Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem csodálom...Tavaly megláttam ezt a középpályát, meg a Henry-Eto'o- Messi támadósort, és kivert a víz...Nem tudom, de én nem ezzel a kezdővel állnék ki. Nálam a Xavi-Touré-Iniesta kp kezdene, és a Messi-Bojan-Henry csatársor.
Sokkal inkább szerintem Messi lesz előretolva,és teljesen szabad poziciója lesz. Mögötte Ini meg Pedro.Varatrix írta:Akkor szerintem ez a várható felállás:LM10 írta:Az as.com és a marca.com is ugyanazt a kezdőt jósolja a ma 22 órától kezdődő El Clásicóra. Real Madrid: Casillas; Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Gago, Alonso; C.Ronaldo, Vaart, Marcelo; Higuaín. Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Iniesta, Messi, Pedro.
Nem tudom, de én nem ezzel a kezdővel állnék ki. Nálam a Xavi-Touré-Iniesta kp kezdene, és a Messi-Bojan-Henry csatársor. Na nembaj, remélem azok cáfolnak majd rám legjobban, akiknek megkérdőjelezem a helyét a kezdőben. Győzni kell!LM10 írta:Az as.com és a marca.com is ugyanazt a kezdőt jósolja a ma 22 órától kezdődő El Clásicóra. Real Madrid: Casillas; Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Gago, Alonso; C.Ronaldo, Vaart, Marcelo; Higuaín. Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Iniesta, Messi, Pedro.
Akkor szerintem ez a várható felállás:LM10 írta:Az as.com és a marca.com is ugyanazt a kezdőt jósolja a ma 22 órától kezdődő El Clásicóra. Real Madrid: Casillas; Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Gago, Alonso; C.Ronaldo, Vaart, Marcelo; Higuaín. Barcelona: Valdés; Alves, Puyol, Piqué, Maxwell; Xavi, Busquets, Keita; Iniesta, Messi, Pedro.
Egy olyan oldalnak, ahol Tabáni Istvánt reklámozzák, nyílván lehet hinni!Baly8 írta:Jó szurkolást kívánok estére és természetesen BARCA győzelmet még ha nehezen is. Találtam egy g-portalos barca oldalt ahol már a hivatalos kezdőt írják. Nem hiszem hogy igaz és az utolsó percben is lehet váltosztatni a felálláson de gongoltam hátha érdekel valakit.
http://www.fcbarcelona.gportal.hu/ginde ... id=5516619
Ebben erősen érzem a politikát...hady írta:A felvezetőhöz csatlakozva GYŐZZÖN a JOBBIK. (.....ma is )
Én meg most 15.én leszek 14, és én sem írok ennyire helytelenülS.Agüero írta: Én meg 12 vagyok, mégsem írok így.![]()
Én meg 12 vagyok, mégsem írok így.daffy írta:0096ból kiindulva 14.Ilúvatar írta:Szeretném megkérdezni, hogy hány éves vagy, koma?messi 0096 írta:szerintem jó meccs lesz de az ér egy kicsit félek hogy milesz ha kikap a barsza én bízok a barszába de az ér sok nagy képű reál szúrkoló maj írogatnak hogy háhá kikapott a barssza de ez nem fog szerintem meg történicsupán kíváncsiságból.
0096ból kiindulva 14.Ilúvatar írta:Szeretném megkérdezni, hogy hány éves vagy, koma?messi 0096 írta:szerintem jó meccs lesz de az ér egy kicsit félek hogy milesz ha kikap a barsza én bízok a barszába de az ér sok nagy képű reál szúrkoló maj írogatnak hogy háhá kikapott a barssza de ez nem fog szerintem meg történicsupán kíváncsiságból.
Szeretném megkérdezni, hogy hány éves vagy, koma?messi 0096 írta:szerintem jó meccs lesz de az ér egy kicsit félek hogy milesz ha kikap a barsza én bízok a barszába de az ér sok nagy képű reál szúrkoló maj írogatnak hogy háhá kikapott a barssza de ez nem fog szerintem meg történi
Pedig Barca drukkernek tűnik. Na ő tudjaS.Agüero írta:Érdekesen a szóhasználatod.messi 0096 írta:szerintem jó meccs lesz de az ér egy kicsit félek hogy milesz ha kikap a barsza én bízok a barszába de az ér sok nagy képű reál szúrkoló maj írogatnak hogy háhá kikapott a barssza de ez nem fog szerintem meg történi![]()
Jó reggelt??Zolika10 írta:Jóreggelt, tegnap sokat gondolkoztam a kezdőn, hogy tudnánk stabillá tenni a támadó játékunk és a középpályát! Hát nekem ez a kezdő lett a legesélyesebb, ami nem lenne rossz!
VV
Alves-Puyol-Pique-Max
Yaya-Sergio
Xavi
Messi Henry Iniesta
Lehet sokan nem örülnének, ha Ini a támadósorba lépne pályára, de most szerintem egy Bojan-nal vagy egy Pedro-nal veszélyesebb tudna lenni. (bár nem szeretném őket lebecsülni).
Érdekesen a szóhasználatod.messi 0096 írta:szerintem jó meccs lesz de az ér egy kicsit félek hogy milesz ha kikap a barsza én bízok a barszába de az ér sok nagy képű reál szúrkoló maj írogatnak hogy háhá kikapott a barssza de ez nem fog szerintem meg történi