Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
mezeibela
Jugador del Barça

2009.05.03. 10:43:52

tegnap a barca parádés volt...lenyűgöző játékot mutattak be.
xavi fantasztikus..4 gólpaszt adni bármelyik meccsen óriási teljesitmény nemhogy egy klasszikuson.. =D> innentől remélem hogy mind3 porondon a barcelona fog győzedelmeskedni..teljesen megérdemlik...jaj de lennék most egy barca szurkolo helyében :) :oops:
m a d r i d i s t a .
Brian 20

2009.05.03. 10:43:45

Kicsit azért csalódott vagyok a meccs miatt, Etoo'-tól gólt vártam. Henry tegnap úgy játszott mintha az Arsenalos meze lett volna rajta.
Nem a madridot kell sajnálni, nincs nekik gyenge csapatuk, hiszen játszik ott több olyan játékos, aki a legtöbb csapatba beférne.
El kell ismerni ezt a hihetetlen győzelmet, és menni londonba gólt lőni.
barcaloki
Jugador del Barça

2009.05.03. 10:30:27

Messi pólójának mi lenne a lényege? (Pillangó-hatás)
ge3yra
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.03. 09:33:33

ge3yra
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.05.03. 09:24:45

http://www.sportsya.com/english/gallery ... _ver=81307
Galéria a meccsről
Messi pillangóhatásos pólója befigyel..szerintem igazolta az alapelvet ;)
sagi22
Barça C

2009.05.03. 09:23:05

Sziasztok bocsi h ide írom csak nemtom hova kéne vagy kinek :oops: annyi hozzá fűzni valóm lenne h rossza a cikk ugyanis a 6. gól azt a Piqué lőtte és azzal lett meg a 100. gól a cikkben pedig a azt írták h a Messi még egyszer bocs h ide írtam

Csak a Barca!!!!! Bajnok csapat!!!!Nagyon szép győzelem volt :D
Katalónia egy ország, amelynek az FC Barcelona a hadserege!
Kódó
Barça C
Kapcsolat:

2009.05.03. 09:22:28

Minden elismerésem a Barcáé.Jobbak sokkal ..ez a bajnokság az övüké és egyet értek Guardiolával a Madridról mondott interjújában..küzdöttek harcoltak
Méghozzá a világ szeme láttára aláztuk a Madridot és még ráadásképpen idegenben!!!
nemalegjobbszó. nem azért mondom mert realos vagyok..
Kép

Honlapom
Csak a Madrid:)
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.03. 09:16:13

15 éve vagyok Barca drukker, de ilyet még nem láttam! Jó igaz régen nem adtak ennyi meccset, de akkor is!!! A miénk a legnagyobb csapat a világon! Mi tényleg játsszuk a focit!!! Nem taktikázunk össze-vissza, nekimegyünk az ellenfélnek és támadunk! Ettől szép a foci! Ezek után bűn lesz számomra bármilyen mecset megnézni! Komolyan! Ezt a meccset nem lehet túlszárnyalni! Kíváncsi vagyok mit mondd most Hegyi Iván úr meg az a másik! :D
This is what I want to be...DRUG FREE
FC BARCELONA - Szerelem '94 óta
House
Entrenador del Barça

2009.05.03. 09:03:39

Hát ez hihetetlen.. Tegnap meg mutattuk, mi az a F-O-C-I nagybetűkkel!! :wink: Most már csak a BL-lel kell foglalkozni!!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
vd17
Barça B

2009.05.03. 09:01:56

Szeretném megírni,hogy hogyan is éltem meg ezt a Classico-t...
Az egész drukk már csütörtökön elkezdődött bennem,amikor is belenéztem az általam annyira kedvelt Zuhanyhíradó-ba a Sport1-en.Puhl Sanyi bácsi,Hegyi Iván és még egy egykori nagy focistánk beszélgettek a várva várt Clasico-ról.Már ott felment bennem a pumpa amikor Hegyi Iván úr szerintem kicsit túlzott magabiztosságról tanúbizonyságot adva elmondta,hogy a Real be fogja húzni ezt a meccset!Én tudom,hogy a Hegyi úr nagy Real-fan és rendkívül jó szakértőnek és újságírónak tartom,mondhatni kedvelem...De ami utána következett,nem Puhl Sanyi,hanem a harmadik személy,akit itt most nem is neveznék meg,elég becsmérlően szólt az én csapatomról!Elmondta,hogy Kubala,meg Kocsis meg Czibor,meg minden,de azért a Madrid,az azért a Madrid...
Hát ember!!!A Camp Nou-t kis túlzással Kubala miatt építették!!!És ezek után ő is megerősítette a Hegyi urat abban,hogy a Classico-t megnyeri a Madrid!
Na és miután már majd felrobbantam,ezek után jött Puhl Sanyi és ezt mondta:

-Jó én akkor elmondom a realitást és a Barca nyer!Ugyanis abba senki nem gondol bele,hogy a másik oldalon most a Ők fognak ott állni...

Végre valaki...Aztán jött a meccs,Higuain góljánál faterral egymásra néztünk és azt mondtam,hogy csak várd ki a végét...Ugyanis már a meccs elejétől fogva gyanús volt nekem,hogy a Madrid-nak nincs védelme,se középpályája és kicsit úgy tűnt,mintha az első lőtt gól után azt hitték volna,hogy megvan a meccs!Ez mint később kiderült elég nagy hiba volt!A többi gólt nem is részletezném túl,mindegyiknek nagyon örültem,de az amit Piqué lőtt a legvégén,az tökéletesen jellemezte ezt az estét és a nagy leszámolást!Casillas,Cannavaro passzra várva vetődik ki az érkező játékosokra,Piqué pimaszul visszagurít a rövidbe!Casillas és Cannavaro repülés közben már tudja,hogy ez már történelem...
Én pedig a meccs után olyan jól eső sör kortyolgatása közben megbizonyosodtam róla,hogy Isten mégiscsak létezik,vagyis ezt eddig is tudtam,de azt nem tudtam,hogy ennyire szeret engem,hogy ezt megélhettem!
Köszönöm,hogy Barca szurkoló lehetek!
Köszönöm,hogy szurkolhatok ennek a csapatnak!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor

Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
tiki
Barça C

2009.05.03. 08:27:25

Csak annyi magyarázat ezt a levelet egy Barca szurkoló nagybátyámtól kaptam ma reggel még egyszer szeretnék gratulálni a Barcának nagyok voltak. Mindazonáltal Real szurkolóként nem tartom szégyenletesnek a tegnapi estét s nem csak e levél miatt...
tiki
Barça C

2009.05.03. 08:25:01

Tegnap Te gratuláltál nekem, ma én. A Real Madrid voltaképpen egy hősies cselekedet hajtott végre, rendkívül férfias módon viselkedve. Nem tudom, a spanyol lapok hogyan minősítették a Chelsea "vendégjátékát", de a Madrid úgy döntött, nem engedheti meg, hogy saját közönsége előtt eltaktizálja a meccset s ezzel elrontsa a futbalünnepet. Beállhattak volna védekezni, esetleg kontrából még akár győzhettek is volna, ám Raúlék vállalták a nyílt sisakos játékot, holott mindenki számára világos, hogy abban a jelen pillanatban a Barcelona a jobb. Ez éppen olyan, mintha a párbajnál elállok a tőrvívástól, bár abban esélyem lenne, s elfogadom a másik fél javaslatát a pisztolyra, bár abban ő a világbajnok. A Real "engedte" a Barcelónát játszani, s ezzel megpecsételte saját sorsát. De ezzel kimondta azt is, hogy a foci mégiscsak játék, s annak szépsége (olykor) fontosabb az eredménynél. Le a kalappal!!! – ezért igazán nagy csapat a Real.
Mellesleg, úgy érzem, az első félidőben a madridi csapat játékosai még hitték, hogy ilyen alapon is egyenrangú felek lehetnek, s ekkor néhány pazar dolgot is bemutattak. A második félidő elején azonban Henry pontot tett a remények végére, s aztán már mindegy volt. De akkor sem kezdtek el szabálytalankodni, ordítozni, a bíróval vitatkozni, hanem sportszerűen viselték el a vereséget. Ami szintén dicséretre méltó erény...
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.03. 08:24:33

Szép volt fiúk a köv. fordulóban matematikailag is meglehet a Bajnokság(reméljük addigra már benne leszünk a BL döntőbe :lol: )
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2009.05.03. 08:09:46

Benceee14 írta:Úgy gondolom, hogy jelenleg ez a világ legjobb 11-e ,
A világ legjobb 11-e tegnap rúgott egy hatost! :lol:
IvánC
Madridista

2009.05.03. 03:43:43

Real Madrid salud el campeón.
=D> =D> =D> =D> =D>
Kép
Barca1988
Barça B

2009.05.03. 03:38:52

Csodálatos este volt,megmutattuk hogy mi a FOCI!!! :D Méghozzá a világ szeme láttára aláztuk a Madridot és még ráadásképpen idegenben!!! :D :D Felejthetetlen élmény :D :lol: Na ez a meccs után aztán már hiába mondogatják hogy a Barcát segítik a bírók! :D Ez a Madrid a nyomába se érhet a mi Dream Team-ünknek!!! :D :P 8) :lol: Remélem a BL-t is behúzzuk,mert az angolok sem a szép játékról híressek! :evil: Még a Manchester U. se játszik olyan jól,szépen mint mi,csak jobb a védekezésük sajna! :( Barca 4ever örökkééé
Messi a király!!!:)
Rumig
Entrenador del Barça

2009.05.03. 02:37:38

Szép este volt! :D

Remélem nem bízzák el a fiúk magukat, mert nem volt ez egy különösebben extra teljesítmény, főleg az első félidőben meglehetősen rendezetlen volt a középpályánk. Persze ha nagyon rá lettünk volna kényszerítve, lehet ez nem lett volna. Mindenesetre a Chelsea védelme nem átjáróház, a Chelsea középpályája nem átjáróház, és könnyen lehet h Londonban ziccer nélkül kell gólt lőnünk.
Örülök, h két fejes gólt is kaptunk, hisz szerdán ezek elkerülése kulcsfontosságú lehet, így majd remélem sokkal jobban figyelnek erre.
Szép győzelem volt, ami örökre ott lesz a foci történelem könyvében, de a jelenlegi Barcának nem ez a mérce. Ha szerdán kiesünk, ez csak amolyan megelőlegzett sovány vigasz.
Lehet h túl sokat akarok :roll: :)
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
lui1698
Llegenda del Barça

2009.05.03. 02:25:31

[auto_cenzúra]
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barcafan1988
Barça B

2009.05.03. 02:18:18

Remélem mindenkinek tetszett az el classico :D . Nekem eléggé! kb 10 éve vagyok blaugrana szurkoló és láttam már jobb teljesítményt de ez volt a legszebb győzelem amit eddig láttam! úgy 3 szezonóta nézem az összes meccset de ez vmi fantasztikus volt! huh. Egyáltalán nem számítottam ilyen gálára főleg nem itt, de ez a Csapat valóban Európa legjobbja, most már be kellene bizonyítani! Meg kell nyerni a BL-t-is és a Spanyol kupát is mert különben elveszíthetjük a rekordunkat benne! Márpedig vmiben jobbnak kell lenni mint a real v akárki más! Szal visca el Barca, visca El Catanuna!!!!
gombosmario18
Barça C

2009.05.03. 02:08:51

Ma este megmutatta a Barca a realnak,mit is jelent az a szo FOCI!!!Ez volt az év legszebb mérközése!!!A santiago bernabeuban 6 golt löni...ez a világ legszebb dolga 1 barcadrukkernek :D 1000 köszönet érte :!: :!:
Remélem londonban is ien vérengzés lesz:D
Kép

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a Camp Nou-ba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.03. 00:54:45

Ez a csapat tényleg a BOLDOGSÁGOT hozza el az embereknek! Leírhatatlan, hihetetlen komolyan. Nem volt itt senki akit ki kell emelni! CSAPAT volt! Mindenki tette a dolgát. Katalóniának ünnep lesz ez a Május 2. :) Ez olyan mint amikor az egri várvédők megvédték a hazát! Csak itt a törököké volt a vár! :D Katalónia legyőzte Spanyolországot ezen az estén és ez sztem valami hihetetlen nagy boldogságot ad az ottani embereknek (na jó nekünk is)! Komolyan, eszméletlen! Lehet nem nyerünk BL-t De hogy a legjobb, legszebben játszó csapat a mienk Európában az biztos! Sőt a világon! Komolyan ezt télleg nem lehet máshoz hasonlítani! Eszembe jutnak az olasz meg angol rangadók... Hol vannak azok ehhez képest!? ÁÁÁ Életem egyik legszebb estéje volt!!!
sinnlos
Barça B

2009.05.03. 00:31:37

Hali minden szurkolótársamnak! :)

Elég régóta vagyok Barca rajongó és szurkoló, de ilyen jó meccset még nem láttam.
Vagy épp ez a meccs törölte az emlékezetemből az eddig legjobbnak tartottat? :D

Köszönet minden játékosunknak ezért a csodás estéért!
És respect a Madridnak, hogy nem kezdtek el aprítani amikor már látszott hogy ebből Barca-gála lesz.

Visca el BARCA!!!
csabooo
Capitá del Barça

2009.05.03. 00:28:16

Szívből gratulálok a Barcelonának!Megérdemelt,szép,sőt káprázatos focival hozta a mai meccset,és ez talán már a '3 kupából az egyiket jelentheti..'Szerdán ha ilyen játékkal állunk elő,remélhetőleg ilyennel fogunk,akkor a Chelsea-t is le gyűrhetjük.A Király Kupában nem tudom hogy ki következik,azt hiszem a Betis,ha nem bocsi.A BL-be nem vagyok bíztos hogy bejutunk a döntőbe,túl nagy a nyomás a csapaton,mármint a kupákat illeti,igaz most a győzelem után talán meg könnyebűltek a srácok és Szerdán már úgy állnak ki a pályára hogy 1 kupa meg van.Még van 2 :).Ami remélhetőleg a mienk lesz,és akkor meg mutatjuk a világnak hogy az FC Barcelona a világ legjobb csapata!
Bocsi kicsit hosszú lett :).

u.i:Még a 2-6 győzelem alatt vagyok,talán azért írok ilyeneket :).

FC BARCELONA!
xbalix
Jugador d'estrella

2009.05.03. 00:28:00

A Dream team jelzőt még erősnek érzem. A mai meccs alapján az, de ne feledjük a Dream team 4 szeres bajnok volt 1 huzamban, és 1 szeres BL győztes is... Na ettől még Messiék messze vannak... ;) Mondjuk én szeretném a legjobban h beállítsák ezt a rekordot, de a Dream team jelző talán még erős. Ja és jövő héten 1 kőkemény meccs vár rájuk a Villarreal ellen akik azért mumusnak számítanak. Senki ne várjon gálát, mert egyáltalán nem biztos h lesz!

Ja és a margit vegye meg nyugodtan Kakát, Ronaldot, Ribéryt! Remélem is h megveszi őket! Védekezni ott tuti nem fog senki megint! :D Újra galaktikusok lehetnek... :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xbalix 2009.05.03. 00:33:45-kor.
cps46
Entrenador del Barça

2009.05.03. 00:15:17

Néhány negatívum, amivel a meccs alatt sikerült engem felbosszantani:
- A GolTV-n egyből behozták a virtuális tabellát Higuain gólja után. Nem tudom, hogy Sport1-en volt-e hasonló, de az ilyenekkel engem ki lehet kergetni a világból. :evil:
- A játékvezető kétszer akasztotta meg személyesen a támadásunkat. Egyszer Iniestát, egyszer pedig Messit szerelte le. Utóbbiból lett a Madrid 2. gólja, amit ráadásul egy kamu szabadrúgás előzött meg. Itt egy kicsit megijedtem. :evil:
- Sergio Ramost egy évvel ezelőtt még a legjobb madridi védőnek tartottam. Azóta hihetetlenül lerombolta nálam a respektjét. Az egy dolog, hogy Henry ott szívatta, ahol nem szégyellte, de egyszerűen csak az alattomos becsúszásaival veteti észre magát. Már az EB-n se tetszett annyira a játéka, de azóta is leszálló ágban van. Kár, mert a spanyoloknak egy jó Ramosra lenne szüksége, nem pedig egy hentesre.
- A madridi közönség hozzáállása számomra nem elfogadható. Nem elég, hogy a csapatukat lejátsszák a pályán, de ők még egyet rúgnak beléjük azzal, hogy a 75. percben elkezdenek csoportosan kivonulni. Akkor már inkább a fehér zsepik. Remélem, hogy a Camp Nou-ban ilyen soha nem fog előfordulni.

Amúgy egész tűrhető meccs volt. :wink:
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Lezárt