Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gombosmario18
Barça C

2009.05.10. 00:24:53

LG írta:Szégyen, h ebben a bajnokságban ez a hulla gyenge RM 2. tud lenni :roll: Ahány komoly csapattal került össze, annyi nagy verést kapott. Ez meg megint csak azt bizonyitja amit mindenki látott, csupán a madritisták nem ismertek be...a nagy győzelmi sorozat csak hihetetlen máktermésnek volt köszönhető, lehet, h törtélnelmet irt vele a Madrid, de attól még csak egy gyenge középcsapat. Az meg mégnagyobb szégyen, h ha Barca nem javul fel tavaly óta, akkor idén is a gyenge Madrid a bajnok, nagyon-nagyon simán.
hát igen,1 hajszállal nyerte mindig a meccseket....pl a getafe ellen is...a getafe szinte tálcán adta neki a 3 pontot :evil:
Kép

Micsoda érzés,micsoda mámor,mikor a csapatom a Camp Nou-ba látom!Neked az érzés,nekem az élet,gyere és megmutatom mi az ami éltet!Mindenki itt van,mindenki tapsol,mindenki FCB-nek szurkol!!!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2009.05.10. 00:23:45

Hát igen, nincsen igazság széles e földgolyón!
A Real tévéje ingyen fogható az ASTR-műholdról, most nem nyernek
semmit, a BarcaTv-t viszont elő kell fizetni a Canal+-csomagban
ha jól tudom, amelyben most szinte hozsannázhatnak a Barcáról
24 órán keresztül.
De akármi is legyen, ha holnap nyer a Barca a Villarreal ellen, akkor
egy-két vállalkozó szellemű Barcás barátom hozsannáját meghallgatnám
a youtube-on!
Csináljatok magatokról home videót arról a pillanatról, amikor
eldőlt a bajnoki cím ide, aztán ha kész, töltésre fel!
Jó munkát kívánok Nektek!
A legjobb munkákat össze kell gyűjteni, aztán a talin közkinccsé
kell tenni DVD-formátumban!
Venni akarok egyet belőle!
K.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.10. 00:12:43

Szégyen, h ebben a bajnokságban ez a hulla gyenge RM 2. tud lenni :roll: Ahány komoly csapattal került össze, annyi nagy verést kapott. Ez meg megint csak azt bizonyitja amit mindenki látott, csupán a madritisták nem ismertek be...a nagy győzelmi sorozat csak hihetetlen máktermésnek volt köszönhető, lehet, h törtélnelmet irt vele a Madrid, de attól még csak egy gyenge középcsapat. Az meg mégnagyobb szégyen, h ha Barca nem javul fel tavaly óta, akkor idén is a gyenge Madrid a bajnok, nagyon-nagyon simán.
gonosz
Jugador d'estrella

2009.05.09. 12:27:29

noname írta:Találtam egy érdekes statot. az érdekele h ez igaz-e: a transfermarkt(ami amúgy elég pontos szokott lenni ebből a szompontból) szerint a "szélsőkérdést megoldó" Julien Faubert kökemény 56 percet játszott eddig a Realban. :?: :lol: :lol:
Én láttam játszani, sztem akkor játszotta azt az 56 percet, nem egy nagy szám, és elég sokat önzőzik. Legalábbis akkor önzőzött. Fel tudta magát kotorni, de a beadásai nem voltak elég pontosak. Ezen kívül nem láttam máskor a nevét az összefoglalókban, de persze nem vok realfun, uh nem tudhatom pontosan, sőt arra sem emlékszem, hogy melyik meccs volt az, amikor pályára lépett, mert már nem tegnap történt...
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.09. 12:13:13

enjoye írta:
A többi madridista nagyokos példát vehetne MADár stílusáról

Nyaljunk be? :shock: Kösz nem. :wink:
Nem kell "benyalni", de nevetségesek vagytok. Úgy őrjöngtök odaát, mintha bármi közötök lenne az egészhez. :lol: Ráadásul egy olyan csapatot "csalóztok"-mert ilyen is volt, hogy lefizettük a bírókat-aki előtte megsemmisített titeket a saját, szent gyepeteken.
Néha jobb hallgatni. Korrekt véleményeket is olvasni odaát, de ezekből csak kevés van.
Elhiszem hogy nehéz elfogadni, hogy nem kizárólag a primerában virítunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
levproff
Director del Fútbol

2009.05.09. 12:08:05

madmushroom írta:
levproff írta:A katalán Sport arról számol be, hogy Franck Ribery Zinedine Zidane hívása ellenére is inkább a Barcelonát választaná.

BOCS ha már volt! :)
Érdemes olvasni a fórumot és nem csak írni. Kemény két hozzászólással odébb írta egy kedves fórumozó ;)

Emellett viszont az a fórumozó rosszul írta, forrás nélkül, amit ugye nem szabad. L.
Ja bocs télleg!A végét nem olvstam el!!THX! :)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
madmushroom
Capitá del Barça

2009.05.09. 12:00:39

levproff írta:A katalán Sport arról számol be, hogy Franck Ribery Zinedine Zidane hívása ellenére is inkább a Barcelonát választaná.

Érdemes olvasni a fórumot és nem csak írni. Kemény két hozzászólással odébb írta egy kedves fórumozó ;)

Emellett viszont az a fórumozó rosszul írta, forrás nélkül, amit ugye nem szabad. L.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
levproff
Director del Fútbol

2009.05.09. 11:55:10

A katalán Sport arról számol be, hogy Franck Ribery Zinedine Zidane hívása ellenére is inkább a Barcelonát választaná.

Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Andris
Adminisztrátor

2009.05.09. 11:44:25

noname írta:Találtam egy érdekes statot. az érdekele h ez igaz-e: a transfermarkt(ami amúgy elég pontos szokott lenni ebből a szompontból) szerint a "szélsőkérdést megoldó" Julien Faubert kökemény 56 percet játszott eddig a Realban. :?: :lol: :lol:
Én túlzásnak tartom a dolgot. Még nem láttam játszani, legtöbbször keretben sem volt, ahogy asszem most sincs. De lehet h volt vmikor pályán.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fcb-hungary
Barça B

2009.05.09. 11:40:28

én a Realra rátérve úgy gondolom nem sokra fognak menni azzal hogy felvásárolják Európa összes sztárját egy valag pénzért azt majd szidják az elnököt hogy mér vett meg ennyiért ilyen béna játékosokat mert ha meg nézzük a Barca is tele van nagy nevekkel azzal a különbséggel hogy ők maguk nevelték ki a sztárokat. Itt van pl. Messi, Xavi, Iniesta, Puyol ide említhető lassan már Bosquets is. És bár ezt annyira nem tudom de Eto'o se volt egy hihetetlen nagy sztár mikor ide érkezett most meg?!

a másik meg hogy már a játékosok se akarnak annyira Madridban játszani, hisz C.Roni is elmondta hogy már nem a Real az álma + Ribery Zidane(!) hívása ellenére is inkább hozzánk jönne ezt pedig szerintem jelent valamit :wink:
Julcsikaa.
----------------------------------------------------------
έℓεтέяzέs.♥♥♥♥♥♥♥ FC Barcelona ~MINDÖRÖKKÉ~ ^^ ℓεgεsℓεgjoввαк★
noname
Llegenda del Barça

2009.05.09. 11:39:52

Találtam egy érdekes statot. az érdekele h ez igaz-e: a transfermarkt(ami amúgy elég pontos szokott lenni ebből a szompontból) szerint a "szélsőkérdést megoldó" Julien Faubert kökemény 56 percet játszott eddig a Realban. :?: :lol: :lol:
A Fifa egy szégyen
House
Entrenador del Barça

2009.05.09. 10:01:36

enjoye írta:

Nem pont erre gondolt. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
enjoye
Barça C

2009.05.09. 09:19:32

Para siemre Real Madrid! 8)
Kép
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2009.05.09. 03:57:30

Krojf írta:A Real-szurkerek így rendeznék át a Madridot.
http://www.telesport.hu/Hirek/2009/05/0 ... bdast.aspx
Szerintetek?
K.
A "Realisták" reálisan értékelik a szitut... :wink:

Kérdés, hogy bírja majd a kassza... :P 8) :wink:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.05.08. 19:04:37

Nem szerepelhet a Valencia elleni, szombati spanyol bajnoki mérkőzésen a Real Madrid labdarúgója, Lassana Diarra. A francia válogatott középpályás lázas beteg, így a királyi gárda orvosai pihenést írtak elő számára. Rajta kívül Sneijder és Guti sem lép majd pályára a Valencia ellen.

nem túl jó hír a real-nak, így nagyon megbomlik a középpálya és könnyen át lehet majd jutni rajta

érdekes dolog ez, mert legtöbb csapatnál is így van ez, hogy a "zongoracipelő" hiánya nagyon meglátható a csapat teljesítményén, mi is gyengék voltunk a Valencia ellen mikor nem volt ott Yaya

ezáltal a középpályásaink (Xavi) se merészkedett annyira előre, mert tudta hogy neki is vissza kell majd zárni
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Krojf

2009.05.08. 18:39:58

A Real-szurkerek így rendeznék át a Madridot.
http://www.telesport.hu/Hirek/2009/05/0 ... bdast.aspx
Szerintetek?
K.
Krojf

2009.05.07. 18:27:50

MADárnak én is köszönöm a korrektséget és a biztatást!
Viszont a Real szombat után újabb vereséget szenvedett, igaz hogy
a sportdiplomáciában, ugyanis a NOB olimpiai szemlebizottsága a
Bérnabeuban járt helyszíni szemlén és megvizsgálta a stadiont a
játékok szempontjából.
Viszont amíg az Atleticoból minden erre kijelölt játékos megjelent
ezen a szemlén, addig a Real kapitányai közül egy sem jelent meg!
A Real-vezérkaron kívól egy játékos sem tisztelte meg a bizottságot!
A spanyol lapok szerint a Real öngólt rúgott az olimpiai pályázatnak
és ez az eset újabb jele a Realnál uralkodó káosznak és fejetlenségnek.
No comment.
K.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.05.07. 14:39:25

MADár írta:Sziasztok!
Gratulálok a tegnapi győzelemhez és teljesítményhez!
Igen a teljesítményhez is, hiszen nem kis dolog az, hogy az egyetlen kaput eltaláló lövésből gólt szereztetek!
Én nem foglalkozok a bíróval, ugyanis hiába tenném meg, akkor sem a Chelsea jutna tovább! Ezt mondom azoknak is, akik szerint el kell tiltani a sporit! A Chelsea nem megy vele semmire, ha kap mondjuk 10 meccses eltiltást! Ez van!
Ti viszont az eddigi teljesítményetek alapján megérdemlitek, hogy ott legyetek Rómában! Én őszintén örülök, hogy képviseli a Spanyol La Ligát a Barcelona a római fináléban!
Annak is örülök, hogy összejött az "álomdöntő"! Érdekes meccs lesz, amiért érdemes lesz leülni minden focit kedvelőnek a TV elé! Lesz egy-két eltiltott ember nálatok ez okozhat gondot, de mindent bele! Végezetül sok szerencsét Rómában!

ui.:Remélem 2 év múlva már mi is képesek leszünk idáig eljutni! :D

Üdv MADár
Korrekt.

Köszönjük a jó kívánságot... :) :)
A többi madridista nagyokos példát vehetne MADár stílusáról :wink: :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MADár
Barça C

2009.05.07. 14:32:36

Sziasztok!
Gratulálok a tegnapi győzelemhez és teljesítményhez!
Igen a teljesítményhez is, hiszen nem kis dolog az, hogy az egyetlen kaput eltaláló lövésből gólt szereztetek!
Én nem foglalkozok a bíróval, ugyanis hiába tenném meg, akkor sem a Chelsea jutna tovább! Ezt mondom azoknak is, akik szerint el kell tiltani a sporit! A Chelsea nem megy vele semmire, ha kap mondjuk 10 meccses eltiltást! Ez van!
Ti viszont az eddigi teljesítményetek alapján megérdemlitek, hogy ott legyetek Rómában! Én őszintén örülök, hogy képviseli a Spanyol La Ligát a Barcelona a római fináléban!
Annak is örülök, hogy összejött az "álomdöntő"! Érdekes meccs lesz, amiért érdemes lesz leülni minden focit kedvelőnek a TV elé! Lesz egy-két eltiltott ember nálatok ez okozhat gondot, de mindent bele! Végezetül sok szerencsét Rómában!

ui.:Remélem 2 év múlva már mi is képesek leszünk idáig eljutni! :D

Üdv MADár
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.07. 14:17:16

Lionel Messi Fan írta:Ezt csipem: Madridista ismerősőm MSN-re kiírta hogy a Barca megveszi az összes meccsét meg hogy a tegnap esti Chelsea elleni meccset is megvette.
Ez csak természetes. A Real-t úgy ahogy van minden 1-es játékosával kilóra megvette.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Lionel Messi Fan
Jugador d'estrella

2009.05.07. 13:49:44

Ezt csipem: Madridista ismerősőm MSN-re kiírta hogy a Barca megveszi az összes meccsét meg hogy a tegnap esti Chelsea elleni meccset is megvette.
„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
Z.Chris
Jugador d'estrella

2009.05.06. 18:55:22

Most látom, hogy a Sport Klub ismételi a meccest, most. :)
Capon
Llegenda del Barça

2009.05.06. 18:27:39

lionel_messi írta:
Barcaman14 írta:http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=75819

Nyugodjon békében.....
Most mondjátok meg őszintén normális az ilyen ember??

Igazi vértanuként haltmeg!Nyugodjék békében!
Az újait le kéne vági az ilyen hülye barmoknak, nem hogy kést kanalt se tudjon megfogni soha többé az életbe.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
20tek
Jugador del Barça

2009.05.06. 18:07:22

Az a Real Madrid, amelyben játszottam, nem éri el a Barcelona szintjét.
- Zinedine Zidane
Teljes cikk: http://www.nemzetisport.hu/spanyolfoci/ ... 34818.html
lionel_messi
Jugador del Barça

2009.05.06. 17:51:42

Barcaman14 írta:http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=75819

Nyugodjon békében.....
Most mondjátok meg őszintén normális az ilyen ember??

Igazi vértanuként haltmeg!Nyugodjék békében!
Magyar szív de Katalán lélek Barca drukker leszek amig élek!
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค

Kép
Lezárt