Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyszerűen elképesztő, hogy ebben az alapvetően kevésbé vidám pillanatban is tudok nevetniferninho írta: Google fordító (a hírnek az elejét):
Mesut Özil elhagyja a Werder és a Real Madrid költözik
Werder Mesut Özil szakmai szabadság Werder Bremen és aláírja a szerződést a Real Madrid. Aztán, a két klub megállapodott kedden délután. A részletekről az üzlet részleteit nem hozták nyilvánosságra. "Tiszteletben tartjuk, hogy Mesut szeretne menni már most a következő lépés a karrierje, mondta Werder vezérigazgatója, Klaus Allofs.
én a duplázást és a bl döntőt nem nevezném pofára esésnek,de értem amit mondasz.sjd írta:Mondtam is h nem Özil az első ilyendaffy írta:ha jól emlékszem ezt már egyszer végigjátszottuk riberyvel
Most jó, hogy említetted Riberyt, mert virul a fejem, hogy addig nyalt minkét helyre, amíg két szék közé enyhén pofára esett
Mondtam is h nem Özil az első ilyendaffy írta:ha jól emlékszem ezt már egyszer végigjátszottuk riberyvel
azért Benzema is nagyon jó nyilatkozó, mert ha azt csinálja amit mond, akkor idén 3 gól/meccs átlaga leszEgyébként én ilyen nyilatkozatot nem nagyon hallottam még tőle Real mezben, ez igencsak magabiztosra sikeredett. Very Happy Persze lehet, hogy mostmár magáénak érzi a madridi mentalitást. Végülis hatalmas nyilatkozatkirályokkal játszik egy csapatban, akik tavaly IS el tudták hitetni a szurkolóikkal, hogy ők a legjobbak. Laughing Ramos, Casillas, Pepe, VdV és persze Céééé... micsoda névsor... Laughing
Köszi.daffy írta:szia elvtárs. jó forumozást, sok kitartást és önkontrollt kívánok:)kimber írta:Így van, ennyi kell, minőségi ellenfél nélkül a meccs is unalmas. Hiába játszik két jó csapat, ha nincs kinek, vagy ki ellen szurkolni...Fecooo írta:üdv a fórumon! remélem az enyhe zrikáknak nem ülsz fel és erősíted azok sorát, akikkel jó dumálni az "ellenfélről"
szia elvtárs. jó forumozást, sok kitartást és önkontrollt kívánok:)kimber írta:Így van, ennyi kell, minőségi ellenfél nélkül a meccs is unalmas. Hiába játszik két jó csapat, ha nincs kinek, vagy ki ellen szurkolni...Fecooo írta:üdv a fórumon! remélem az enyhe zrikáknak nem ülsz fel és erősíted azok sorát, akikkel jó dumálni az "ellenfélről"
Így van, ennyi kell, minőségi ellenfél nélkül a meccs is unalmas. Hiába játszik két jó csapat, ha nincs kinek, vagy ki ellen szurkolni...Fecooo írta:üdv a fórumon! remélem az enyhe zrikáknak nem ülsz fel és erősíted azok sorát, akikkel jó dumálni az "ellenfélről"
OFF: Üdv. a fórumon Kimber és további jó olvasást és írogatást!kimber írta:Üdv. minden Barca drukkernek. ....
Udv,a forumon!Kerlek vedd ki az alairas szoveged nagy reszet,mert csak 3(?) sor lehet!kimber írta:Üdv. minden Barca drukkernek. Most találtam rá a honlapotokra, ami nagyon színvonalas, gratulálok hozzá. Ezután rendszeres olvasótok leszek, bár hozzászólni szerintem keveset fogok. Jómagam hozzátok hasonló fanatikus vagyok, csak épp a kedvenc csapatom a nagy rivális, a Real Madrid, aminek a meccseit pontosan Raul debütálása óta kísérem egyre nagyobb figyelemmel, mára ez a kapcsolat igazi szerelemmé érett.![]()
Válogatott szinten természetesen csak a La Furia Roja létezik számomra, ilyenkor mindegy, melyik csapat játékosai alkotják, teljes szívvel tudok örülni akár Puyol, akár Pique játékának.
Annak örülök, hogy Özil nem kellett Pep-nek, remélem mi valahogy leigazoljuk, mert Kaka kiesésével jól jönne a fiatal Canales és a lassú Van den Vaart mellé. Emellett a védelmünk elég gyengusz még mindig, nagyon hiányzik egy igazi bal bekk. De majd kiderült lassan, hogy mire megy JM ezzel a kerettel. Hirtelen ennyi, már nagyon várom a kezdő sípszót, ahogy gondolom Ti is.
Amennyiben idén is azt a Kaká-t láthattuk volna.zsuni írta:Kákát egy féllábú tengerészrozmár felesége is tudja pótolni, az a dupla 0 amit bemutat, az nem nagy teljesitmény. én örülök hogy megmütötték, legalább nem kell nézni a szenvedését vagy fél évig.
a Beckenbauer kupa már megvan, még hozzácsapják a Bernabeu trófeát, és már meg is van a dupla.Fecooo írta:szombat, 15:47 - Kaká: "Amikor visszatérek, meg kell harcolnom a helyemért. Mourinhóval minden lehetséges, a duplázástól kezdve a triplázásig. Canalesből világsztár lesz."
(madridista)
ez de szép nyilatkozat
ez a két lehetőség van csak?
daffy írta:ez igaz,nagyon tisztelem a múltja miatt,de azt hiszem rászolgált a nevére
Kákát egy féllábú tengerészrozmár felesége is tudja pótolni, az a dupla 0 amit bemutat, az nem nagy teljesitmény. én örülök hogy megmütötték, legalább nem kell nézni a szenvedését vagy fél évig.kaká nagy érvágás, nem hiszem, hogy Canales pótolni tudja, de VdV szerintem megoldja az ő hiányát, esetleg Xabi Alonso feljebb lép.