Nem tudom volt e már erről szó, de szerintem érdemes lenne kitérni rá.. már csak vélemény nyilvánítás ként is.
Szóval van ez a betegsége Tito-nak, ami már pozitív szemmel is elég komolynak mondható, mert hát egy daganat, azért csak egy daganat.. Egy ilyen dolgot szerintem nem lehet (bár nem értek hozzá) hetek alatt megoldani.. jó van a kemó, meg különféle kezelések, de szerintem több hónap ez. Ez a meló, amit ő csinál, korán' sem mondható stressz nélkülinek, és valljuk be ez megint csak nem jó neki. Akár mennyire is szeretem, meg tök fas.ántos kis edző, de szerintem egy embernek a legfontosabb a saját maga egészsége. Ő ezt megpróbálja betartani, de úgy, hogy néha edzést tartok majd, meg néha nem, meg néha majd kórházból menet megyek edzésre, se neki, se a csapatnak nem lesz jó hosszú távon.. Jó ez a Roura manusz is, de azért remélem értitek mire célzok.. Talán saját magának kellene ezt tisztáznia a vezetőkkel, és talán idény végén lemondani.. mert így melózni, nem könnyű, sőt nem nagyon lehet.. Tisztelet és sajnálat ide, vagy oda..