csababarca írta:visca el barca írta:
casillas 2x annyit bakizik mostanában mint victor barátunk...
bocs,de ez nem több egy légből kapott hazugságnál.
Egy dolog kicsúszni pl a labdával a 16on kívülre,mint tette azt Iker tegnap,vagy olyan röhejes gólt kapni,mint Valdes tette tegnap.
Ne vegyük már egy kalap alá őket.
Én nem akarok pl önigazolást nyerni,csak unom már Valdes hülyeségeit,amik miatt rendszerint szívunk,és a másik 10 játékosnak kell güriznie pluszban miatta.
Fabregas mit kapott itt 1 hónapja? szidta mindenki mint a bokrot,mert nem játszott jól. bravó. ő nem vétett ilyen súlyos hibákat,csak nem ment neki,totál semleges volt a játéka.
És egy csak egy példa.
Nem tudom Valdes miért ekkora szent tehén itt,de erőteljesen küzd azért,hogy elveszítse ezt.
És most igen,tegnap nyertünk,mert Messi megnyerte a meccset,azért nincs visszhangja. a real ellen szintén jó volt nekünk az iksz,ezért védték sokan. Maradjon így,nyerjük meg a potyáival együtt a meccseinket, az jó lesz,homokba dugni a fejeket.
Az első részhez annyit csak, h idén valamivel több rosszat olvastam Ikerről, mint jót. Elég sokan szidták, főleg a szezon elején és én is láttam bizonytalanságokat tőle. Bár a meccseiket nem sűrűn nézem, így a véleményekre tudok támaszkodni, amik vele pozitívan elfogult emberektől származnak, így azért gondolom van alapja. Csak ennek a megítélése is érdekes, mert a hasonlatodban VV benyelt gólja szerepel ellenben Iker egyik legapróbb hibájával szemben, ami nem korrekt, ugyanis nem a tegnapi meccsekről volt szó. ÉS bizonyára ennél nagyobbakat is hibázott idén, legalábbis én már láttam olyat, pedig mondom, nem szoktam rendszeresen nézni őket. Uh lényegében az itteni hiba felturbózva, mert nem szimpi a srác, az ottani meg elbagatellizálva, mert Iker a legnagyobb...
A második szakaszhoz.
Fabre példája is érdekes, mert egy támadóközéppályás nem tudom milyen szituban tudna akkorát hibázni, h ilyen következménnyel járna, mint ha a kapus vét. Ezek kívül látom magadra vetted amit alább írtam, részben jogosan, mert neked is szólt, pont amiatt, h nem mulasztod el általában post-onként kétszer odadörgölni a másik oldalnak az igazadat és nekem ez nem szimpatikus. Mint ahogy az sem, h aki nem jön ide meccsenként habzó szájjal, az már védi és konkrétan vak és/vagy hülye.
Másrészt én is időnként beírtam a védelmében, amikor még anno egy-egy kósza hibájából vontatok le óriási következtetéseket és ment át túlzásokba a dolog. De látva, h ennek mennyire nincs értelme, mert válaszként burkoltan le vagyok hülyézve, így váltottam arra, h egy kicsit más perspektívába helyezve a jelenségeket igyekeztem írni, nem konkrétan VV mellett kiállva. Mindössze nem eltúlozva a dolgokat fejtettem ki a véleményemet, de asszem ez is tök felesleges volt, mivel nem okádtam rá, ezért védtem, ergo vak és hülye vagyok.
A lényeg, h mindenki látja, ha hibázik, más kérdés h nem futunk ide egyből és köpködjük le hosszasan, ami a vérben forgók számára vörös posztó és emiatt feltétlenül be kell oltani a másikat. Értelmét nem látom nagyon, de akinek jól esik, csinálja.
Én meg inkább nem fogok agyvérzést kapni miatta, mivel ráhatása egyikünknek sincs a kapusposztra, így marad az, h örülünk neki, h egyelőre nagyjából kompenzálni tudjuk a hibáit és reméljük, h hamarosan rendezi a sorait és visszakapja maga elé a védelmet, aztán máris sokkal beljebb vagyunk. Tehát az nem feltétlenül struccpolitika, ha nem alázzuk le minden meccs után, valamint nem tuti, h helytelenebb viselkedés ez...
Capon írta:
miihii írta:Azért öröm az ürömben, h láthatóan többeknek nagy megelégedettséget okoz az, h önigazolást kaptak, mekkora szaktekintélyek is ők, amiért észrevették a hibákat és a vérben forgó szemű véleményük igazságának tudtában csuklóból le is kell ugatni gyorsan azokat, akik egy hete, egy hónapja vagy egy éve más szemszögből merészelték megközelíteni a témát és az idióták bátorkodtak kiállni VV mellett. Nem tudom ez miért szükséges, de ha ettől áll fel, akkor nyomassátok csak.
Ez sajnos amit mondasz igaz oda vissza alapon. Ha VV következő meccsen fog egy nagyot 1 percre rá már jön a provokálás ugyan úgy, hogy most persze kussoltok, senki sem ír, most fikázzátok stb stb stb. Nem egyszer volt ez sem. Ez is ugyan úgy provokálás.
Igen, ismerem a jelenséget, olvastam már ilyet is. Viszont ez inkább a korábbi évekre volt jellemző, pont akkor, amikor egy-egy hibája után (amikor még a kettő között akár hónapok teltek el) ugyanígy ment a fejtágítás és akkoriban jobban megvolt a két párt. Egy-egy ilyen összecsapás után amikor volt egy jó meccse a srácnak, jött is a kóstolgatás. De ilyennel már egy jó ideje nem találkoztam (aztán lehet, h éppen csak nem olvastam bele a topicba olyankor), pedig azért védett is lövést ez elmúlt néhány hónapban VV
De amit írsz, az igaz, ez a jelenség sem szimpatikus, mert mi a francért kell a feszkó.