Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Viki
Barça C

2009.05.06. 22:44:15

Az már biztos hogy Valdes birja a nyomást ilyen jó védéseket nem sürven látni töle.Csak igy tovább!!! :D :D :D :D :D :D
Valdes a király!!!
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.05.06. 22:44:00

nem hittem hogy valaha ilyet irok majd, de VALDESNEK ODA A PEZSGŐT!!!! Valdes : Drogba 5:0
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.05.06. 22:14:26

Valdés a meccs ember.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
nexam
Jugador del Barça

2009.05.06. 22:06:44

cseszhetjük ha nem lövünk gólt \:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :roll:
Sanama
Llegenda del Barça

2009.05.06. 21:55:45

\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ =D> =D> =D> =D>
2. meccslabdát védi..
TZS
Capitá del Barça

2009.05.03. 12:40:32

Kralo írta:Ne haragudj, hogy megkérdezem, de ki az a Vitya? :roll:
Vitya = Victor Valdés :lol: :lol:
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Kralo
Entrenador del Barça

2009.05.03. 12:39:32

Ne haragudj, hogy megkérdezem, de ki az a Vitya? :roll:
dnske
Barça B

2009.05.03. 12:31:14

Nem sokat írok a fórumon és akkor is általában Vityát szidom. Nem rég leírtam, hogy Vitya hibáira külön odafigyelek.

Fáj bevallanom, hogy a kékek ellen akármilyen kritikus szemmel figyeltem nem találtam semmit :( És most jön a lények ennek igen is örültem :D

A tegnapi meccsen volt egy igen rossz passza a bal hátvédnek, amiből Madrid labdát szerzett...
Továbbá Raul üres kapus lövése is VV-től bemehetett volna...

A 2. gólt én igazából nem írnám a számlájára, noha az ötösön belülről kapta. A beadás viszonylag lapos volt, a kapu felé tartott erőből volt meglőve és csapódott, tehát szerintem a labda pályája nem volt kiszámítható, VV-től nem lehet elvárni, hogy ilyenre kijöjjön :)
Ha a gólt visszanézed látszik, hogy az utolsó ember Pique (3) hátrál, az elrúgás pillanatában megindul a lapda felé, a háta mögött hárman futnak üresbe, Dani (20) és Abidal (22) csúnyán lemaradt. Kb. 1 mp-vel a gól előtt, Puyol és Pique felugrik fejelni, Pique-nek illett volna elfejelni. Ekkor Vitya megtorpan (bármelyik védő megcsúsztathatta volna, akár a kapura is). Majd az üres kapuba Ramos bebólintja, Vitya ekkor viszonylag jó helyen volt, jó eséllyel volt telibe található, de Ramos ügyes volt. Ennek a beadásnak a lehúzása szerintem nem elvárható más kapustól sem és a védők is vastagon benne voltak.

Szubjektív véleményem szerint Vitya az utolsó két meccsen nem marad el a csapat által hozott szinttől. Ami meg valljuk meg magasan volt.

D.
menczel
Entrenador del Barça

2009.05.03. 00:59:04

Nemhogy jól,de kiválóan védett. A legfontosabb pillanatokban fogott ziccereket. Egyik gólban se volt benne. Mit tehetne egy 5 ösről érkező ellenféllel. Ki se futhat a vakvilágba. A védők feladata hogy leütközzék az ellenfelet, mégha az fejelhet is akkor is együtt ugorjanak vele.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.05.02. 22:10:18

Hát én nem értek egyet az előttem szólóval de mind1 ez egy ünnepnap számunkra :lol: VV szerintem nem volt benne egyik gólban sem jól védett ennyi nem is kell nekünk jobb kapus :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Atlantis
Capitá del Barça

2009.05.02. 22:04:22

A 2. gólban szerintem is rendesen benne volt, DE szerintem az egész meccsen ez volt az egyetlen egy hibája!!!
Voltak szép védései, nagyon jól jött ki a kapuból, a mai meccsen ő is nagyon jól teljesített.
Csak így tovább, szép volt!
titán
Barça B

2009.05.02. 22:01:24

Alves a Barca új kapusedzője.. grat Valdinak is!
MR. TROMORT777

2009.05.02. 21:53:33

danko94 írta:Nagyon jól véd, de a második madridi gól az övé volt. Ki kellet vna lépnie és elütni a labdát
ugyanmár most ne beszéljetek már ilyenről, h az övé volt-e vagy nem nem fontos
inkább örüljünk ennek a fantasztikus sikernek, amiből az összes játékos kivette a részét
danko94
Entrenador del Barça

2009.05.02. 21:19:13

Nagyon jól véd, de a második madridi gól az övé volt. Ki kellet vna lépnie és elütni a labdát
marci6p
Jugador del Barça

2009.05.02. 21:16:46

A tisztesség megköveteli:
És egyébkéánt is, eddig bravo Vitya, Alves levéded bármikor :D
miihii
KHAL

2009.04.29. 22:15:46

marci6p írta: Remélem, akkor is ilyen harciasan véditek majd, amikor több dolga lesz
Tök mindegy mennyi dolga van egy-egy meccsen,ha ellátja a feladatát!Nem kellene védeni,ha nem lenne ostoba módon támadva most is!Ahogy Miki is írta,AZ AKTUÁLIS MECCS MIATT LETT DÍCSÉRVE,TE MEG A SZEZON EGÉSZÉT (vagy akármióta kialakult ellenérzésedet) TEKINTVE OSTOROZOD!
Attól,h kedden fogta,amit fogni kellett,nem mentesíti a korábbi hibái alól,de ezt nem is írta senki.A cselszkij ellen kevés,de annál fontosabb szerepe volt és kellett a hárítás.Sikerült...Grat hozzá neki!
marci6p írta:
Belátom rossz volt az időzítés, csak nekem ennyi nem elég és pusztán ezért álltam le értetlenkedni.
Ha neked az sem elég,ha kivédi,amit ki kell védenie,akkor kinek a "készülékében" van a hiba vajon? :twisted: :roll:

marci6p írta: remélem szombaton se lesz sok dolga, de azt makulátlanul elvégzi és nem kell izgulni.
Ahha...
Szal a klasszikuson ha kevés munkája is lesz,ha megoldja,okés ,de ugyanez kedden még kevés volt. :roll:
Nehéz dió kiigazodni rajtad...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.29. 20:48:32

ozsimiki írta:
marci6p írta:Oké!
Ez votl az én véleményem, ha nem fogadjátok el, akkor inkább hagyom.
Én megértettem a tieteket, el is fogadom. Remélem, akkor is ilyen harciasan véditek majd, amikor több dolga lesz és remélem én azért írok majd, hogy milyen zseniális volt. (de ennyitől dolga soha ne legyen)

Bocs, hogy bátorkodtam, Vitya kritikusként felszólalni, elvégre ti kértétek.

majd amit én írtam neked, arra reagálj,mert abban belefoglaltam,h mi a bajom a hszeddel.

1. nem Istenítés volt,hanem jogos gratuláció egy (két) NAGYON FONTOS védéséhez

2. senki sem mentette fel a régebbi hibái alól, csupán AZ AKTUÁLIS meccsről írtunk

3. az hogy más dolga nem volt a meccsen, még kicsit fel is értékeli azt a két megmozdulást, hiszen nem volt előtte utána dolga, ennek ellenére amikor akadt,akkor szépen meg is oldotta.

4. lehetsz kritikus,de a tegnapi meccsel kapcsolatban nem igen lehet kritikával illetni, és értetlenkedni ha vki megdicséri a védéseiért. nem volt fontos hogy kivédje? dehogynem.

5.továbbra sem értem,h miért fáj neked, ha tegnapi meccs után dicsérjük, ez még egyáltalán nem elvakultság,mert nem az idény egészében dicsértük,hanem a tegnapi produkcióját, álljon az 1-2-3 védésből csak, akkor is.
Jogos! Belátom rossz volt az időzítés, csak nekem ennyi nem elég és pusztán ezért álltam le értetlenkedni. Sajnálom, hogy eddig fajult, de ez szerintem nem pusztán az én hibám.
A véleményeimet jobbára továbbra is tartom.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.04.29. 20:39:33

Úgy gondolom, hogy tehetsége az van, mert rendkívül jó a reflexe! ( Ezt a tegnapi védése bizonyítja! ) Csak sajnos hülye hibái vannak, amiket egyszer ki kéne végre javítani! Sztem simán lehet és akkor egy nagyon biztos pontja, alapja lesz a csapatnak, mert van érzéke a dologhoz!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.29. 20:38:00

marci6p írta:Oké!
Én megértettem a tieteket, el is fogadom. Remélem, akkor is ilyen harciasan véditek majd, amikor több dolga lesz és remélem én azért írok majd, hogy milyen zseniális volt. (de ennyitől dolga soha ne legyen)

majd amit én írtam neked, arra reagálj,mert abban belefoglaltam,h mi a bajom a hszeddel.

1. nem Istenítés volt,hanem jogos gratuláció egy (két) NAGYON FONTOS védéséhez

2. senki sem mentette fel a régebbi hibái alól, csupán AZ AKTUÁLIS meccsről írtunk

3. az hogy más dolga nem volt a meccsen, még kicsit fel is értékeli azt a két megmozdulást, hiszen nem volt előtte utána dolga, ennek ellenére amikor akadt,akkor szépen meg is oldotta.

4. lehetsz kritikus,de a tegnapi meccsel kapcsolatban nem igen lehet kritikával illetni, és értetlenkedni ha vki megdicséri a védéseiért. nem volt fontos hogy kivédje? dehogynem.

5.továbbra sem értem,h miért fáj neked, ha tegnapi meccs után dicsérjük, ez még egyáltalán nem elvakultság,mert nem az idény egészében dicsértük,hanem a tegnapi produkcióját, álljon az 1-2-3 védésből csak, akkor is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
albicelesteX
A Vadász

2009.04.29. 20:20:34

Kár itt szájattépni!Tegnap kétszer kellett védeni mind a kétszer védett ráadásul hatalmasat!És szerintem neki köszönhetjük ezzel a két védéssel azt hogy nem kaptunk ki!Tegnap jó volt!Bravo!Ezt a formáját mentse át minden meccsre!
Kép
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.29. 20:16:42

marci6p írta:Ezzel csak magadat minősítetted és én itt be is fejezném a személyeskedést.

Akkor kifejtem másként (fröcsögök :evil: ):
Írtam is, hogy szépen elpaskolta a labdát, de semmi több. Azzal van bajom, hogy egy átlagos teljesítménytől máris hasra estek.
Ha ezt a véleményemet, amit többen is osztanak nem tudjátok elfogadni, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy ti még nálam is szubjektívebbek vagytok és elfogultabbak Vityával kapcsolatban.
Mi van töki, nem jutott dinnyeföld? Am meg nem tök mind1? Felőlem lőjék pofán az összes meccsen, azt hadonásszon, csak ne legyen gól! :lol: Ha vki, én aztán nem vok elfogult vele és a fórum kb 70 % sem! :D De ha egyszer jól védett, akkor jól védett, kivédte és az nem hadonászás, hanem tudatos védés volt! :D Én nem tartom világméretű kapusnak VV-, de amit tegnap csinált, azután természetes, hogy magamhoz nyúlok, mert nagyon nagy mentés volt! :lol: Ha meg vmi gond van, akkor meg szedjél hangyát boxkesztyűben, vagy [auto_cenzúra] kavicsot, hátha segít ködös lelkivilágodon! :lol: :D
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
TZS
Capitá del Barça

2009.04.29. 20:16:04

Annyit nem értek ezzel kapcsolatban ami itt megy, hogy miért kell ennyire személyeskedni, rászállni emberekre a fórumon.

Eddig is, és ezután is lesznek olyan emberek, akik nem szeretik Valdes-t, kritizálni fogják, leírják majd a véleményüket róla (vagy éppen dícsérik). Azokkal is ezt fogják/fogjátok majd csinálni...... :?
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.29. 20:05:51

Oké!

Fecooo, nem nagyon emlékszem, olyanra, hogy kimondottan szidtam volna valakit a felsoroltak közül, egyfolytában meg pláne nem, haggggyál már az ilyesmivel.

Ezzel le is zárnám:
"Igen fontos pillanatban mentett, amellyel megmaradt az esély a továbbjutásra." És akkor sem fogok hasra esni ennyitől. Én kiszáltam, mert ennek nem sok értelme van így. Feleslegesen meg nem akarom idegesíteni magam, remélem szombaton se lesz sok dolga, de azt makulátlanul elvégzi és nem kell izgulni.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.29. 19:57:36

marci6p őszinte leszek: tőled még értelmes, objektív hsz-t nem olvastam...
mindig belekötsz vmibe! hol a csapat amatőr, hol Valdes, hol Messi, hol Puyol, hol Eto'o, hol Iniesta, hol Henry és így tovább...
annyira nehéz lenne leírni azt, h: "igen, tegnap fontos pillanatban mentett, amellyel megmaradt az esély a továbbjutásra"
ennyi erővel az olyan gólok se gólok, amik 1 m-ről pattannak be a csatárokról? jah értem...
nem akarok személyeskedni, de megkérdeznélek: magaddal szemben is ennyire kritikus vagy? ha csak szidni tudod a csapatot, miért szólsz hozzá a fórumhoz? vagy ennyire utálod a Barca-t?
ON:
Valdes igenis kell ebbe a csapatba! tökéletesen elégedett vagyok vele az esetleges hibái ellenére is! egyszerűen az a gyengepontja, és ezt néha kihasználják, ennyi...
gianni
Entrenador del Barça

2009.04.29. 19:53:02

Bravóóó V.V. a védésed aranyat érhet,mert én hiszek abban,hogy van igazság és triplázunk idén.
Hát gyerünk mindent bele!!!!!
Lezárt