2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem kell őket sajnálni...Bercy írta:Sajnálom is egy kicsit a Madridot meg nem is.
Sajnálom mert Perez Úrnak olyan jogokat adtak a kezébe, hogy mindent a saját illetve a talpnyalói befolyása alá kerüljön és ezzel a focit mint sportot száműzze a Realból.
Persze van jó oldala is ennek, mert a leggazdagabb klub lett belőlük és ugye valamit valamiért!
Kellettek a nagy nevek akik sok mezpénzt hoznak vagy legalább aranylabdásak és ha sok jó focista egy helyen van akkor kész az ütös csapatunk. De ezek is csak emberek és kezelni kell őket, inspirálni meg hasonlók.
Na most egy Ronaldot és Zidane-t (akik már sokmindent elértek életükbe) mivel lehet motíválni??? Vagy semmivel vagy sok pénzzel...
Szóval furcsa, hogy a Spanyol Madridosok még hagyják, hogy Perez folytassa az ámokfutását!
És senki sem akarja eltakarítani onnan, hogy egy olyan ember lépjen a helyébe aki a Madridnak él és hal.
Ja és persze tényleg rá kell jönni, hogy aki nem a Madridba való (régi bútordarabok) azt gyorsan el kell tüntetni onnan.
Még akkor is ha nagy kedvenc és régen jó volt....
Az a baj,hogy kevé az ilyen tisztán látó madrid szurkoló..respect funghinak és neked is Hala MadridHAnonymus írta:Respect a korrekt belépőért, és szerintem is nézd / nézzétek meg a funghi aláírásában szereplő hozzászólást, az a legtöbb kérdésre választ ad:
http://dreamworld.freeweb.hu/madridista/hsz.txt
Szia!HALA MADRID!!! írta:Hello!
Először is, én Madrid szurkoló vagyok, de azért ne szóljatok le7 ha kérhetném... köszi.
Másodszor meg gratulálok a Barcának, mostanában nagyon jól megy nekik Ronaldinhoval az élen, szerintem megérdemli az aranylabdát.
Harmadszor, ha félreteszitek a Barca - Real fanok közti utálatot (mind a csapatokat, mind a szurkolókat illetően) szerintetek mi miatt került a Real ekkora gödörbe?