2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem pedig ők akik a szakmában, mint sikeres emberek kellenének.Egy jó 2dik managmentel mint.pl.Luis Enrique,Kluivert vagy Eusebio, akik anno a csapatban játszottak egykoron. (akik pephez hasonlóan ismerik a klub filozófiáját).DonAndres írta:viszont én egy Ancelottit vagy egy Scolarit nem éreznék megoldásnak.
Egyetértek mindkét véleménnyel.Becsülöm és tisztelem Titot,de ide kevés,ez tény.Fájó ezt kimondani,mert én tényleg szimpatizálok vele,de ezek a tények.Egy biztos,hogy elküldeni nem fogják,szóval már csak abban reménykedhetünk hogy feláll a padról,mert ha marad,akkor a bajnokságért esetleg harcban lehetünk(bár ha a Real nem hullajt el 15-20 pontot,és nekünk nem lesz szerencsénk mint idén ősszel pár meccsen,akkor az is kilőve.),a Bl-ben esélyünk sem lesz,mert nagyon sok csapat elkaphat(el is fog kapni) minket,a kupa meg...most őszintén,ki lenne elégedett egy király kupa sikerrel(ott is sorsolástól függhet,na meg szerencsétől)?! szóval én csak is egy új edzővel látok esélyt siker elérésére,viszont én egy Ancelottit vagy egy Scolarit nem éreznék megoldásnak.Ide egy kemény kezű,ellentmondást nem tűrő edző kell,aki visszahúzza a földre Messiéket(még Messit is),és változtat valamelyest a taktikán,megszervezi végre a védekezést,és elöl is újit valamit.Most jelenleg nem tudnék mondani senkit,de remélem adott esetben a vezetőség megtalálná a megfelelő embert a feladatra.JOseppe írta:Tökéletes megfogalmazás.Mezner2 írta:Csúnya lesz amit leírok,lehet,hogy a vereség mondatja velem,de Tito a kövi 2-3évben egy óriási fék lesz a csapatban,kirúgni nem fogják azok után amin idén átment,viszont semmivel nem bizonyította,hogy egy paraszthajszállal is jobb egy erős közepes edzőnél,és véleményem szerint ezt a szitut a csapat kőkeményen megfogja sínyleni,belenyúlni nem tud,motiválni is kevésbé (a szezon első fele sztem a szokásos új edzővel való feltámadásból adódó lendület volt) szóval megmondva az őszintét be vagyok csokizva a kövi pár évtől,ha az igazoláspolitikánk is a régi marad,és hozunk hátvédnek egy szélsőt,esetleg Valdes helyére egy Neymart(:D) akkor meg végképpElkeserítő hogy edzőként ennyire nem volt rálátása, hogy sajnos a védelem foltozgatása nem elég a sikerhez.Egy középályást szerintem meg mindig hülyeség khvédként játszatni, mert nem az az eredeti szerepköre és nem mindig válikbe.
Edzőként sok mindenben hibás,de emberileg az én számomra jelesre vizsgázott.
Egyébként szerintem egy lelkiismeretes fiatal ember Tito, ezért ebben a helyzetben nem szégyen elismerni a bukást és a szezon végén átaadni a stafétabotot.Ha távozik a helyére Scolari,Ancelotti,Klopp 3-ból jöhetne valaki.
És remélhetőleg valaki rendbe rakja a védelmünket már végre.
Egy rák ellen küzdő, a csapatát bajnoki címig, és BL elődöntőig vivő edzőről beszélsz így, szánalmas ember lehetsz.messideco írta:Villanova? Takarodj!
Tökéletes megfogalmazás.Mezner2 írta:Csúnya lesz amit leírok,lehet,hogy a vereség mondatja velem,de Tito a kövi 2-3évben egy óriási fék lesz a csapatban,kirúgni nem fogják azok után amin idén átment,viszont semmivel nem bizonyította,hogy egy paraszthajszállal is jobb egy erős közepes edzőnél,és véleményem szerint ezt a szitut a csapat kőkeményen megfogja sínyleni,belenyúlni nem tud,motiválni is kevésbé (a szezon első fele sztem a szokásos új edzővel való feltámadásból adódó lendület volt) szóval megmondva az őszintét be vagyok csokizva a kövi pár évtől,ha az igazoláspolitikánk is a régi marad,és hozunk hátvédnek egy szélsőt,esetleg Valdes helyére egy Neymart(:D) akkor meg végképp
Bielsa lenne a tökéletes edző én ugy erzem. amit az athletikel csinalt anno azt élvezet volt nezni. ismeri a filozofiánkat es az elvárásokat. klopp a nyelvet se beszéli kétlem h sikeres lenne nálunk egy német edző akarmilyen tehetséges.. bár elfogult vagyokcsababarca írta:Jürgen Klopp. senki más.shutterisland írta:megnéznék már egy olyan edzőt hosszú idő után, aki nem a klubon belülről való.
bár nem adtam még hangot neki, de nagyon sokszor nem értek veled egyet, most viszont tökéletesen leirtad amit gondolok.Mezner2 írta:Csúnya lesz amit leírok,lehet,hogy a vereség mondatja velem,de Tito a kövi 2-3évben egy óriási fék lesz a csapatban,kirúgni nem fogják azok után amin idén átment,viszont semmivel nem bizonyította,hogy egy paraszthajszállal is jobb egy erős közepes edzőnél,és véleményem szerint ezt a szitut a csapat kőkeményen megfogja sínyleni,belenyúlni nem tud,motiválni is kevésbé (a szezon első fele sztem a szokásos új edzővel való feltámadásból adódó lendület volt) szóval megmondva az őszintét be vagyok csokizva a kövi pár évtől,ha az igazoláspolitikánk is a régi marad,és hozunk hátvédnek egy szélsőt,esetleg Valdes helyére egy Neymart(:D) akkor meg végképp
nálam is ő lenne a befutó.Jürgen Klopp. senki más.
Azok által, akik azon a véleményen voltak, hogy "mit nekünk a Bayern", meg a tudáskülönbségnek ki kell jönnie. Hát kijött. Főleg a két edző között.csababarca írta: vigyázz,mindjárt meg leszel találva,és ki leszel nevetve az okosok által!
nem tudom, lehet bennem túl erősen él még az őszi mecsek nyoma, de nem láttom annyira gyászosnak a helyzetet. Ha bírni fogja akkor még egy évet megérdemel. Miért ne kapna egy második esélyt?lui1698 írta:Hát, én az ilyen "csak azért is" okokból valahogy eleget láttam már Rijkaard idején. Tök jó volt akkor is, hogy még ráhúzott egy évet, és lett egy csodás szezonunk...
Takarodjon:) jezus isten te ez komolyan gondolod!Facsy írta:köszönnyük emesemessideco írta:Villanova? Takarodj!
Jürgen Klopp. senki más.shutterisland írta:megnéznék már egy olyan edzőt hosszú idő után, aki nem a klubon belülről való.
Hát, én az ilyen "csak azért is" okokból valahogy eleget láttam már Rijkaard idején. Tök jó volt akkor is, hogy még ráhúzott egy évet, és lett egy csodás szezonunk...lijacska írta:Még egy évet maradjon, csak azért is.
vigyázz,mindjárt meg leszel találva,és ki leszel nevetve az okosok által!messideco írta:Villanova? Takarodj!