Mezner2 írta:Csúnya lesz amit leírok,lehet,hogy a vereség mondatja velem,de Tito a kövi 2-3évben egy óriási fék lesz a csapatban,kirúgni nem fogják azok után amin idén átment,viszont semmivel nem bizonyította,hogy egy paraszthajszállal is jobb egy erős közepes edzőnél,és véleményem szerint ezt a szitut a csapat kőkeményen megfogja sínyleni,belenyúlni nem tud,motiválni is kevésbé (a szezon első fele sztem a szokásos új edzővel való feltámadásból adódó lendület volt) szóval megmondva az őszintét be vagyok csokizva a kövi pár évtől,ha az igazoláspolitikánk is a régi marad,és hozunk hátvédnek egy szélsőt,esetleg Valdes helyére egy Neymart(:D) akkor meg végképp
Tökéletes megfogalmazás.

Elkeserítő hogy edzőként ennyire nem volt rálátása, hogy sajnos a védelem foltozgatása nem elég a sikerhez.Egy középályást szerintem meg mindig hülyeség khvédként játszatni, mert nem az az eredeti szerepköre és nem mindig válikbe.

Edzőként sok mindenben hibás,de emberileg az én számomra jelesre vizsgázott.

Egyébként szerintem egy lelkiismeretes fiatal ember Tito, ezért ebben a helyzetben nem szégyen elismerni a bukást és a szezon végén átaadni a stafétabotot.Ha távozik a helyére Scolari,Ancelotti,Klopp 3-ból jöhetne valaki.

És remélhetőleg valaki rendbe rakja a védelmünket már végre.