Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
HALA MADRID!!!
Barça C

2005.11.28. 14:58:27

Na hi, megint benéztem...

Véleményem szerint most Barcás évek jönnek (vannak), mert szerintem most jött el annak az eredménye, h nem "értelmes" játékosokat vett a Madrid, hanem világsztárokat. Aztán a jók csak jöttek, mentek (én például nem adtam volna el Makelelét... lásd Chelsea - bajnoki cím).
Ideje lenne már védőket venni, mert mint hallottam Robi Carlos megy vissza Brazíliába, Helguera szerződése lejár, és le7 a Manchesterbe megy.. Ramos pedig még túl tapasztalatlan... Woodgateről meg ugye ne is beszéljünk...
A középpályán Zidane már nem eléggé motivált, mint azt Bercy is említette. Beckham szerintem marad6na, hiszen ő még nem nyert semmit a Madriddal (ha jól tudom) és őt legalább nem kéne motiváli. Jó a labdakezelése, meg sokat le7ne nyerni a hosszú pontos passzaiból. (szabadrúgásokat nem is említve) Guti szintén maradhatna, van jövője.
A támadóknál Ronaldo, akinek hasonló a helyzete, mint Zidané, de talán még nem annyira. Raúl, aki szerintem a Madrid 1ik legjobb játékosa, megérdemli a bizalmat, hiszen azért voltak már jó évei... Robinhot pedig 1értelmű, h megtartanám, hiszen csodagyerek (hasonló, mint a Barcában Messi).
A kapus poszton pedíg nem kéne sajnálni a pénzt Casillastól, nem tom, h mit problémáznak. Nem hiába ő az 1ik legjobb kapus a világon... ha még őt is elveszítjük...

Szóval szerintem valamit kéne lépni...
HALA MADRID! C'MON BECKHAM! WAITING FOR BETTER DAYS... Barca is NOW better... Congratulations...
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.11.28. 14:00:01

Szenvedtünk már eleget a (régi)eurobarcán a csapat miatt, most eljött az aranykorszak:))) plusszba még röhögni is lehet a margiton, szoa soha rosszabb idényt :lol: :lol:
Rapika
Entrenador del Barça

2005.11.28. 13:52:42

Valahogy én sem bánkódom miattuk! :D
Hány évig volt ez fordítva??!! :?
Kép
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.11.28. 13:48:50

Bercy írta:Sajnálom is egy kicsit a Madridot meg nem is.

Sajnálom mert Perez Úrnak olyan jogokat adtak a kezébe, hogy mindent a saját illetve a talpnyalói befolyása alá kerüljön és ezzel a focit mint sportot száműzze a Realból.
Persze van jó oldala is ennek, mert a leggazdagabb klub lett belőlük és ugye valamit valamiért!
Kellettek a nagy nevek akik sok mezpénzt hoznak vagy legalább aranylabdásak és ha sok jó focista egy helyen van akkor kész az ütös csapatunk. De ezek is csak emberek és kezelni kell őket, inspirálni meg hasonlók.
Na most egy Ronaldot és Zidane-t (akik már sokmindent elértek életükbe) mivel lehet motíválni??? Vagy semmivel vagy sok pénzzel...

Szóval furcsa, hogy a Spanyol Madridosok még hagyják, hogy Perez folytassa az ámokfutását!
És senki sem akarja eltakarítani onnan, hogy egy olyan ember lépjen a helyébe aki a Madridnak él és hal.

Ja és persze tényleg rá kell jönni, hogy aki nem a Madridba való (régi bútordarabok) azt gyorsan el kell tüntetni onnan.
Még akkor is ha nagy kedvenc és régen jó volt....
Nem kell őket sajnálni...
Röhög rajtuk az egész foci társadalom, röhögjünk hát mi is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mucs1
Jugador d'estrella

2005.11.28. 13:38:29

Bercy írta:Horváth Feri: Ha a Madrid galaktikusokból áll akkor a Barcában kik játszanak??? :twisted: :twisted: :twisted:
Istenkirályok!
Bercy
Entrenador del Barça

2005.11.28. 11:43:41

Sajnálom is egy kicsit a Madridot meg nem is.

Sajnálom mert Perez Úrnak olyan jogokat adtak a kezébe, hogy mindent a saját illetve a talpnyalói befolyása alá kerüljön és ezzel a focit mint sportot száműzze a Realból.
Persze van jó oldala is ennek, mert a leggazdagabb klub lett belőlük és ugye valamit valamiért!
Kellettek a nagy nevek akik sok mezpénzt hoznak vagy legalább aranylabdásak és ha sok jó focista egy helyen van akkor kész az ütös csapatunk. De ezek is csak emberek és kezelni kell őket, inspirálni meg hasonlók.
Na most egy Ronaldot és Zidane-t (akik már sokmindent elértek életükbe) mivel lehet motíválni??? Vagy semmivel vagy sok pénzzel...

Szóval furcsa, hogy a Spanyol Madridosok még hagyják, hogy Perez folytassa az ámokfutását!
És senki sem akarja eltakarítani onnan, hogy egy olyan ember lépjen a helyébe aki a Madridnak él és hal.

Ja és persze tényleg rá kell jönni, hogy aki nem a Madridba való (régi bútordarabok) azt gyorsan el kell tüntetni onnan.
Még akkor is ha nagy kedvenc és régen jó volt....

Horváth Feri: Ha a Madrid galaktikusokból áll akkor a Barcában kik játszanak??? :twisted: :twisted: :twisted:
Pedro
Jugador d'estrella

2005.11.28. 10:28:06

oké, igazatok van, tényleg valami nagyon gallyra ment Madridban, no meg az a hat pont velük szemben igazából kilenc (lesz még egy "visszavágó" a Nou Campban :D ). DE: 1.:lehet még nálunk is kisebb hullámvölgy (bár Boixosnak igazat adva: ilyen PL-es csapatok ellen? Max. Sevillában, tudja fene, amennyi gólt azok kapnak) 2.: tényleg tele vannak sérültekkel. 3.: emléxem, azért volt 1-2 (tényleg nem több 8) ) meccsük, mikor mindenki egészséges volt, és nyomtak azért pár gólt, okt. elején már formába is kezdtek picit lendülni... szóval ezzel csak annyit akartam, hogy bár minden okunk megvan az újabb nagy eredményekben való reménykedésre, azért elbízni semmiképpen nem szabad magunkat... Csak a Barca!!!
„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”

Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Boixos
Llegenda del Barça

2005.11.28. 10:07:51

nem fogok azért szurkolni, h eltakarítsák a madridnál a nem oda való embereket, de azért nem ártana lefordítani spanyolra a funghi írását, h legyen mit olvasgatniuk odakint. bár biztos vagyok benne, h ott is vannak, akik így látják a dolgokat, és megtalálják a módját, h kiszórják a francba a perezt, függetlenül a mandátumától, úgy, ahogy annak idején nálunk a gaspart-ot. meg még egy európai edzőt is hozhatnának, aki nem az otthoni brazil bajnoki lassított felvétel meccseken alkotott nagyot. nem viccből játszanak nagyrészt "európai" brazilok a válogatottjukban sem.
ha ez összejön, akkor talán kereshetnek valamit. talán.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.27. 21:58:07

Most olvastam Funghi írását! Hát....... no comment!

Abszolút korrekt!!!
"Més Cuen un Club"
Saviola
Júdás 2, az áruló

2005.11.27. 21:52:44

HAnonymus írta:Respect a korrekt belépőért, és szerintem is nézd / nézzétek meg a funghi aláírásában szereplő hozzászólást, az a legtöbb kérdésre választ ad:
http://dreamworld.freeweb.hu/madridista/hsz.txt
Az a baj,hogy kevé az ilyen tisztán látó madrid szurkoló..respect funghinak és neked is Hala Madrid 8)
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2005.11.27. 21:51:27

ájj de felidegesítettem magam a madrid meccsen...na de mind1, megúszta luxa, ami csak neknünk jó...
HALA MADRID!!!
Barça C

2005.11.27. 21:49:51

Jaja, az elnököt én sem bírom...

Most megyek aludni, (sajna suli), de holnap is benézek hozzátok!

Addig is Hajrá Barca+Real:)

Jó éjt mindenkinek!
HALA MADRID! C'MON BECKHAM! WAITING FOR BETTER DAYS... Barca is NOW better... Congratulations...
Kép
HAnonymus
Entrenador del Barça

2005.11.27. 21:47:14

Respect a korrekt belépőért, és szerintem is nézd / nézzétek meg a funghi aláírásában szereplő hozzászólást, az a legtöbb kérdésre választ ad:
http://dreamworld.freeweb.hu/madridista/hsz.txt
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.27. 21:42:18

HALA MADRID!!! írta:Hello!

Először is, én Madrid szurkoló vagyok, de azért ne szóljatok le7 ha kérhetném... köszi.

Másodszor meg gratulálok a Barcának, mostanában nagyon jól megy nekik Ronaldinhoval az élen, szerintem megérdemli az aranylabdát.

Harmadszor, ha félreteszitek a Barca - Real fanok közti utálatot (mind a csapatokat, mind a szurkolókat illetően) szerintetek mi miatt került a Real ekkora gödörbe?
Szia!

Köszönjük, hogy itt vagy! Köszönjük, hogy korrekt vagy, és köszönjük a dicsérő szavakat is!

Kérdésedre pedig a válasz részemről nagyon egyszerű:

FLORENTINO PEREZ :!: :!: :!:

Ennyi! Perez, és az ő rettenetesen elhibázott politikája, amit rá akart, illetve akar húzni a Madridra... Neki ez nem a fociról szól, hanem az üzletről! Kiket vett? Olyanokat, akik kellettek a csapathoz? NEM! Olyanokat, akiknek nevük volt... Backhem, Owen, Robinho, Zidane, Figo... És akkor? Most mit csinálnak ezek az emberek, hol vannak??? Azért mert az első két évben még bejöttek ezek az igazolások be kéne látni, hogy ez így mégsem jó.... 2 éve semmit sem nyert a Real, és az az igazság, hogy így nem is fog! Egyre mélyebbre csúsznak!

Röviden: új elnök kell, aki szereti, imádja a Madridot, és újra FOCIT akar látni, nem pedig a kasszát akarja megtömni, és nem túrákra viszi a sztárokat, hanem játékosokat vesz, ÚJ EDZŐT (Del Bosque!!!) épít egy csapatot, és dolgozik velük éjjel-nappal... Mint egy bizonyos Frank Rijkaard, egy bizonyos F.C. Barcelonánál...

Szia... :shock:
"Més Cuen un Club"
Charlie
Öreg Harcos

2005.11.27. 21:40:18

Mert nincs nagy reklámértéke mondjuk,pedig az 1ik legjobb csatár volt nálatok,ha nem a legjobb.

KÉPEDET LÉCCI kicsínyitsd le!
C.
HALA MADRID!!!
Barça C

2005.11.27. 21:39:08

Jah, mondjuk azt nem értem, h pl Owent miért adták el... Az egyik legjobb támadó...
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2005.11.27. 21:36:56

Gyenge elnök,gyenge edző,nem megfelelő játékosok vásárlása talán,ha vmelyikük meg is felel,azonnal nincs csoda,össze kell szokniuk,idő kell 1 jó csapathoz.
C.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.11.27. 21:36:50

Hala Madrid,

1) Üdv
2) Köszi
3) Hogy miért? Funghi tökéletesen leírta odaát az okokat. Szerintem olvastad, én is azzal értek 1et.
HALA MADRID!!!
Barça C

2005.11.27. 21:32:24

Hello!

Először is, én Madrid szurkoló vagyok, de azért ne szóljatok le7 ha kérhetném... köszi.

Másodszor meg gratulálok a Barcának, mostanában nagyon jól megy nekik Ronaldinhoval az élen, szerintem megérdemli az aranylabdát.

Harmadszor, ha félreteszitek a Barca - Real fanok közti utálatot (mind a csapatokat, mind a szurkolókat illetően) szerintetek mi miatt került a Real ekkora gödörbe?
Kép
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.27. 21:19:46

Ja. Elképesztően idegesítő ez a Sociaded, hogy így elpuskáznak egy már megnyert meccset, ráadásul úgy, hogy az utolsó 10 percben még lőhettek is volna vagy kettőt...

Ettől függetlenül persze a tény az, hogy a Madrid továbbra is harmat gyenge, erőtlen, ötlettelen, szürke... MINT A MEZÜK!!! :lol:
"Més Cuen un Club"
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2005.11.27. 21:10:18

Mekkora [auto_cenzúra] ez a sociedad is,2-0-ról összeszerecsétlenkedtek 2 gólt a realnak :evil: de legalább nem nyert a real...ha már ezt a sociedadot sem verik meg.... :lol: :lol: mi meg sikeresen kihyagtunk egy tizit Roni lévén a 3.percben :oops: nyerni kell BARCA
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
real_funghi

2005.11.27. 21:01:27

Hát, mégiscsak igazad lett, Ordog! :lol:
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.27. 20:57:33

Itt a vége. Én jobban örültem volna ha kikap a madrid. Szerintem még úgy is maradt volna Luxa. Capello meg úgyse fog madridba jönni, megy neki a Juvéval,és nem fogja feladni egy spanyol középcsapat miatt.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.11.27. 20:54:57

Mindig is tudtam hogy ilyen izgalmas végjátékra akár 2 középcsapat is képes...
Kép
Lezárt