Vitya = Victor ValdésKralo írta:Ne haragudj, hogy megkérdezem, de ki az a Vitya?
ugyanmár most ne beszéljetek már ilyenről, h az övé volt-e vagy nem nem fontosdanko94 írta:Nagyon jól véd, de a második madridi gól az övé volt. Ki kellet vna lépnie és elütni a labdát
Tök mindegy mennyi dolga van egy-egy meccsen,ha ellátja a feladatát!Nem kellene védeni,ha nem lenne ostoba módon támadva most is!Ahogy Miki is írta,AZ AKTUÁLIS MECCS MIATT LETT DÍCSÉRVE,TE MEG A SZEZON EGÉSZÉT (vagy akármióta kialakult ellenérzésedet) TEKINTVE OSTOROZOD!marci6p írta: Remélem, akkor is ilyen harciasan véditek majd, amikor több dolga lesz
Ha neked az sem elég,ha kivédi,amit ki kell védenie,akkor kinek a "készülékében" van a hiba vajon?marci6p írta:
Belátom rossz volt az időzítés, csak nekem ennyi nem elég és pusztán ezért álltam le értetlenkedni.
Ahha...marci6p írta: remélem szombaton se lesz sok dolga, de azt makulátlanul elvégzi és nem kell izgulni.
Jogos! Belátom rossz volt az időzítés, csak nekem ennyi nem elég és pusztán ezért álltam le értetlenkedni. Sajnálom, hogy eddig fajult, de ez szerintem nem pusztán az én hibám.ozsimiki írta:majd amit én írtam neked, arra reagálj,mert abban belefoglaltam,h mi a bajom a hszeddel.marci6p írta:Oké!
Ez votl az én véleményem, ha nem fogadjátok el, akkor inkább hagyom.
Én megértettem a tieteket, el is fogadom. Remélem, akkor is ilyen harciasan véditek majd, amikor több dolga lesz és remélem én azért írok majd, hogy milyen zseniális volt. (de ennyitől dolga soha ne legyen)
Bocs, hogy bátorkodtam, Vitya kritikusként felszólalni, elvégre ti kértétek.
1. nem Istenítés volt,hanem jogos gratuláció egy (két) NAGYON FONTOS védéséhez
2. senki sem mentette fel a régebbi hibái alól, csupán AZ AKTUÁLIS meccsről írtunk
3. az hogy más dolga nem volt a meccsen, még kicsit fel is értékeli azt a két megmozdulást, hiszen nem volt előtte utána dolga, ennek ellenére amikor akadt,akkor szépen meg is oldotta.
4. lehetsz kritikus,de a tegnapi meccsel kapcsolatban nem igen lehet kritikával illetni, és értetlenkedni ha vki megdicséri a védéseiért. nem volt fontos hogy kivédje? dehogynem.
5.továbbra sem értem,h miért fáj neked, ha tegnapi meccs után dicsérjük, ez még egyáltalán nem elvakultság,mert nem az idény egészében dicsértük,hanem a tegnapi produkcióját, álljon az 1-2-3 védésből csak, akkor is.
majd amit én írtam neked, arra reagálj,mert abban belefoglaltam,h mi a bajom a hszeddel.marci6p írta:Oké!
Ez votl az én véleményem, ha nem fogadjátok el, akkor inkább hagyom.
Én megértettem a tieteket, el is fogadom. Remélem, akkor is ilyen harciasan véditek majd, amikor több dolga lesz és remélem én azért írok majd, hogy milyen zseniális volt. (de ennyitől dolga soha ne legyen)
Bocs, hogy bátorkodtam, Vitya kritikusként felszólalni, elvégre ti kértétek.
Mi van töki, nem jutott dinnyeföld? Am meg nem tök mind1? Felőlem lőjék pofán az összes meccsen, azt hadonásszon, csak ne legyen gól!marci6p írta:Ezzel csak magadat minősítetted és én itt be is fejezném a személyeskedést.
Akkor kifejtem másként (fröcsögök):
Írtam is, hogy szépen elpaskolta a labdát, de semmi több. Azzal van bajom, hogy egy átlagos teljesítménytől máris hasra estek.
Ha ezt a véleményemet, amit többen is osztanak nem tudjátok elfogadni, akkor teljesen nyilvánvaló, hogy ti még nálam is szubjektívebbek vagytok és elfogultabbak Vityával kapcsolatban.