Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tehát örülni kéne,hogy nem minden meccs megy el rajta és a többin azt teszi,ami a feladata?remontada írta:Valdesen idén a szuperkupát bukta a Barca: a szuperkupa első meccsét elrontotta.
Ugyanakkor a szuperkupa visszavágóját ő hozta majdnem ikszre.
A kilenc megnyert mérkőzésen voltak hibái, de legalább két, inkább három meccsen (Osasuna, Granada, Valencia) döntő fontosságú védései voltak.
Amikor a csapat 9 gy 1 d 1 v mutatóval áll, és a sikeredző kinyilvánítja hogy bízik a kapusban, akkor talán ideje lenne dicsérni - ha őt nem is, másik játékost:)
Egyetértek teljes mértékben.shutterisland írta:ennél szebben ezt talán össze sem lehet foglalni.Nem klasszis kapus, ez teljesen egyértelmű. Középszerűnél jobb, akinek vannak nagyon jó meccsei.
ennél szebben ezt talán össze sem lehet foglalni.Nem klasszis kapus, ez teljesen egyértelmű. Középszerűnél jobb, akinek vannak nagyon jó meccsei.
csababarca írta: Fabregas mit kapott itt 1 hónapja? szidta mindenki mint a bokrot,mert nem játszott jól. bravó. ő nem vétett ilyen súlyos hibákat,csak nem ment neki,totál semleges volt a játéka.
miihii írta: Fabre példája is érdekes, mert egy támadóközéppályás nem tudom milyen szituban tudna akkorát hibázni, h ilyen következménnyel járna, mint ha a kapus vét.
sjd írta: Bár nem tkp követte el, bennem elég mély nyomot hagyott...
http://youtu.be/Ig1CexhWuNA?t=2m22s
VS.sjd írta: Csak azt akartam bebizonyítani, hogy fatális hibák minden poszton vannak, ha nem is ilyenek, de pl. Messi 11ese, vagy Fabregas helyzetkihasználása a Chelsea ellen mind ilyen dolgok voltak.
=kristop írta: szerintem csak arra gondolnak, hogy amikor fabregasnak nem ment idén mondjuk, akkor mindig megtaláltuk és el is mondtuk, hogy mennyire rossz. most hogy az utóbbi időben meg jó, ugyanúgy örül neki mindenki hogy megy neki.
Arról volt szó, h Fabre amikor tré volt, akkor sem hibázott ekkorákat. Én meg írtam, h posztjából adódóan ez elég valószínű is. Amit te cáfoltál a videóval, én meg írtam, h oké, "szabályerősítő kivételek" persze akadnak. Tehát én csak a hasonlaton akadtam fent kicsit, erre te meg lényegében a saját véleményeddel meghazudtoltad csababarcáét is , h igenis volt olyan súlyos hibája a cselszkij ellen. Erre meg most nekem írod, h igenis volt köze a dolgoknak, mert ilyen meg olyan volt a teljesítményesjd írta: Pedig volt köze, ugyanis valóban Fabregas idei teljesítményéről volt szó. Ami azért tragikusnak semmiképpen nem volt nevezhető, maximum szürkének.
Pedig volt köze, ugyanis valóban Fabregas idei teljesítményéről volt szó. Ami azért tragikusnak semmiképpen nem volt nevezhető, maximum szürkének.kristop írta:szerintem csak arra gondolnak, hogy amikor fabregasnak nem ment idén mondjuk, akkor mindig megtaláltuk és el is mondtuk, hogy mennyire rossz. most hogy az utóbbi időben meg jó, ugyanúgy örül neki mindenki hogy megy neki.miihii írta: Akkor viszont nem stimmel az egyenlet
Ha elolvastad amiről szó volt, akkor láthattad, h full köze nem volt ehhez a diskurzusnakm.
szerintem csak arra gondolnak, hogy amikor fabregasnak nem ment idén mondjuk, akkor mindig megtaláltuk és el is mondtuk, hogy mennyire rossz. most hogy az utóbbi időben meg jó, ugyanúgy örül neki mindenki hogy megy neki.miihii írta: Akkor viszont nem stimmel az egyenlet
abban biztos vagyok benne, hogy az öltözőben is kapott hideget meleget és hogy joggal követelitek tőle a teljesítményt a "világklasszis" fizetéséért; valóban arrogáns de ha Tito azt mondja, hogy VV a legjobb alternatíva akkor én nem fogok vele vitatkozniLG írta: Mitől lenne VV annyira szimpatikus, és sportszerű? Amikor a Reallal elmérgesedett a viszony, folytak az állandó nyilatkozat háborúk pont VV volt, aki barcás részről leginkább szította a tüzet. Az sem volt ép szimpatikus dolog, amikor a vezetőségnél cirkuszolt a magas fizetésért, ahelyett, h megbecsülné a helyzetét. Ráadásul elég csak rá nézni, nem egy szerény srácról van szó. Az ő esetében igencsak ciki, hogy hatalmas igények és beképzeltség mellé ilyen gyatra teljesítmény párosul.
Akkor viszont nem stimmel az egyenletsjd írta: Csak azt akartam bebizonyítani, hogy fatális hibák minden poszton vannak, ha nem is ilyenek, de pl. Messi 11ese, vagy Fabregas helyzetkihasználása a Chelsea ellen mind ilyen dolgok voltak.
Csak azt akartam bebizonyítani, hogy fatális hibák minden poszton vannak, ha nem is ilyenek, de pl. Messi 11ese, vagy Fabregas helyzetkihasználása a Chelsea ellen mind ilyen dolgok voltak.miihii írta:Na jó, nyilván minden poszton játszó játékos követett már el ilyesmi hibát, de azért ennek mennyi a valószínűsége?Meg azért még mindig ott van az, h egy elenyésző esélye azért van javítani a védőknek és még azért egy kapus is hátravan. Ha a portás nyúl mellé egy picit, az kvázi gól, ha egy kp kicsit pontatlanul passzol, még vannak mögötte, akik korrigálhatnak.
Na jó, nyilván minden poszton játszó játékos követett már el ilyesmi hibát, de azért ennek mennyi a valószínűsége?sjd írta:Bár nem tkp követte el, bennem elég mély nyomot hagyott...miihii írta: Fabre példája is érdekes, mert egy támadóközéppályás nem tudom milyen szituban tudna akkorát hibázni, h ilyen következménnyel járna, mint ha a kapus vét.
http://youtu.be/Ig1CexhWuNA?t=2m22s
Bár nem tkp követte el, bennem elég mély nyomot hagyott...miihii írta: Fabre példája is érdekes, mert egy támadóközéppályás nem tudom milyen szituban tudna akkorát hibázni, h ilyen következménnyel járna, mint ha a kapus vét.
Az első részhez annyit csak, h idén valamivel több rosszat olvastam Ikerről, mint jót. Elég sokan szidták, főleg a szezon elején és én is láttam bizonytalanságokat tőle. Bár a meccseiket nem sűrűn nézem, így a véleményekre tudok támaszkodni, amik vele pozitívan elfogult emberektől származnak, így azért gondolom van alapja. Csak ennek a megítélése is érdekes, mert a hasonlatodban VV benyelt gólja szerepel ellenben Iker egyik legapróbb hibájával szemben, ami nem korrekt, ugyanis nem a tegnapi meccsekről volt szó. ÉS bizonyára ennél nagyobbakat is hibázott idén, legalábbis én már láttam olyat, pedig mondom, nem szoktam rendszeresen nézni őket. Uh lényegében az itteni hiba felturbózva, mert nem szimpi a srác, az ottani meg elbagatellizálva, mert Iker a legnagyobb...csababarca írta:bocs,de ez nem több egy légből kapott hazugságnál.visca el barca írta: casillas 2x annyit bakizik mostanában mint victor barátunk...
Egy dolog kicsúszni pl a labdával a 16on kívülre,mint tette azt Iker tegnap,vagy olyan röhejes gólt kapni,mint Valdes tette tegnap.
Ne vegyük már egy kalap alá őket.
Én nem akarok pl önigazolást nyerni,csak unom már Valdes hülyeségeit,amik miatt rendszerint szívunk,és a másik 10 játékosnak kell güriznie pluszban miatta.
Fabregas mit kapott itt 1 hónapja? szidta mindenki mint a bokrot,mert nem játszott jól. bravó. ő nem vétett ilyen súlyos hibákat,csak nem ment neki,totál semleges volt a játéka.
És egy csak egy példa.
Nem tudom Valdes miért ekkora szent tehén itt,de erőteljesen küzd azért,hogy elveszítse ezt.
És most igen,tegnap nyertünk,mert Messi megnyerte a meccset,azért nincs visszhangja. a real ellen szintén jó volt nekünk az iksz,ezért védték sokan. Maradjon így,nyerjük meg a potyáival együtt a meccseinket, az jó lesz,homokba dugni a fejeket.
Igen, ismerem a jelenséget, olvastam már ilyet is. Viszont ez inkább a korábbi évekre volt jellemző, pont akkor, amikor egy-egy hibája után (amikor még a kettő között akár hónapok teltek el) ugyanígy ment a fejtágítás és akkoriban jobban megvolt a két párt. Egy-egy ilyen összecsapás után amikor volt egy jó meccse a srácnak, jött is a kóstolgatás. De ilyennel már egy jó ideje nem találkoztam (aztán lehet, h éppen csak nem olvastam bele a topicba olyankor), pedig azért védett is lövést ez elmúlt néhány hónapban VVCapon írta:Ez sajnos amit mondasz igaz oda vissza alapon. Ha VV következő meccsen fog egy nagyot 1 percre rá már jön a provokálás ugyan úgy, hogy most persze kussoltok, senki sem ír, most fikázzátok stb stb stb. Nem egyszer volt ez sem. Ez is ugyan úgy provokálás.miihii írta:Azért öröm az ürömben, h láthatóan többeknek nagy megelégedettséget okoz az, h önigazolást kaptak, mekkora szaktekintélyek is ők, amiért észrevették a hibákat és a vérben forgó szemű véleményük igazságának tudtában csuklóból le is kell ugatni gyorsan azokat, akik egy hete, egy hónapja vagy egy éve más szemszögből merészelték megközelíteni a témát és az idióták bátorkodtak kiállni VV mellett. Nem tudom ez miért szükséges, de ha ettől áll fel, akkor nyomassátok csak.
Nekem nem éppen a szimpatikus és világklasszis szavak jutnak róla az eszembe. Azután a 7 milliós fizetési igényével anno meg az előtte évekig tartó kínszenvedéssel amit okozott sosem lesz már szimpatikus nagyon nagyon sok embernek. Azért sem lesz senki szimpatikus mert katalán.LG írta:Mitől lenne VV annyira szimpatikus, és sportszerű? Amikor a Reallal elmérgesedett a viszony, folytak az állandó nyilatkozat háborúk pont VV volt, aki barcás részről leginkább szította a tüzet. Az sem volt ép szimpatikus dolog, amikor a vezetőségnél cirkuszolt a magas fizetésért, ahelyett, h megbecsülné a helyzetét. Ráadásul elég csak rá nézni, nem egy szerény srácról van szó. Az ő esetében igencsak ciki, hogy hatalmas igények és beképzeltség mellé ilyen gyatra teljesítmény párosul.Messiaskii írta: Egyet értek ! VV teljes mértékben élvezi a csapat bizalmát és a szurkolóknak is segítenie kéne a hálóőrt, ugyanis nem elég, hogy egy rendkívül sportszerű, szimpatikus és világklasszis kapusról beszélünk, emellett még katalán is tehát van miért szeretni. Aligha hiszem, hogy van a világon még egy olyan kapus akinek nehezebb dolga lenne nála .. hiszen nézzétek meg, van hogy hosszú percekig még csak a labdát sem bírja követni, nem hogy találkozni vele, aztán a semmiből kell a bravúr ! Hát aki tapasztalt már ilyet, az tudja, hogy milyen nehéz dolog ...
Ez sajnos amit mondasz igaz oda vissza alapon. Ha VV következő meccsen fog egy nagyot 1 percre rá már jön a provokálás ugyan úgy, hogy most persze kussoltok, senki sem ír, most fikázzátok stb stb stb. Nem egyszer volt ez sem. Ez is ugyan úgy provokálás.miihii írta:Azért öröm az ürömben, h láthatóan többeknek nagy megelégedettséget okoz az, h önigazolást kaptak, mekkora szaktekintélyek is ők, amiért észrevették a hibákat és a vérben forgó szemű véleményük igazságának tudtában csuklóból le is kell ugatni gyorsan azokat, akik egy hete, egy hónapja vagy egy éve más szemszögből merészelték megközelíteni a témát és az idióták bátorkodtak kiállni VV mellett. Nem tudom ez miért szükséges, de ha ettől áll fel, akkor nyomassátok csak.
Más dolog hibázni és semlegesen játszani.... Ha Valdes úgy játszana, mint Cesc egy hónapja, semmi baj nem lenne.MichaaBee írta:És ez a különbség egy támadó és egy kapus/védő között. Ha a támadó ad el 5 percenként labdákat, akkor nincs semmi, mert Messi megoldja később, viszont ha Valdés vagy egy védő hibázik, akkor egy életre leírta magát, mert gólt kapunk belőle...csababarca írta:Fabregas mit kapott itt 1 hónapja? szidta mindenki mint a bokrot,mert nem játszott jól. bravó. ő nem vétett ilyen súlyos hibákat,csak nem ment neki,totál semleges volt a játéka.
És ez a különbség egy támadó és egy kapus/védő között. Ha a támadó ad el 5 percenként labdákat, akkor nincs semmi, mert Messi megoldja később, viszont ha Valdés vagy egy védő hibázik, akkor egy életre leírta magát, mert gólt kapunk belőle...csababarca írta:Fabregas mit kapott itt 1 hónapja? szidta mindenki mint a bokrot,mert nem játszott jól. bravó. ő nem vétett ilyen súlyos hibákat,csak nem ment neki,totál semleges volt a játéka.
bocs,de ez nem több egy légből kapott hazugságnál.visca el barca írta: casillas 2x annyit bakizik mostanában mint victor barátunk...
Mitől lenne VV annyira szimpatikus, és sportszerű? Amikor a Reallal elmérgesedett a viszony, folytak az állandó nyilatkozat háborúk pont VV volt, aki barcás részről leginkább szította a tüzet. Az sem volt ép szimpatikus dolog, amikor a vezetőségnél cirkuszolt a magas fizetésért, ahelyett, h megbecsülné a helyzetét. Ráadásul elég csak rá nézni, nem egy szerény srácról van szó. Az ő esetében igencsak ciki, hogy hatalmas igények és beképzeltség mellé ilyen gyatra teljesítmény párosul.Messiaskii írta:Egyet értek ! VV teljes mértékben élvezi a csapat bizalmát és a szurkolóknak is segítenie kéne a hálóőrt, ugyanis nem elég, hogy egy rendkívül sportszerű, szimpatikus és világklasszis kapusról beszélünk, emellett még katalán is tehát van miért szeretni. Aligha hiszem, hogy van a világon még egy olyan kapus akinek nehezebb dolga lenne nála .. hiszen nézzétek meg, van hogy hosszú percekig még csak a labdát sem bírja követni, nem hogy találkozni vele, aztán a semmiből kell a bravúr ! Hát aki tapasztalt már ilyet, az tudja, hogy milyen nehéz dolog ...ab1daL írta:Bezzeg amikor ... Victor Valdés még sok-sok évig az első számú kapusunk lesz, kezdjetek megbarátkozni a gondolattal!...
casillas 2x annyit bakizik mostanában mint victor barátunk...Mikaos írta: 3. Harmadik elvárás a váratlan helyzetekhez való alkalmazkodás, amihez intelligencia kell. Itt viszont szintén csődöt mond Victor barátunk. Oké, a kapust nem az intelligenciájáért szokták szeretni, de összehasonlítva mondjuk Casillas-szal vagy Van Der Sar-ral...hát mit mondjak...jól látható a különbség.