HALA MADRID!!! írta:Hello!
Először is, én Madrid szurkoló vagyok, de azért ne szóljatok le7 ha kérhetném... köszi.
Másodszor meg gratulálok a Barcának, mostanában nagyon jól megy nekik Ronaldinhoval az élen, szerintem megérdemli az aranylabdát.
Harmadszor, ha félreteszitek a Barca - Real fanok közti utálatot (mind a csapatokat, mind a szurkolókat illetően) szerintetek mi miatt került a Real ekkora gödörbe?
Szia!
Köszönjük, hogy itt vagy! Köszönjük, hogy korrekt vagy, és köszönjük a dicsérő szavakat is!
Kérdésedre pedig a válasz részemről nagyon egyszerű:
FLORENTINO PEREZ
Ennyi! Perez, és az ő rettenetesen elhibázott politikája, amit rá akart, illetve akar húzni a Madridra... Neki ez nem a fociról szól, hanem az üzletről! Kiket vett? Olyanokat, akik kellettek a csapathoz? NEM! Olyanokat, akiknek nevük volt... Backhem, Owen, Robinho, Zidane, Figo... És akkor? Most mit csinálnak ezek az emberek, hol vannak??? Azért mert az első két évben még bejöttek ezek az igazolások be kéne látni, hogy ez így mégsem jó.... 2 éve semmit sem nyert a Real, és az az igazság, hogy így nem is fog! Egyre mélyebbre csúsznak!
Röviden: új elnök kell, aki szereti, imádja a Madridot, és újra FOCIT akar látni, nem pedig a kasszát akarja megtömni, és nem túrákra viszi a sztárokat, hanem játékosokat vesz, ÚJ EDZŐT (Del Bosque!!!) épít egy csapatot, és dolgozik velük éjjel-nappal... Mint egy bizonyos Frank Rijkaard, egy bizonyos F.C. Barcelonánál...
Szia...