20 évesen a Betisbe, 44 meccsen 28 gólt rúgott. Kell neki a bizalom, de meghálálja. Ráadásul olyan csapatban amely nincs tele klasszisokkal és húdejó kiszolgáló játékosokkal :)
Fel is toltam a kivásárlási árát 70 millára :)
socio66

2009.02.13. 17:28:24

Victor_Valdes írta:Na akkor fele annyiért hasonló képességüek 09-ben: (08ba lehet nem jók) :P
-Seleznyov
-Tuyp (csak holland ligával)
-Aquino
-Makaridze
-Forestieri
-Mascio
-Mata
-Busquets (év végn ingyen)
-Acosta (mindig átadóra teszik)
-Rodney Sneijder
-Rodwell

Hirtelen ennyi jutott eszembe.
De ezek a játékosok tényleg tudnak hasonló szintet hozni,mint az 'igazi' sztárok? Elég hihetetlen. :roll:
socio66

2009.02.13. 17:26:38

KaTo írta: de mindjárt az első évben???
Igen.
Az idény eleji céloknál a kupahelyekért való küzdést tűztem ki,és erre adtak kb. 80 millát asszem. Aztán télen is kaptam plusz 20kilót,a jó eredményekért.
Persze Fabregas vagy Villa elutasított,de szerintem egy 90 millió körüli ajánlattal simán el lehet őket is hozni..pénz beszél.
Szerintem először erősítsd meg a csapatot kisebb sztárokkal,akiket írtam is, aztán esetleg vadászhatsz egy-egy nagyobbra is.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.13. 17:24:25

Na akkor fele annyiért hasonló képességüek 09-ben: (08ba lehet nem jók) :P
-Seleznyov
-Tuyp (csak holland ligával)
-Aquino
-Makaridze
-Forestieri
-Mascio
-Mata
-Busquets (év végn ingyen)
-Acosta (mindig átadóra teszik)
-Rodney Sneijder
-Rodwell

Hirtelen ennyi jutott eszembe.
KaTo
Barça B

2009.02.13. 17:19:44

socio66 írta:
Én ezeket igazoltam.
-Arshavin
-Marcelo
-Zhirkov
-Lassana Diarra
-Huntelaar
-Frey
-Aquino

Azért nem éppen rossz játékosok,sőt,egyikükért sem kellett könyörögni,simán jöttek az első szóra.
de mindjárt az első évben???
socio66

2009.02.13. 17:18:15

Én ezeket igazoltam.
-Arshavin
-Marcelo
-Zhirkov
-Lassana Diarra
-Huntelaar
-Frey
-Aquino

Azért nem éppen rossz játékosok,sőt,egyikükért sem kellett könyörögni,simán jöttek az első szóra.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.02.13. 17:15:01

Ezt már szeretem:
http://kepfeltoltes.hu/090213/5-1_www.k ... es.hu_.jpg

A man city-be azt igazolsz akit akarsz. Hisz pénz,pénz,pénz...
lopakodo írta:
Victor_Valdes írta: Ja és, jut eszembe, taktika:
http://fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=14554
Ezt hova kell kibontaní :oops: ?
Huh, :D . Talán az asztalra :D , vagy ahol meg akarod nyitni :D .
Lezárt