2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Messze van még a vége... Nagyon messze.csababarca írta:
Ezzel el is szállt a Lyon szerintem.
De mondjuk nem is lehetett nagyon Lyon továbbjutásra számítani,főleg ahogy mostanában robog a real.
ozsimiki írta:Ronaldo góljával 1-0, kapus lába között, szélről... Guti szép indításával iramodott meg.
német komment úgy üvöltött mintha a Bayern megnyerte volna a blt.
FtcSikiHun írta: a Milan-Manchester 2-3 lett (azaz csak egy gólos előnyük van)
Igen de az idegenben lott gol 2-t is erhet.Es raadasul 3-at is lottek,igy 100%,hogy 2 golnak fog szamitani a vegelszamolasnal,mivel nem hiszem hogy egy 4-3-at vagy egy 5-4-et fogunk latni.FtcSikiHun írta: a Milan-Manchester 2-3 lett (azaz csak egy gólos előnyük van)
kanty írta:
Itt már minden eldőlt. A MU annál sokkal profibb csapat,h egy idegenben megszerzett két gólos előnyt elpazaroljon.
Nekem is ez volt az érzésem látva a tegnapi játékátlui1698 írta:Hulk gyerek meg egy gyökér...
azért ez se rosszBarcaforever írta:Én azért egy ilyet elvártam volna minimum...:Poldi:.. írta:köszi![]()
--------------
Jogos amúgy a les, de senki nem is vitatta. De most Klose menjen oda a sporihoz és mondja, hogy meg ne add mert les volt?![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=jPk-wmqP5ec
A taktikám a Lyonnak a Real ellen:csababarca írta:Ha beállnak védekezni akkor esélytelen hogy kihúzzák 0-0ra szvsz.carlosvela írta:A reál úgyse jut továbbcsababarca írta:Arsenal elég jól tolta,el tudnám viselni a real ellenfeleként a 8 között őketmár ha mardridék tovább mennek.
Nekünk meg jöhetne a Bayern.Legalább is szívem azt reméli
egy 0-0 Az jó lenne, majd a Lyon beáll 10 emberrel védekezni, azt cső
:)
Ronaldo,Kaká,Higuain simán átlődözi őket...
kellett volna Lyonban még egy,de a makker madrid kihúzta...
Pontosan ugyanez a hangulat és forma volt jellemző rájuk a lyoni vereség előtt is.daffy írta:egy 3-1et tippelek a Realnak. Kizártnak tartom,hogy a jelen hangulatban és formában ne jussanak tovább,Lyon ide vagy oda.
Ha beállnak védekezni akkor esélytelen hogy kihúzzák 0-0ra szvsz.carlosvela írta:A reál úgyse jut továbbcsababarca írta:Arsenal elég jól tolta,el tudnám viselni a real ellenfeleként a 8 között őketmár ha mardridék tovább mennek.
Nekünk meg jöhetne a Bayern.Legalább is szívem azt reméli
egy 0-0 Az jó lenne, majd a Lyon beáll 10 emberrel védekezni, azt cső
:)
A reál úgyse jut továbbcsababarca írta:Arsenal elég jól tolta,el tudnám viselni a real ellenfeleként a 8 között őketmár ha mardridék tovább mennek.
Nekünk meg jöhetne a Bayern.
Én azért egy ilyet elvártam volna minimum...:Poldi:.. írta:köszi![]()
--------------
Jogos amúgy a les, de senki nem is vitatta. De most Klose menjen oda a sporihoz és mondja, hogy meg ne add mert les volt?
Minden szavaddal egyetértek.ozsimiki írta:fura mód, idén nem azért vagytok harcban a bajnoki címért,mert a nagyok ellen jól megy,mert pont,h nem, hiszen oda vissza két zakó a két vetélytárs ellen (kihasználták ők a fentebb említett dolgokat IS),hanem mert a kötelezőket nagyon jó %ban hoztátok. (a kötelezők között több olyan csapat van,és még gyengébb mint a Porto,aki nem tud mit kezdeni az ilyen lehetőségekkel)
ettől függetlenül oda vissza vágós meccseken bárki foghat ki jó napot,így bármi benne van,de azért tartom,h nem látok nagy esélyt a végső sikerre.