2009.05.03. 09:01:56
Szeretném megírni,hogy hogyan is éltem meg ezt a Classico-t...
Az egész drukk már csütörtökön elkezdődött bennem,amikor is belenéztem az általam annyira kedvelt Zuhanyhíradó-ba a Sport1-en.Puhl Sanyi bácsi,Hegyi Iván és még egy egykori nagy focistánk beszélgettek a várva várt Clasico-ról.Már ott felment bennem a pumpa amikor Hegyi Iván úr szerintem kicsit túlzott magabiztosságról tanúbizonyságot adva elmondta,hogy a Real be fogja húzni ezt a meccset!Én tudom,hogy a Hegyi úr nagy Real-fan és rendkívül jó szakértőnek és újságírónak tartom,mondhatni kedvelem...De ami utána következett,nem Puhl Sanyi,hanem a harmadik személy,akit itt most nem is neveznék meg,elég becsmérlően szólt az én csapatomról!Elmondta,hogy Kubala,meg Kocsis meg Czibor,meg minden,de azért a Madrid,az azért a Madrid...
Hát ember!!!A Camp Nou-t kis túlzással Kubala miatt építették!!!És ezek után ő is megerősítette a Hegyi urat abban,hogy a Classico-t megnyeri a Madrid!
Na és miután már majd felrobbantam,ezek után jött Puhl Sanyi és ezt mondta:
-Jó én akkor elmondom a realitást és a Barca nyer!Ugyanis abba senki nem gondol bele,hogy a másik oldalon most a Ők fognak ott állni...
Végre valaki...Aztán jött a meccs,Higuain góljánál faterral egymásra néztünk és azt mondtam,hogy csak várd ki a végét...Ugyanis már a meccs elejétől fogva gyanús volt nekem,hogy a Madrid-nak nincs védelme,se középpályája és kicsit úgy tűnt,mintha az első lőtt gól után azt hitték volna,hogy megvan a meccs!Ez mint később kiderült elég nagy hiba volt!A többi gólt nem is részletezném túl,mindegyiknek nagyon örültem,de az amit Piqué lőtt a legvégén,az tökéletesen jellemezte ezt az estét és a nagy leszámolást!Casillas,Cannavaro passzra várva vetődik ki az érkező játékosokra,Piqué pimaszul visszagurít a rövidbe!Casillas és Cannavaro repülés közben már tudja,hogy ez már történelem...
Én pedig a meccs után olyan jól eső sör kortyolgatása közben megbizonyosodtam róla,hogy Isten mégiscsak létezik,vagyis ezt eddig is tudtam,de azt nem tudtam,hogy ennyire szeret engem,hogy ezt megélhettem!
Köszönöm,hogy Barca szurkoló lehetek!
Köszönöm,hogy szurkolhatok ennek a csapatnak!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor
Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...