Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kapusnak esetleg Enke, vagy Makaridze.lopakodo írta:Man Cityhez kéne egy jó kapus max 30 milláért.Frey és Boruc se jött, azon kívül még próbáltam pár kapust.Eddig nagyon mennek meccsek, csak győzelem, volmár 5-0,4-0és rekord eddig 8-0 <-ezel mind barimeccsek.Uefaba 5-0ra győztem vmi noname csapat ellen.A
Amúgy ezeket a tehetségeket, hogy találjátok?
lopakodo írta:Man Cityhez kéne egy jó kapus max 30 milláért.Frey és Boruc se jött, azon kívül még próbáltam pár kapust.Eddig nagyon mennek meccsek, csak győzelem, volmár 5-0,4-0és rekord eddig 8-0 <-ezel mind barimeccsek.Uefaba 5-0ra győztem vmi noname csapat ellen.A
Amúgy ezeket a tehetségeket, hogy találjátok?
Nesze:Pety-d írta:Azt szeretném kérdezni, hogy az fm 08-hoz nincsen valami olyan frissítés, ami a mostani adatokkal megy?
-bal védő:Kolarovkmarcel írta:szasztok!
Lopakodo, kössz a tippet, vagyis a módot.. sikerült... ezért nem válaszoltam most két napig, mert az FMmel szórakoztam..le is ment az első év...
az lenne a kérdésem, h egy jó bal és-vagy jobb hátvéd kéne, nem sok delláért.. tudna vki segíteni...?? jah.. meg egy csatár sem ártana...
köszönettel..!!!
Első idényemben leigazoltam Arshavint,Pogrebnyakot,Cardozot,Defourt,Léot,Thiago Silvát,Srnát,Zsirkovot,Miguel Velosot, Gagot. Eljönnek,csak nem a legnagyobb sztárok. Másodikban beigértem bajnoki címet adtak 150 misit, plusz a játékoseladások, elvertem annyit, huh. Lass,de Jong, Hernanes,Agüero,Cáceres elég húzós volt. Villa és Torres jött volna, előbbi kb 75, Torresért 98M-t kértekKaTo írta:senki nem akar jönni a city-be
KaTo írta:senki nem akar jönni a city-be
Nem ezek a játékosok 10x jobb teljesítményt is nyújtanaksocio66 írta: De ezek a játékosok tényleg tudnak hasonló szintet hozni,mint az 'igazi' sztárok? Elég hihetetlen.
De ezek a játékosok tényleg tudnak hasonló szintet hozni,mint az 'igazi' sztárok? Elég hihetetlen.Victor_Valdes írta:Na akkor fele annyiért hasonló képességüek 09-ben: (08ba lehet nem jók)![]()
-Seleznyov
-Tuyp (csak holland ligával)
-Aquino
-Makaridze
-Forestieri
-Mascio
-Mata
-Busquets (év végn ingyen)
-Acosta (mindig átadóra teszik)
-Rodney Sneijder
-Rodwell
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Igen.KaTo írta: de mindjárt az első évben???
de mindjárt az első évben???socio66 írta:Én ezeket igazoltam.KaTo írta:senki nem akar jönni a city-be
-Arshavin
-Marcelo
-Zhirkov
-Lassana Diarra
-Huntelaar
-Frey
-Aquino
Azért nem éppen rossz játékosok,sőt,egyikükért sem kellett könyörögni,simán jöttek az első szóra.
Én ezeket igazoltam.KaTo írta:senki nem akar jönni a city-be
Huh,lopakodo írta:Ezt hova kell kibontaníVictor_Valdes írta: Ja és, jut eszembe, taktika:
http://fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=14554?