Egész időalatt vártam, hogy majd Messi hirtelen felbukkan, és megmutatja ezeknek a bohócoknak, hogy mi a football

Ám tényleg, kiválló videó.
Egész időalatt vártam, hogy majd Messi hirtelen felbukkan, és megmutatja ezeknek a bohócoknak, hogy mi a football
Ez mekkora.
Carilho90? Neki vannak ilyen videoi. Imadom a csavotMQuC írta:Nem tudom látta -e valaki. Régen volt fent youtubeon egy video sorozat, amiben egy fiatal srác mutatott különböző cseleket, hogyan csinálja ő. De most ne mtalálom, mert ne memlékszem a srác nevére. Azt hiszem valami +inho, de ilyenből elég sok vantalán több mint 20 kisvideoja van. Tud valaki seegiteni ebben?
Há, épp most akartam linkelni. Rohadt nagy lett, kriszti a végé.n
Igen, valóban a leginkább illúzióromboló este volt, a "csapat" erejét tekintve, viszont még mindig időviharban vagyRinku írta:Naptárilag nem, de ez a meccs szétzúzta az egészet, ebben egyetérthetünk. Futball szurkolói "karrierem" egyik mélypontja volt ez az egész, nem hiszem hogy a 6 év alatt (ugyebár ennyi ideje követem a csapatot) láttam volna még egy ilyen meccset, ahol ennyire totálisan megalázzák a kedvenc csapatomat. Sötét egy este volt, de madrid bajnoki címe pontegyenlőséggel az azt megelőző idényben még sötétebb volt...Kalap1988 írta:Én azt szerettem volna, hogy ezután érjen véget a Rijkaard-éra, de ez esetben rosszul emlékszel, ez a meccs 2007 elején volt, még egy szezont maradr Frank a 07-08-as idényben.
Naptárilag nem, de ez a meccs szétzúzta az egészet, ebben egyetérthetünk. Futball szurkolói "karrierem" egyik mélypontja volt ez az egész, nem hiszem hogy a 6 év alatt (ugyebár ennyi ideje követem a csapatot) láttam volna még egy ilyen meccset, ahol ennyire totálisan megalázzák a kedvenc csapatomat. Sötét egy este volt, de madrid bajnoki címe pontegyenlőséggel az azt megelőző idényben még sötétebb volt...Kalap1988 írta:Én azt szerettem volna, hogy ezután érjen véget a Rijkaard-éra, de ez esetben rosszul emlékszel, ez a meccs 2007 elején volt, még egy szezont maradr Frank a 07-08-as idényben.
Mindkettő elég durva!S.Agüero írta: Szerintetek melyik gól szebb?
http://www.youtube.com/watch?v=TxyYSoblpcI
http://www.youtube.com/watch?v=1C--gtzvDUk
Én azt szerettem volna, hogy ezután érjen véget a Rijkaard-éra, de ez esetben rosszul emlékszel, ez a meccs 2007 elején volt, még egy szezont maradr Frank a 07-08-as idényben.Rinku írta:Pedig ha elmegyünk, ha nem, ez volt. Itt ért véget a Rijkaard-era. Ez a meccs végleg lerombolta, amit évekig építgettek. Ez volt a vég. Innentől meg ismerjük a sztorit, Peppel.
Na ne, tényleg, egy Getafe-től, 4-0-ra? elmentek a pics*ba
Azt a Kupa elődöntőt, amin Messi lőtte ezt a gólt, megnyertük 5:2-re, majd a visszavágón kikaptunk 4:0-ra és kiestünk.Kash írta:Miért, mi volt a visszavágón?
Miért, mi volt a visszavágón?bence-barca írta:Jahh, sajnos az a meccs nekem is beszokta árnyékolni kicsit ezt a gólt...Drigo írta:Nézd meg a meccs visszavágóját, az adja igazán...Facsy írta:nagyon köszi,ezt még nem láttam,nagyon adja
Jahh, sajnos az a meccs nekem is beszokta árnyékolni kicsit ezt a gólt...Drigo írta:Nézd meg a meccs visszavágóját, az adja igazán...Facsy írta:nagyon köszi,ezt még nem láttam,nagyon adja
Nézd meg a meccs visszavágóját, az adja igazán...Facsy írta:nagyon köszi,ezt még nem láttam,nagyon adja
nagyon köszi,ezt még nem láttam,nagyon adjaBob_Marley írta:Messi 2007 Getafe:Facsy írta:
vki megtudná mondani hogy ez melyik meccsen volt ami 2:40-nél kezdődik? kik ellen? nagyon megköszönném.
http://www.youtube.com/watch?v=NSOmOVeBj1s
Messi 2007 Getafe:Facsy írta:
vki megtudná mondani hogy ez melyik meccsen volt ami 2:40-nél kezdődik? kik ellen? nagyon megköszönném.
én ilyen trükkös gyereket csak a billy wingrove-t ismerem. ő nem jó?MQuC írta:Nem tudom látta -e valaki. Régen volt fent youtubeon egy video sorozat, amiben egy fiatal srác mutatott különböző cseleket, hogyan csinálja ő. De most ne mtalálom, mert ne memlékszem a srác nevére. Azt hiszem valami +inho, de ilyenből elég sok vantalán több mint 20 kisvideoja van. Tud valaki seegiteni ebben?