Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen, én is egyre inkább azon vagyok, hogy most Abidal esetét nem kéne megismételni edző poszton. Persze ki tudja, lehet, hogy most már végleg meggyógyult, de ha okkal megy New Yorkba vagy van valamilyen áttét, akkor nem hiszem, hogy tudja folytatni. És még ha most éppen tudja is, Damoklész kardjaként ott lebeg a lehetőség, hogy kiújul (mert hogy egyszer már kiújult)fcjoc írta:Nem tudom volt e már erről szó, de szerintem érdemes lenne kitérni rá.. már csak vélemény nyilvánítás ként is.
Külföldi Hp laptopom van,és más betü máshol van,szoval őrülök hogy csak ennyi hiba van,ebben a mondatban is a betüt rovid ü-vel írta a szoval meg rövid o-val,de ha nagyon zavar kijavíthatod !Messidona10 írta:Ha lesz, remélem nem így írják ki. Bocs!sopisz írta:Lesz valami plakát,vagy ilyesmi Titonak? Mivel ez az első otthoni mecsünk a betegsége kiujjulása óta.Csak nagyon bántotta a szemem
Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a fél év elég volt arra, hogy bebizonyítsa: igenis megállja a helyét vezetőedzőként is. Az előző szezon nyűgös meccsei után, jó újra egy olyan csapatot látni, akik újult erővel hajtanak, küzdenek, és élvezettel játszanak. Remélem, hogy minél hamarabb felépül, jobbulást neki!
Ha lesz, remélem nem így írják ki. Bocs!sopisz írta:Lesz valami plakát,vagy ilyesmi Titonak? Mivel ez az első otthoni mecsünk a betegsége kiujjulása óta.
Jóindulatú az a daganat sose volt.. Nem tudom ezt hol láttad. Ha az lenne, akkor most nem újult volna ki, ha teljesen kivették ezelőtt, és kemo-t se kapna. Na meg mindenhol rákos daganatnak írják(itt is), ami nem éppen a jó dolgok között van.Lionel85 írta:Ezek szerint akkor előbb térhet vissza, mint amit hallottam, hogy hónapok kellenek hozzá. Jó, hogy jóindulatú volt a daganat és egyszerűbben eltávolítható. Gyorsan vissza tud térni, de szerintem így is csak januártól fog majd újra edzést tartani. Addig Roura is képes lehet lehoznia hátralévő meccset. Biztos szoros kommunikációban lesz majd Titóval.salas9 írta:Ha jól fordítottam akkor sikerült a műtét, még 3-4 napot kell a kórházban töltenie, majd 6 hétig fog tartani a kemoterápia.
Kitartás mester
Én úgy vagyok vele inkább térjen vissza később de gyógyuljon meg! TitoLionel85 írta:Ezek szerint akkor előbb térhet vissza, mint amit hallottam, hogy hónapok kellenek hozzá. Jó, hogy jóindulatú volt a daganat és egyszerűbben eltávolítható. Gyorsan vissza tud térni, de szerintem így is csak januártól fog majd újra edzést tartani. Addig Roura is képes lehet lehoznia hátralévő meccset. Biztos szoros kommunikációban lesz majd Titóval.salas9 írta:Ha jól fordítottam akkor sikerült a műtét, még 3-4 napot kell a kórházban töltenie, majd 6 hétig fog tartani a kemoterápia.
Kitartás mester
Ezek szerint akkor előbb térhet vissza, mint amit hallottam, hogy hónapok kellenek hozzá. Jó, hogy jóindulatú volt a daganat és egyszerűbben eltávolítható. Gyorsan vissza tud térni, de szerintem így is csak januártól fog majd újra edzést tartani. Addig Roura is képes lehet lehoznia hátralévő meccset. Biztos szoros kommunikációban lesz majd Titóval.salas9 írta:Ha jól fordítottam akkor sikerült a műtét, még 3-4 napot kell a kórházban töltenie, majd 6 hétig fog tartani a kemoterápia.
Kitartás mester