Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha esetleg mégis sikerülne Katalónia függetlenedése, akkor mi lenne a helyzet a focival???? Továbbra is a La Ligában játszanánk? ... , merthogy így megmaradna a kiváló színvonalLionel85 írta:Laporta politikus lenne
Az ő kvalitásait figyelve van is esély arra, hogy sikeres politikus legyen, ám Katalónia függetlensége nehéz falat lesz, egykönnyen nem lesz független állam.
Milyen hírforrás szerint van ez így?Mert a főoldal szerint éppenhogy nincs napirenden a transzfer...Zlatan Boy írta:Lapi bácsi a hirek szerint vasárnap találkozik a city sejk tulajdonosával, hogy lezárja a Robinho transzfert.Ha sikerülne a dolog azt hiszem minden barca szurkolónak meglenne a karácsonyi ajándék.![]()
![]()
Uraim!LG írta:Egyet értek. Teljesen normális reakció ez győztes klasszikus után a presidentétől. Inkább a fotósokat és az újságírókat kéne seggbe rúgni. Mi közük van hozzá??? A pert is teljesen jogosnak tartom.bojankrkic27 írta:wááááááááá:D ne is mond...hihetetlen fazon.. komolyan mondom ha ezért vki megszólja az a szánalmas! nem laporta:D most egy klubelnök miért ne bulizhatna?!:D áááááááá leírhatatlan mennyire bírom.. (kár hogy nem maradhat..)
Nekem még sajnos nem volt alkalmam megünnepelni a győzelmet, de nincs elfelejtve, holnap egyetemi buli, és akkor erre is iszunk. Szóval én is kb. úgy fogok kinézni, mint Laporta
Egyet értek. Teljesen normális reakció ez győztes klasszikus után a presidentétől. Inkább a fotósokat és az újságírókat kéne seggbe rúgni. Mi közük van hozzá??? A pert is teljesen jogosnak tartom.bojankrkic27 írta:wááááááááá:D ne is mond...hihetetlen fazon.. komolyan mondom ha ezért vki megszólja az a szánalmas! nem laporta:D most egy klubelnök miért ne bulizhatna?!:D áááááááá leírhatatlan mennyire bírom.. (kár hogy nem maradhat..)
Amúgy mielött belinkeltem volna benéztem ebbe a topicba és akkor még nem volt itt,csak az volt a baj,hogy egy pár percet eltékozoltam....Fernando írta:Igen, belinkeltem már.
hülyeakinemab1daL írta:Rossz az ,aki rosszra gondol.soadroli írta:"Csak a saját dolgunkra figyeljünk"- cikknél Laportának olyan furcsán állnak az ujjai...![]()
Gaspart is a legjobbat akarta a klubnak még is a 14.-15. helyen álltunk a bajnokságban! Olyan igazolásokkal mint Zenden-Rochemback stb... Nem mindig hozzáértő ember az elnök és a társasága Pl: Calderon-Mijatovics párosZsolti írta:én nem parázok..hiszen nyilván nem olyan ember fogja elfoglalni az elnöki széket,aki egyrészt alkalmatlan,másrészt meg biztos ő is a legjobbat akarja majd a klubnak!