Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.05. 15:53:18

Ha az ezévi formát nézem, akkor persze nálam is Pedro lenne a kezdő...

De most szerintem fontosabb lenne, hogy végre szokja egymást a Tridente, és ezért Henry-t választanám kezdőbe. Komolyan, pezsgőt fogok bontani, hogyha ezek 3-an végre együtt fognak játszani, és nem csak 20 perc erejéig.
currahee
Jugador d'estrella

2009.12.05. 15:51:25

Fernando írta:Nálam Henry helyén Pedro!
hát nálam meg nem... de kinek mi.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.05. 15:48:34

currahee írta:várt kezdő:
V.Valdes - Dani Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ibra, Henry.
Nálam Henry helyén Pedro!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
currahee
Jugador d'estrella

2009.12.05. 15:40:46

ma talán felállhat a (papíron) legerősebb kezdő az esti bajnokin. amire nem sok példa volt az idén folyamán még; sőt talán egyszer sem...

a jelenlegi 'Tridente' (Henry-Ibra-Messi) is csak egy néhányszor volt együtt a pályán, ma talán sikerül őket együtt látni...

várt kezdő:
V.Valdes - Dani Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Messi, Ibra, Henry.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.12.05. 15:12:51

S.Agüero írta:Szerintem így állunk ki:
V.V-Dani-Puyol-Piqué-Abidal-Touré-Xavi-Ini-Pedro-Ibra-Messi
Szerintem is. Nagyon örülnék ha Ini végre középpályást játszana, nagyon hiányzik onnan. Ha jönne Fabragas és ehhez készíti elő a terepet (Fecooo elmélete) akkor is hiányozna az a fajta támadó középpályás a pályáról, mint amilyen Iniesta. Szüksége van a Barcának egy olyanra, aki a középpályán képes cselekkel le-lerázni egy-egy ellenfelet, avagy nem feltétlenül passzal lendületet vinni a játékba. (Ahogy elnéztem a nagyon gyors kényszerítők gyakrabban zajlanak le Ini-akárki leosztásban, mint Xavi-akárki leosztásban)

Egy nagyon fontos és nehéz meccs lehet belőle, ha nem kezdünk el játszani. Eddig szerintem az összes meccsen ugyanaz az egy ellenfele volt a Barcának, az pedig saját maga. Ha nincs meg a tűz bennük, akkor egy Xerez is lehet veszélyes a csapatra, ha nem mozognak eleget, akkor egy Madrid is lehet az, de ha felpörögnek, akkor se a Madrid (2-6), se az Inter (2-0), se a Manchester (2-0) nem lehet ellenfél! Ettől függ minden, ezért nagyon hajtós, de szép játékot várnék a srácoktól, sok góllal. Tegyék végre oda magukat még akkor is, ha nem úgy néz ki hogy nagyon fontos, vagy nehéz a meccs! Akkor nem lehet baj!

Forca Barca!
MatyiG
Adminisztrátor

2009.12.05. 13:32:22

Szerintem így állunk ki:
V.V-Dani-Puyol-Piqué-Abidal-Touré-Xavi-Ini-Pedro-Ibra-Messi
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.05. 13:29:24

Annyira nem indult jól a mai nap, mert a Barca repülőgépe problémásnak lett nyilvánítva, ezért el kellett halasztani az odautazást...
De remélem, ez nem zökkenti ki őket.

Az biztos, hogy piszok nehéz meccsnek ígérkezik. Egyébként az az érdekes, hogy viszonylag kevés gólt lő a Deportivo ez évben, és nincs is "kijelölt gólfelelősük", hanem kb. aki éppen arra jár, az lő gólt. Guardado-ra nem árt majd vigyázni. De ha a balszélen lesz, akkor neki sem árt majd Dani Alves-re figyelni :)

Láttam pár Depor meccset ez évben, és elég veszélyesek a pontrúgásokban, nagyon sokszínű variációkkal dolgoznak + gyorsan kontráznak. Általában 4-4-2-vel állnak fel, vagy inkább 4-4-1-1.

Amit viszont nekünk mindenképp ki kell használni: szinte minden meccsen, amit láttam, hajlamosak 1-2 hihetetlen könnyelműséget produkálni a középpályán (ezt gyors kontrával kéne megoldani).

Amúgy meg, ha jól játsszuk a mi focinkat, és jó lesz a helyzetkihasználásunk, akkor nem okozhat gondot a Deportivo. De itt is az a kulcs, hogy meg kell szerezni az első gólt, lehetőleg az első félidőben.
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2009.12.05. 12:59:32

barca99 írta: Megvan a lehetőségünk, hogy elhozzuk a 3 pontot, de ahhoz kb. úgy kellene pörögni, mintha döntő fontosságú meccs lenne.
minden szavaddal egyetértek... azonban ezt fontosnak véltem kiemelni. számomra ez a mondatod volt a "legfontosabb". láthattuk pl. a bl-be hogy mit művelt a közelsem legerősebb csapatunk az interrel.. én ott az első másodperctől azt éreztem hogy a fiúk simán be akarják húzni a meccset.. hajtottak.... (talánidénalegjobban) mivel tudták ha azt a meccset nem nyerik akkor komoly a gond... nah szóval a véleményem szerint a legfontosabb hogy egy kis tüzet csiholjanak magukba a srácok.. az talán mindennél fontosabb!! ha ez a hajtás meglesz akkor legalább 2 de sztem 3 góllal is verjük a deport.... remélem nagyjából érthető mire akartam rávilágítani. nah peace!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.05. 12:57:04

hát igen...csak akkor győzhetünk ha végig pörgünk, a Xerezi játékból 20perc és megbosszulná magát nagyon a Riazorban...

az egyik legnehezebb helyszín lesz,főleg,h jó formában van a Depor, nagyon fontos 3 pont lenne.

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2009.12.05. 12:52:01

Ez a Depor simán meg fogja fingatni a középpályát, ha megint a hiperkreatív Keita kezdeni fog.

Szóval mindenképpen remélem, hogy a Xavi - Iniesta duó végre összeáll, mert az eddigi idegenbeli teljesítmények mellett a Riazorba játszani kész rémálom.

Előre mindképpen Ibra, mert az ő hiánya is hatalmas érvágás. Nélküle senki nem tartja elől a labdát. Én úgy vettem észre, hogy elég nagy a kontraszt amikor játszik és amikor nem. Messivel nem lesz gáz, csak jobbszélen, közel a kapuhoz játsszon, akkor Alves teljesítménye is feljavul.

Ja, és természetesen Henry a szélre, mert még mindig jobban félnek tőle a védők, mint Pedrotól.

Megvan a lehetőségünk, hogy elhozzuk a 3 pontot, de ahhoz kb. úgy kellene pörögni, mintha döntő fontosságú meccs lenne.
szajko
Director del Fútbol

2009.12.05. 12:36:39

Mára a legerősebb kezdőt várnám, de csak várnám. Ami ez lenne:Valdes;Alves,Piqué,Puyol,Abidal,Touré,Xavi,Iniesta,Messi,Ibra, Henry.
De ez úgyse lesz, mert Busquetset úgyis kezd. Valamint sajnos arra is esélyt látok, hogy Iniesta a szélen kezd, Keita lesz a kezdő és Henry padozik.
Andris
Adminisztrátor

2009.12.05. 11:27:56

--------------------Valdes-------------------
-Alves-------Puyol------Piqué----Abidal---
---------------------Touré-------------------
--------Busquets-------------Xavi----------
------Messi---------Ibra--------Iniesta-----

A legjobb, leglabdabiztosabb kezdőnkkel (lehet h Pedro-Busquets csere..) mennék a Riazorba mindenképp.
Legkevésbé sem izgat a hétközi bl, azt illik lehozni egyszerűen.

Döntsék el a srácok hamar a meccset, és aztán lehet cserélgetni akkor.
Ibrát lehoznám, ha szükség van még rá h 90nél kevesebbet játszon, Xavit is, és Iniesta húzódna vissza. Meg Abidalt, aki picit sérülékeny mostanság viszont hatalmas formában van.
Jöhetne Pedro, maxwell, bojan.
De 3-0nál legkorábban.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.12.05. 11:04:20

Nehéz lesz a Riazorban, nem szabad félvállról venni a meccset. Ezeket a 3 pontokat be kell gyűjtögetni, ha megint bajnokok akarunk lenni.

Valdés - Alvés, Puyol, Piqué, Maxi / Abidal - Touré, Xavi, Iniesta - Henry, Ibrahim, Messi.

Ha ezzel állunk ki, megnyerjük, ha megint Keita - Busquets - Xavi középpályával kezdünk, Iniestával a szélen, akkor azért necces.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.12.05. 10:56:20

Nos bízom benne hogy a lehető legerősebb csapattal állunk ki. Valóban jó lenne már egy Touré-Xavi-Ini hármas kp-n és én a Messi-Ibra-Henry hármast is szívesen látnám ma este. Nehéz meccsre számítok ahol nem feltétlen mindig mi fogunk támadni. A védelemnek nagyon oda kell majd figyelni és ennek fényében én a Puyol-Pique kettőst szerepeltetném a hétközi BL fordulót figyelembe véve is. Ma este pedig egy jó Valdésre is szükségünk lesz ez pedig meglesz mivel az utóbbi időszakban csúcsformát mutat.

Egy sok gólos meccset, és győzelmet várok. Emellett pedig jó lenne játékban felejtetni a hétközi Jerezi kirándulást. Tippem: 1-3 :D

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.05. 10:32:47

LM10 írta:----------------------V.V.----------------------------

Alves-----------Puyol-------Csiga---------Abidal--------

----------------------Touré--------------------------

-----------------Xavi-----------Iniesta---------

Messi-------------------Ibra---------------Henry.

Még talán Puyol maradhat ki, Piqué helyett, de mivel BL meccs lesz szerdán szvsz Csiga játszani fog. Jó lenne már látni ezt a legerősebb kp-t. :wink:
Igazad van.Erre nem is gondoltam h bl lesz szerdán :roll: ..
És abban is igazat adok hogy jó lenne a legerősebb kp-t játszatni.mondjuk abban kételkedek hogy jelenleg a 3.helyet Touré töltené be...
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
LM10
Director del Fútbol

2009.12.05. 10:29:16

----------------------V.V.----------------------------

Alves-----------Puyol-------Csiga---------Abidal--------

----------------------Touré--------------------------

-----------------Xavi-----------Iniesta---------

Messi-------------------Ibra---------------Henry.

Még talán Puyol maradhat ki, Piqué helyett, de mivel BL meccs lesz szerdán szvsz Csiga játszani fog. Jó lenne már látni ezt a legerősebb kp-t. :wink:
barca28
Jugador d'estrella

2009.12.05. 10:22:19

VV.Dani.Puyol.Piqué.Maxwell.Touré.Xavi.Ini.Titi.Ibra.Messi.

Maxwell jól teljesitett a Xerez ellen..ezért is játszatnám..nem tudom Sergi mien állapotban lehet..ezért irtam Yaya-t a kezdőbe aki ellentétben Maxwellel borzasztó pontatlanul játszott legutóbb.

A lényeg a 3pont.
Kép
Schweinsteigert a Barcábaaa!!!
R.I.P. Ocskay Gábor.
:!: :!: :!: Bajnokság/BL/CDR/E.Supercupa/S.Supercupa/Klub-VB :!: :!: :!:
Chino
Llegenda del Barça

2009.12.04. 20:32:31

Azért nem hiszem, hogy Pep egy gyengébb kezdőt küldene fel, még akkor is ha BL meccs lesz. Ez a meccs nagyon fontos. Muszáj nyerni mert akkor a Real
ránk jöhet, ha nyerünk pedig kis szerencsével leszakíthatjuk őket. Legalábbis titkon reménykedem benne.
Bár Pedro játéka benne van, szerintem Messi helyén, bár inkább Henry helyett látnám szívesebben. De lehet az is, hogy ez a gól jót tett neki és a teljesítményét pozitív irányba mozdítja el.
Keita pedig pihenjen. Az uccsó két-három meccsén elég kritikus volt a jtéka. Csigát azért nem kezdetném, max. jöhetne majd Puyi helyett, de ez Pep dolga.
Biztos hogy izzadságszagú meccs lesz, de ha nehezen is de be fogjuk húzni a 3 pontot.
Forca Barca!!!!
Xavinho
Capitá del Barça

2009.12.04. 15:45:08

Én is a legerősebb kezdőt várnám a Depor ellen.Ettől függetlenül viszont szinte biztos vagyok benne,hogy Guardiola nem ezt a kezdőt fogja pályára küldeni,hiszen BL-meccs lesz hét közben. Igaz az is,hogy a Dinamo ellen egy X is elég,sőt az eseményektől függően egy vereség is belefér,de nem hiszem,hogy a mester kockáztatna. Szóval szerintem a védelemben Csiga biztos ott lesz(ő ugye a BL-ben nem játszhat) és Maxwell-re is jó esély van.
A kp-án Busquets játékát látom esélyesnek ,sajnos Touré kárára, bár egy Sergio-Touré-Iniesta(Keita) kp-t is elképzelhetőnek tartok. A csatársorban Szerintem Henry-Ibra-Messi lesz.Esetleg Pedro játékára látok esélyt Messi vagy Henry helyett a kezdőben. kíváncsian várom,hogy mi lesz,remélem ütjük a Deport és akkor biztos előnnyel leszünk a Madrid előtt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.12.04. 15:41:26

Szerintem ezt a szerdai lötyögést jobb lenne elfelejteni. 3 pont, meg egy zseniális Ibra találat. Ennyi. A Depor ellen sokkal sokkal többre lesz szükségünk.
Bojan és Pedro megítélése elég nehéz. Bojannak egyszerűen meccshiánya van, keveset játszik-igaz, amikor pályára lép, nemigen jelzi, hogy több lehetőség járna Neki. Pedro pedig az a játékos, aki rúgott gól nélkül soha nem fog jó meccset játszani-ehhez ugyanis nem elég jó futballista. Amikor gólt lő, rendszerint jól is mozog, ha nem jön a találat eltűnik.
Ennek ellenére haszos kiegészítő ember, és nagyon érzi a kaput.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Colos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2009.12.04. 15:19:28

Mikaos írta: Keita mostanában kicsit szürke, jó lenne, ha villantana egyet.
Vagy ha pihenne kicsit. Valdés- Alvés, Puyol, Piqué, Abidal- Touré, Xavi, Iniesta- Henry, Ibra, Messi kezdőt várok, vagyis a legerősebb összeállítás! Ha a Madrid több pontot szerez hétvégén, mint mi, akkor a Clásico eredménye mit sem ér, hiszen vesztett pontokat tekintve visszaelőznek. Messi önbizalmánek jót tenne, ha sikerülne betalálnia. Összességében nagyon nehéz mérkőzést, sók gólos meccset, és egy sovány győzelmet jósolok!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.12.04. 14:27:00

Holnapra a keret:
Valdés, Pinto, Henry, Xavi, Piqué, Iniesta, Sergio Busquets, Carles Puyol, Pedro, Ibrahimovic, Bojan, Maxwell, Messi, Chygrinskiy, Alves, Abidal, Keita and Touré.

Most Márquez maradt ki. Tourénak és Henrynak szüksége lesz játékpercekre. Illetve Keita mostanában kicsit szürke, jó lenne, ha villantana egyet.
miihii
KHAL

2009.12.04. 00:05:59

Chino írta:...
Igaza van mindkettőtöknek,a talajt illetően.Az igaz,h brokkolin játszottunk,és ez elég szépen tudja gátolni a mi stílusunkat.De az is,h a pálya minőségétől függetlenül még lehetett volna ezen is jobban játszani.
Ha lelkesebbek a srácok.De nem voltak túl motiváltak,frissek,ami valahol érthető két ilyen csörte után.Pláne,h a tökutolsóhoz mentünk.Ezért is írtam korábban,h ilyesmire számítottam.De arra nem,h ennyire nem törik össze magukat a gyerekek.
De most az egyszer megbocsájtom nekik,mert nagylelkű vagyok :lol: O:)
És mégiscsak nyertünk v mi 8)

Yayát egyelőre még nem húznám le,ő is visszatérő volt és amúgy is meccshiányos.Nem naon volt okunk szidni eddig,a betegsége előtt is már sokszor "követeltük" be,mivel óriásit játszik.Na,most ez egy kivétel volt,de olykor vele is megeshet.Remélem a Depor ellen kezd és odateszi magát,ahogy az egész csapat.
Parázs meccsre számítok La Coruna-ban.Biztos vagyok benne,h ott jobban fog pörögni a csapat és egy nagyon jó kis meccs lesz sztem.

Ami kimaradt:
Titről írtad,h kiszámítható.
Ez a legjobb szó rá.Ahogy átveszi a szélen,már lehet tudni,h mit fog csinálni.Szerzett egy gólt,ez remélem felébreszti.Eddig elég harmatos idén.Bízom benne,h lassan utoléri a formáját :wink:
Pedro:
Ő az a srác,aki szinte mindig hátrafelé játszik,de amikor előre,akkor gólt lő. 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Chino
Llegenda del Barça

2009.12.03. 21:33:09

Ezzel nem értek teljesen egyet. A tegnapi meccsen szerintem igenis jókor cserélt. Bár ez idáig ritka volt mint a fehér holló.

Lehet, benne valami, hogy a pálya talaja "enyhén" kifogásolható volt, de ilyen szintű játékosoknak ilyen pályán is többet kell mutatni. Azt megértem, hogy pl. Ini előtt felpattant a labda, ezt nem lehet kivédeni, de a passzokba iszonyatosan sok hiba csúszott. Yaya pedig sztem nem ezzel fogja a helyét biztosítani a keretben. Nagyon nehézkes volt és túl elszántnak sem tűnt. Remélem a Riazorban jobb formában lesz. Keita pedig egy nagy kérdőjel. Lehet, hogy azért mert Pep sokat játszatja, de a játéka meccsek óta teljesen impotens. Nagyon hiányzik a kreativitás a kp-ról és ez Ini hiányában nem lesz megoldható. Marquez remélem csak MÉG nincs formában és nem MÁR. Rengetegszer kellett Daninak kisegítenie. Viszont ő sztem nagyot játszott. Mint általában. Neki is volt nem egy eladott labdája, de rengeteget robotolt és olyan helyeken tűnt fel, hogy csak néztem. A másik pozitívum Csiga volt. A félidő első feléig azt mondtam, hogy ennek a gyereknek adhatunk akármennyi időt, ez ennyit tud, de szerencsére rámcáfolt. A labdái viszonylag pontosak voltak és nem kezdtem el remegni amikor nála volt a bogyó.
Az látható volt, hogy Bojan, de főleg Pedro még nem készek érdemben pótolni Messiéket. Krkic-ben én látok fantáziát, Pedro teljesítményére viszont továbbra is ugyanaz a véleményem. Nem kreativ, és vagy az önbizalma kevés vagy én nem tudom, de sikeres cseleket még mindig nem látok tőle. A passzai viszont szinte 100%-osak. Csak kár hogy mind hátrafele megy.
Henry is kezd beleszürkülni a mezőnybe. Remélem ez a gól felébreszti mert mikor szélen megkapja már előre látom mit csinál vele. Iszonyatosan kiszámítható, ráadásul már ő se egy sprinter.
Messi és Ibra viszont fantasztikusak. Jó látni, hogy egy-két ilyen csere, és egy mérkőzést akár megfordítani is képesek vagyunk.
Én bízom a csapatban, nem volt könnyű két ilyen derbi után, de hoztuk a kötelezőt és ez a lényeg. La Coruna-ban biztos vagyok hogy egy jobb Barcát látunk majd, erre minden adott. A kulcsjátékosok jól teljesítenek és pihenhettek is egy kicsit. (a nagy része)
Forca Barca!!!!
mess2009
Director del Fútbol

2009.12.03. 17:06:35

Titinho írta:Nos...

Iván a cikkében, az első mondatban összefoglalta a meccset: Két gól, három pont, és semmi több.

Erről a meccsről igazán pozitívumot nem lehet írni, szinte csak kritikák tömkelegét. Pozitív oldalon azért 3 dolgot megemlítenék:

1. Maxwell játéka. Nekem - és ahogy látom az Eurobarca értékelése szerint is - ő volt a meccs embere. Egy kicsit most átvette Alves szerepét, folyamatosan futkározott a bal oldalon le és föl, voltak jó passzai, szerelései, labdafedezése, de azért még bele-bele csúszik 1-2 eladott ladba és 1-2 védőről való lemaradás, de asz összképet tekintve tényleg jól játszott. A gólpasszához grat. :wink:

2. Az "ukrán jézus" játéka. A meccs elején még egy kicsit bizonytalan volt, el is adott 2 labdát azt hiszem az első félidőben, de a másodikban már nagyon magabiztosan és határozottan játszott. Voltak jó közbelépései, megelőző szerelései, még Farkas Norbi is megjegyezte, hogy fejlődést mutat a játéka. Most nem voltam vele elégedetlen.

3. Ibra gólja. Eszméletlenülszemtelenpimaszgólt vágott Ibra, de a gól előtti teljesítménye is jó volt. Az a dekázgatós, karaterúgásos passza Henry-nak sem volt semmi, kár hogy lefújta a bíró, vagy az Iniestának adott gólpassza, amit sajna Ini (a jóisten tudja, hogy hogyan) kihagyott. 11 meccs, 9 gól, 4 gólpassz. Remélem a Riazorban is folytatja a remek kezdést.

Ha már leírtam a pozitív meglátásaimat, akkor leírok néhány negatívat is, hiszen inkább sajnos ezekről szólt a meccs.

1. Márquez játéka. Nagyon de nagyon gyenge teljesítmény volt az övé, a csapatot tekintve az övé volt a leggyengébb szerintem. Ha jól emlékszem akkor 6 vagy 7 eladott labdája volt, két szerelést véltem tőle felfedezni, az egyik asszem a 39. percben a másik pedig a 65. percben. Akkor játszották át amikor akarták, vagy alászaladt a labdának, vagy a félpályán elveszítette a labdát (ez nem is 1x történt meg). Azért az "ukrán jézustól" is gyengébben teljesíteni...háát... :?

2. Pedro és Bojan játéka. Semmi. 0. Bojan 2x ért labdába és kb. 3x volt lesen. Ennyi volt neki a meccs. Pedro pedig kb. 4x-5x talákozott a labdával a jobb oldalon, ebből 3x Xavinak passzolt 2x pedig Alvesnek. Egy az egyben továbbra sem meri felvállalni a párharcot, amit én nagyon hiányolok a játékából. Bojantól többet vártam egyébként...

3. Touré. Ennyi eladott labdát a tavaszi idényben nem adott el összesen, mint a tegnapin. Lassú volt, körülményes, figyelmetlen, pontatlan. Megállt a kezdőkörben és ott volt szinte az egész meccsen, se hátra, se előre nem segítette a társakat. Egy jelenetet itt is megemlítenék, ami nagyon nem tetszett. Kb. a 35. perc tájékán lehetett amikor Chygy és Márquez hátul passzolgattak, Márquez gondolt egyet és a félpálya vonala felé kezdett megindulni, ahol (nem utoljára) elvesztette a labdát a letámadó Xerex csatár ellen és Touré az esettől mintegy 10 méterre ÁLLT és nézte ahogy elszalad "mellette" a Xerezi támadó, és a földről felugró Márquez sprintelt utána. Még jó, hogy a szintén visszafutó Maxwell segítségével ketten Chygyvel szerelni tudták, majd előre passzolták az egy helyben ugyanott álló és váró Tourénak. A 16-osnál rendkívül könnyelmű volt, el is adott 3 labdát legalább, amiből a védelem mögé már is ívelték a Xerezi játékosok a labdát.

Henry sem játszott valami nagy meccset, de legalább gólt lőtt, nagyon látszott rajta is a görcsösség. Xavi is elég pontatlanul játszott, Alves védekezésben elég jó volt, viszont támadásokban most nem nagyon tudott hozzátenni. Mondjuk a 25. percben szépen löbbölte oda Henrynak a bogyót. :wink: Keita semmit sem nyújtott, egy előre passzt nem láttam tőle, csak oldalra vagy hátra ismerte a figurát, előre játékban fejlődnie kéne.

Kit hagytam még ki...Valdés jól védett, igazából nem volt nagy nyomás rajta. A csereként beálló Messi és Iniesta színezte egy kicsit a játékot, mindketten lőhettek volna gólt is, ám Iniestának az oldalhálót, Messinek pedig a kapufát sikerült eltalálnia. Bízok benne, hogy a hétvégén a Depor ellen mindketten kezdenek, Ibrával egyetemben.

A hétvégén jelentős javulást várok a csapattól, mivel egy elég kemény meccsre van kilátásunk a Riazorban. Ott a legjobb kezdővel állnék fel, aztán ha kielégítő lenne az előnyünk mondjuk a második félidőre, akkor lehetne lehozni a játékosokat, a keddi BL meccsre való pihentetés céljából. Nem szabad félvállról venni a Deport, inkább itt játszunk teljes csapattal mint majd Kijevben. (én abban sem vagyok biztos, hogy a kupában a Valencia legyőzi a Deport...sőt...)

Javulni kell tehát és én legközelebb ezektől a "csereemberektől" sokkal többet várnék játékban, mint amit tegnap mutattak. Gondolok itt főként Márquezre, Pedrora és Bojanra. :?

Na ez jó hossszúra sikerült, lehet letudhattam volna ennyivel: Két gól, három pont és semmi több. Ennyi...

Na peace. :wink:
hasonlóan láttam én is a dolgokat, csak azt nem vagyok képes megérteni amit Pep művel a csapattal!
mert szerintem ez egy az egyben az ő műve!
ahogy máshol már leírtam, a legjobb csapatot is szét lehet zilálni, hogy elveszítse hatékonyságát, és az alkalmazott cserék is ütemtelenek voltak egy 4-5 gólos vezetést követően - visszafelé_ talán így kellett volna csinálni.(mármint a cseréket)
Lezárt