Frissen idesereglett madridisták, figyeljétek szavaim!
Mindenhol vannak olyan szurkolók akik abban lelik élvezetüket h leanyázzák, ill egyéb szavakkal illetik az ellenFELet... (nem ellenséget) De! Meg kell tanulni h kik azok akiknek a véleményére lehet adni akik hozzászólásait érdemes elolvasni, szóval akik tényleg a FOCIról az igazolásokról meg ezekről beszélnek.
Nem szabad felhuzni magunkat olyanokon akiknek direkt az a céjuk h minél idegess legyél. Nem éri meg. Amikor jöttem oltottak engem is itt rendesen, de akikkel jóba vagyok, azok az első perctől fogva normálisan beszéltek velem, max csak annyit kérdeztek h "Mi a [auto_cenzúra] keresek itt"

De télleg ez volt a maximum.
Azóta többé-kevésbé elfogadtak itt, és szó-szó szeretek itt lenni, mert van 1 jó közösség. Tehát felesleges időpocsékolás feljönni minden egyes népművészeti cserépedény miatt aki anyázik. Nekem meséltek itt 1 bozonyos figo10 nevű felhasználóról, de akkorsem rohantak át a barcások h szidják az összes drukkert 1 miatt... csak írtak 1-1 kulúrált privit, ha jól tudom Funghinak. Na csak ennyit akartam, jó mulatást, minden madridista fórumozónak itt, és barcások, kérlek szépen fogadjátok a madridistákat olyan normálisan minimum mint engem
(Na ezt nagyon szépen írtam büszke vagyok magamra

)
REAL MADRID C. DE F.