Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
RC és Digo lesz a két szélső, mert a brazil játékrendszerben - amit Luxa is alkalmazni fog a lehetőségekhez képest - nincsenek klasszikus szélső középpályások. A selecaoban sincsenek pl.Milan-trapéz varia???
Jó, csak könynen kiismerhető?
Ki viszi fel Zizouéknak a lasztit?
R.C.?
Nem igazán értek veled egyetr mert sztem a real nem sokat de erősödött P. Garciával.a másik pedig hogy mi nem erősödtünk?Akkor Van Bommellel mi van??mrmonster írta:Nem szeretnék egy madridistát sem megbántani, de szerintem a Real per pillanat még egy cseppet sem erősödött tavalyhoz képest. De ugyanez igaz a Barçára is, bár a mi szintünkről már nem nagyon lehet hova fejlődni![]()
![]()
![]()
Milan-trapéz varia???Swineherd írta: Most a Madrid már két szűrővel játszik, Gravesennel és P. Garcíaval, úgyhogy nem lehet már átjáróházról beszélni a középpályán. Luxa fel is vázolta, hogy ez a két ember egyszerre lesz a pályán és Zidane-t meg berakja a két csatár mögé, ami megnöveli a hatékonysagot ott elöl. Ráadásul Diogo-val megerősödött a jobb oldalunk. Jobb azért egy igazi edzővel kezdeni egy szezont...
Most a Madrid már két szűrővel játszik, Gravesennel és P. Garcíaval, úgyhogy nem lehet már átjáróházról beszélni a középpályán. Luxa fel is vázolta, hogy ez a két ember egyszerre lesz a pályán és Zidane-t meg berakja a két csatár mögé, ami megnöveli a hatékonysagot ott elöl. Ráadásul Diogo-val megerősödött a jobb oldalunk. Jobb azért egy igazi edzővel kezdeni egy szezont...mrmonster írta:Nem szeretnék egy madridistát sem megbántani, de szerintem a Real per pillanat még egy cseppet sem erősödött tavalyhoz képest. De ugyanez igaz a Barçára is, bár a mi szintünkről már nem nagyon lehet hova fejlődni![]()
![]()
![]()
Pedig mennyire, hogy lehetne!mrmonster írta:... bár a mi szintünkről már nem nagyon lehet hova fejlődni![]()
![]()
![]()
Nekem nem írt senkiColin írta: csak írtak 1-1 kulúrált privit, ha jól tudom Funghinak.
Nagy grat nektekSilvanus írta:Barca vs Real
2005.07.16.
TIPPMIX Futball Aréna
50 néző
4:2
Nem is rád gondoltam. Ezekből kben Figo, aki biztosnak tűnik, de a többi nem.Enrique írta:Én(szerintem)normálisan írtam 1et még tegnap,aztán mégis elküldött vki vhova...![]()
Legalábbis abból, amit Cantera írt ez jött le...![]()
1ébként amit ott írtam h ha elmegy a Figo,Samuel,Guti,Owen 4es, vagy talán már 3 is ezekből, akkor nagy [auto_cenzúra] lex a madrid, tényleg komolyan gondoltam...
Én(szerintem)normálisan írtam 1et még tegnap,aztán mégis elküldött vki vhova...Swineherd írta:Igen, de te normálisan szóltál hozzá...Morminho írta:Én ma regeltem Moreira néven
Este nyolc után már nem lehet oda menniBoixos írta:sej, de megsokasodtatok itt srácok!
bezárt a madridista?
Én ma regeltem Moreira névenegyrealoska írta:sztem jöhettek a margitistára csak akkor légyszi ne renyál megx k*cs/g diogozni
Nem lehet... Szeritnem vmilyen szinten hiba...barcafan írta: az renyál volt... elirtam...és akartam szerkeszteni a hsz-em, csak nem tudom hol lehet már ha lehet ott