Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én külön számítom a kontrákat és az önerőből levezetett támadást. De ezt írtam az előző hsz-emben is, szerintem teljesen világos volt.TomyMU írta: Egy darab támadást sem vezettek?Ez nekem új, fejtsd már ki. Én néztem a meccset és amíg be nem talált a Chelsea, addig egész végig szinte ők támadtak, a Pool meg csak védekezett. Nem mellesleg egy nagyon szép támadás után szereztek gólt.
Nem is értem, mi nem érthető... hasonlíts össze egy Barca-támadást egy Chelsea-"támadással". Azért mert nem tudod, hogy mi a hozzászólásom lényege, és hogy miért különböztetem meg a támadás-fajtákat (pedig neked legalább 1000-szer elmondtamozsimiki írta: A kollega képes máshogy látni azokat a meccseket ahol nem az ő által szimpatizált csapat nyer.
ez a mai pool nem érdemelt pontot, Chelsea se kápráztatott el senkit sem,de többet tettek ezen a meccsen,megérdemelten nyertek, több támadást vezettek () ezt kb mindenki láthatta
![]()
A kollega képes máshogy látni azokat a meccseket ahol nem az ő által szimpatizált csapat nyer.TomyMU írta:Egy darab támadást sem vezettek?Mikaos írta:Sajnos kikapott a Pool.
Mondjuk az érdekes volt, hogy a Chelsea otthoni pályán csak szabadrúgásokból, szögletekből és kontrákból volt veszélyes - mégis nyertek. Egész pontosan 1 darab támadást sem vezettekDe így is lehet nyerni meccse(ke)t.
Ez nekem új, fejtsd már ki. Én néztem a meccset és amíg be nem talált a Chelsea, addig egész végig szinte ők támadtak, a Pool meg csak védekezett. Nem mellesleg egy nagyon szép támadás után szereztek gólt.
Egy darab támadást sem vezettek?Mikaos írta:Sajnos kikapott a Pool.
Mondjuk az érdekes volt, hogy a Chelsea otthoni pályán csak szabadrúgásokból, szögletekből és kontrákból volt veszélyes - mégis nyertek. Egész pontosan 1 darab támadást sem vezettekDe így is lehet nyerni meccse(ke)t.
Kellett nagyon a gól a mecsnek. Remélem a gól után jobban kinyilnak a csapatok és látványosabb lesz a játék.levproff írta:Na vezet a Chelsea Anelka góljával!Szép támadás volt!
Digisport adta.Barcaman14 írta:Mivel a tippmixem szempontjából már érdektelen meccs(megint elbuktam) ezért annak szurkolok hogy egy hasonló jó meccset lássunk mint a tavalyi BL-elődöntő, csak ezúttal Chelsea győzelemmel végződjön a találkozó.
![]()
Egyébként az Arsenal meccset nem adta semmi?? Csak mert az Eurosport 2-őn nem adtákJó kis meccs lehetett.Remélem a Pool meccs félidejében megmutatják a találkozó bő összefoglalóját.
kanty írta:4-2. Fabregas.
3 gólpassz+ egy gól és még nincs vége.
Nagyot játszik ma Cesc.