Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mióta nem fogadok kb 25 meccset néztem, amiből 20-at eltaláltam. szóval...vuvu írta:
ha fogadnék, ezek közül mazsoláznéK:
Wolverhampton-Everton Tipp V odds 2,03
West Ham-Stoke Tipp H odds 2,00
Malaga-Tenerife Tipp H odds 1,87
Juventus-Atalanta Tipp H odds 1,38
Villarreal-Sevilla Tipp H odds 2,21
Te hallod! Még jó, hogy nem fogadsz. Very Happy
Nem kell kinevetni.Sok vagy lehet az összes internetes fogadóiroda (nem tudom pontosan) csak a rendes játékidőben esett gólt nézi érvényesnek.
Nem kell kinevetni.Sok vagy lehet az összes internetes fogadóiroda (nem tudom pontosan) csak a rendes játékidőben esett gólt nézi érvényesnek.DaNiAlVeS8 írta:Mér számítana Arsenal győzelemnek?Vash írta:Nem tudja valaki hogy mikor lötte a Birmingham a gólt az Arsenal ellen? A 90.-ik per elött vagy után? Ha után akkor Arsenal gyözelemnek számit vagy sem? Az utolsó kérdés mix miatt kell.![]()
Ez döntetlen lett mindenhogy![]()
Fernando írta:Mára ezeket eszközöltem:
1.
Hertha vs. Dortumund D 3.10 (0-0)
*(1-0)Bolton vs. Manchester United V 2.00 (0-4)
Zaragoza vs. Valencia D 3.10 (55' 1-0)
2.
Bolton vs. Manchester United V 1.37 (0-4)
Palermo vs. Bologna H 1.51 (3-1)
AZ Alkmaar vs. Heracles H 1.33 (3-2)
Benfica vs. Braga H 1.50 (1-0)
3.
Birmingham vs. Arsenal V 1.48 (1-1)
Lyon vs. Grenoble H 1.23 (2-0)
Mattersburg vs. Salzburg V 1.60 (1-6)
Besiktas vs. Eskisehirspor H 1.47 (3-2)
4.
Celtic vs. Kilmarnock H 1.16 (3-1)
Bordeaux vs. Marseille H 2.52 (1-3)
Austria Wien vs. Wiener Neustadt H 1.38 (1-0)
Standard Liége vs. Charleroi H 1.33 (2-0)
Fevernova írta:
Csak a weblap hibaBrdeaux játszik otthon
Kikaptak 1:3 -ra :!
Rinku írta:167 1 Bordeaux - Marseille 2.52 / 2.80 / 2.53 Szo 20:35 mar.27
France - Coupe De La Ligue - tippmix.hu
22:29 March 27
81' Marseille 3 - 0 Bordeaux - livescores.com
Őszintén srácok, ez mi a sz*r?![]()
A tippmix szerint Bordeaux - Marseille meccs van, amit én megtettem hazaira, de a livescores.com pont az ellenkezőjét írja. Tekintettel arra, hogy a Marseilla nyeri a meccset 3:1-re, ez nem mindegy a szelvényem tekintetében!
Szóval most nem tudom, hogy mi a helyzet, aki tudja, írja le légyszíves! Előre is köszönös, további kellemes szórakozást és jó éjszakát!
kombináció 3/4kerozin írta:na és ha a 4/3-as kombin nem 3 meccs jön be hanem 4 attól is kevesebbet fogunk nyerni?
akkor négy meccsre kell raknod. és a négy meccsből jön ki 4 darab 3as fogadás. ugyanaz mintha 4 szelvényen raknád meg a 4 választott meccsből a lehetséges kombinációkat.kerozin írta:és ha 4/3-as kombinációba rakom akkor 4 meccsre kell rakjak? vagy lehet akkor kevesebbre is?
jham 4re kell...kerozin írta:és ha 4/3-as kombinációba rakom akkor 4 meccsre kell rakjak? vagy lehet akkor kevesebbre is?
A rendes jatekido az a 90+ normal hosszabbitas.Te arra gondolsz hogy a Normal jatekidot veszik Tipmixxen,de abba beletartozik az a 2-3-4 perc hosszabbitas isVash írta:Nem tudja valaki hogy mikor lötte a Birmingham a gólt az Arsenal ellen? A 90.-ik per elött vagy után? Ha után akkor Arsenal gyözelemnek számit vagy sem? Az utolsó kérdés mix miatt kell.