A tegnapi két meccsről:
Arsenal-Porto
Az Arsenal nagyon jól, a Porto nagyon rosszul játszott, ennek lett egy sima 5-0-as hazai siker az eredménye.
Az Arsenal képes ezt a játékot hozni mindaddig amigy nem találkozik egy Barrcával, MU-val, Chelsea-vel. Előbbi megveri abban amiben ők is jók, a szép, látványos fociban, utóbbi kettő pedig fizikálisan annyival erőssebb, h nem képesek Wenger fiai hozni ellenük ezt a technikás focit.
Fiorentina-Bayern
Nem kedvelem egyik csapatot sem, de a Bayern különösen nem, ezért az olaszoknak drukkoltam. Sajnos nem tudták kihúzni a meccs végéig. DE az a Bayern nem mondható erősnek, ezért a következő kör szerintem számukra a végállomást jelenti majd.
A mai két meccsről:
Real Madrid-Lyon
Papiron a Real sokkal erőssebb és simán kellene verniük ezt a Lyont, de nekem van mégis egy olyan érzésem, h képesek lesznek kiharcolni a továbbjutást.
Ha megszerzik a vezetést és a félidőben még vezetnek akkor azt gondolom, h nagymértékben megnő az esélyük.
Manchester United-Milan
Itt már minden eldőlt. A MU annál sokkal profibb csapat,h egy idegenben megszerzett két gólos előnyt elpazaroljon. A Milan jó lehet egy x-re, vagy nagy szerencsével egy egygólos győzelemre is, de szerintem a továbbjutásra nincs esélyük.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.