Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neten?S.Agüero írta:A Sport1-en adják!fanbarca írta:Hol mutatják a Loki meccsét? net....![]()
Sztem itt is van kiemelés, szóval vszeg nem minden csapattal találkozhatunk, plusz ide még vedd hozzá, h kik jutnak tovább a 3. körből. A DVSC nem hiszem, h kiemelt lesz, szal egy kiemelt csapatot fogunk kapni. Asszem nincs sok esély a bravúrra, ezzel a játékkal nincs.Dotn93 írta:Köszi! Najó akkor sztem végünk...most komolyan, van akit ezek közül meg tudunk verni?
Szerintem nincs,de ez a Debrecen az én elvárásomat már túlteljesítette,azt se vártam,hogy a Levadia ellen továbbjutnak ezzel a kerettel,meg ilyen Coulibaly-kal..Dotn93 írta:Köszi! Najó akkor sztem végünk...most komolyan, van akit ezek közül meg tudunk verni?
Köszi! Najó akkor sztem végünk...most komolyan, van akit ezek közül meg tudunk verni?Soler írta:http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/clubs/index.htmlDotn93 írta:És kik a várható ellenfelek? Vagy azt nem tudod?
Itt megnézheted
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/clubs/index.htmlDotn93 írta:És kik a várható ellenfelek? Vagy azt nem tudod?
És kik a várható ellenfelek? Vagy azt nem tudod?bence-barca írta:Még ott kell majd egy selejtezőt játszani, de igen bejuthatnakZsolti95 írta:Ha a bázel kiveri a lokit akkor még bejuthat a loki az EL-be?
Még ott kell majd egy selejtezőt játszani, de igen bejuthatnakZsolti95 írta:Ha a bázel kiveri a lokit akkor még bejuthat a loki az EL-be?
Nem láttam a meccset, de ez alapján de ja vu...CartmanBarca írta:Ájj nemár istenem ez de igazságtalan ! 2 ilyen szerencsés távoli lövés !
Én is így látom! Ez a Basel közel sem volt annyira jó mint ahogy vártam. Sőt! Épkézláb támadásukra nekik sem emlékszem. Ráadásul ennyire dühítő dolgot, hogy a 92. percben kapjuk a 2.-kat.socio66 írta:csak én látom úgy,hogy ez a 'nagy' bázel kettőt nem tud passzolni normálisan..?
ha egy kis szerencsénk lenne simán vezetnénk,dehát..
kár érte,a tavalyi csapattal továbbmenne itt a loki.
Ast hiszem, innen még kell nyerni egy selejtezőt az Európa Ligában és csak úgy juthatunk a Liga csoportkörébe.socio66 írta:most akkor ha kiesünk,onnan van még tovább?
mert Fernando írta,hogy jobb lenne az európa liga.
nem vágom.
Igen, ha kiesünk, márpedig kiesünk, akkor az Európa Liga 4. selejtezőörébe csatlakozunksocio66 írta:most akkor ha kiesünk,onnan van még tovább?
mert Fernando írta,hogy jobb lenne az európa liga.
nem vágom.
Egyetértek. A mai meccs alapján a Baselnek ugyanúgy nincs helye a csoportkörben, ahogy a Lokinak. Tehát a szomorú az egészben, hogy gyenge csapattól kaptunk ki, úgy, hogy nem késztettük őket focira...ha tudnak egyáltalán, mert ez már nem fog kiderülni idén, a csoportban kipofozzák a svájciakat.socio66 írta:csak én látom úgy,hogy ez a 'nagy' bázel kettőt nem tud passzolni normálisan..?
ha egy kis szerencsénk lenne simán vezetnénk,dehát..
kár érte,a tavalyi csapattal továbbmenne itt a loki.