Számításaid szerint egy év alatt 21,6 milliót keres csak Thiago. Jelenleg nincs olyan játékos, aki ennyit keresne a reklámokból befolyó összegek nélkül. Évente keres 1,5/1,8 M-ót, vagyis rosszul járnánk egy 50 M-ós visszavásárlással, még úgy is, hogy egy nagyobb fizetésű szerződést kötne szvsz a klub vele, még iden, ha maradna.jangamen írta:18M (eladási ár) + 48x1.8M (fizetése a négy évben), azaz összesen 104,4 millió eurót nyertünk vele, ebből lejön az 50 millás vételi ár, még mindig bent vagyunk majd 55 millával. Trolled?
Thiago Alcántara
-
- Entrenador del Barça
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nyilvánvaló, hogy nem fog itt maradni. Egyik nyilatkozatában sem szögezte le, hogy Ő márpedig maradni akar, úgyhogy szerintem nincs miről beszélni. Pláne, ha Tito is elmondta neki, hogy egyelőre nem tud több lehetőséget biztosítani neki. Sajnálni fogom, hogy elkótyavetyéljük, mert meggyőződésem, hogy a jövőben meghatározó egyéniség(!) lesz.
De ezzel megnyílik a lehetőség Sergi Robertonak. Aztán ki tudja...lehet, hogy belőle lesz Xavi utódja és elhomályosítja azt, hogy Thiago-t elengedtük.
De ezzel megnyílik a lehetőség Sergi Robertonak. Aztán ki tudja...lehet, hogy belőle lesz Xavi utódja és elhomályosítja azt, hogy Thiago-t elengedtük.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Capitá del Barça
Ez a 48x1,8M nem stimmel.Szerintem Tijágó 1,8M-et keres egész évben.Vagyis:4x1,8.jangamen írta:Laza írta:menjen...majd 3-4 év mulva megvesszük 50milláértez is egy érdekes nézőpont: ha mondjuk 4 év múlva megvesszük 50 milláért és azt mondom, hogy ő addig tulajdonképpen felesleges, akkor:
18M (eladási ár) + 48x1.8M (fizetése a négy évben), azaz összesen 104,4 millió eurót nyertünk vele, ebből lejön az 50 millás vételi ár, még mindig bent vagyunk majd 55 millával. Trolled?
- davi10
- Llegenda del Barça
Én is nagyon örülnék, ha maradna, de az én helyébe én is elmennék.
Nem elég fiatal ő ahhoz, hogy végigpadozzon 1 évet, ha kölcsönbe nem tud menni, akkor eligazol. És igen, talán 5 év múlva, amikor Xavi és Ini már öregek lesznek visszavesszük 6x annyiért, mert mi ezt így szoktuk.
Nem elég fiatal ő ahhoz, hogy végigpadozzon 1 évet, ha kölcsönbe nem tud menni, akkor eligazol. És igen, talán 5 év múlva, amikor Xavi és Ini már öregek lesznek visszavesszük 6x annyiért, mert mi ezt így szoktuk.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Laza írta:menjen...majd 3-4 év mulva megvesszük 50milláért

18M (eladási ár) + 48x1.8M (fizetése a négy évben), azaz összesen 104,4 millió eurót nyertünk vele, ebből lejön az 50 millás vételi ár, még mindig bent vagyunk majd 55 millával. Trolled?
Maximálisan értem amit mondasz (csak egyet nem értek vele, de egyáltalán nem), csak egy dolgot tegyünk azért tisztába. Létezik klubhűség és türelem (ez a türelem az, amivel igazán kimutathatja a tiszteletét a klub iránt és kivárja a sorát, ami úgyis eljön).menczel írta:Úgy imádom, amikor a sportban semmit el nem ért emberek, a fotelból osztják Thiagot, amiért több pénzt és játéklehetőséget akar. Ez nem a Fifa, hanem a való élet, egy karrierje van, neki kell eldöntenie mit tart a legjobbnak.
Beszélnek itt hűtlenségről egyesek, akik még életükben egy mezt nem vettek, hogy ennyivel támogassák a klubot, miközben a srác valóban tett\tesz is valamit az FC Barcelonáért.
.....
azok tűrjék el h padoznak évekig, kevés pénzért.
Egy karrierje van?
A világ legjobb csapatánál van, fiatal és tapasztalatlan, nála jobb játékosok játszanak helyette, ki kell várnia a sorát. Ez ilyen egyszerű.
Kevés pénzért?
Félmilliárd forintot keres évente. Szerinted ez kevés? Szerintem meg irreálisan túl vannak fizetve.
Thiago ideje még nem jött el. Erre pedig kétféleképpen reagálhat: eligazol egy olyan klubba, ahol több lehetőséget kap már most (vagy többet ígérnek neki legalábbis), vagy marad és mutat egy pici alázatot. Ezt próbáljuk meg egy kicsit megérteni: Thiago egyelőre egy senki. Lehet, hogy az is marad, lehet, hogy ő lesz az új Xavi. De ott még közel sem tartunk, hogy úgy táncoljon a klub, ahogy ő fütyül.
Ez a minimum a klub részéről. Mármint, hogy őszintén bánnak vele, nem kezdik el hitegetni, csak hogy maradjon. Innentől neki kell döntenie. Egyébként Tito-t sem értem, már pep utolsó évében is jóval többet játszott Thiago, pedig már akkor is ott volt Cesc, Xavi is fiatalabb volt. Most utóbbi egyre öregszik, nem értem, miért nem tud többet játszani Thiago, vagy legalább annyit, mint a 2011/12-es szezonban.papek89 írta:Ha igaz..
Tito őszintén közölte Thiagoval, hogy nem garantál számára annyi játékidőt, amennyit szeretne. A játékos szabadon dönthet arról, hogy ilyen feltételek mellett is a Barcánál marad-e [Mundo]

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- papek89
- Jugador d'estrella
Ha igaz..
Tito őszintén közölte Thiagoval, hogy nem garantál számára annyi játékidőt, amennyit szeretne. A játékos szabadon dönthet arról, hogy ilyen feltételek mellett is a Barcánál marad-e [Mundo]
Úgy imádom, amikor a sportban semmit el nem ért emberek, a fotelból osztják Thiagot, amiért több pénzt és játéklehetőséget akar. Ez nem a Fifa, hanem a való élet, egy karrierje van, neki kell eldöntenie mit tart a legjobbnak.
Beszélnek itt hűtlenségről egyesek, akik még életükben egy mezt nem vettek, hogy ennyivel támogassák a klubot, miközben a srác valóban tett\tesz is valamit az FC Barcelonáért.
Az meg szintén értelmes, mikor abba kötnek bele, hogy az apja a legjobbat akarja neki. Ép ésszel kéne gondolkodni és nem a zsugori félelmekre hallgatni, amelyek azt diktálják, hogy minden egyes tehetséget tartsunk meg örökre, azok tűrjék el h padoznak évekig, kevés pénzért.
Az meg szintén értelmes, mikor abba kötnek bele, hogy az apja a legjobbat akarja neki. Ép ésszel kéne gondolkodni és nem a zsugori félelmekre hallgatni, amelyek azt diktálják, hogy minden egyes tehetséget tartsunk meg örökre, azok tűrjék el h padoznak évekig, kevés pénzért.
- bennike123
- Jugador del Barça
nem tudom, akinek ennyire nincs szíve a klubhoz azt inkább elkéne adni minnél több pénzért, soha nem lesz szerintem Xavi utódja inkább Sergi Robertóval kéne foglalkozni!Gareth Tello írta:A probléma csak az, hogy Titónak mindenáron kellene Thiago Silva, így jól jönne neki a pénz, amit Thiagóért kapnénk...bennike123 írta:thiago utoljára egyeztetne a Barcával hátha Tito meggondolja magát!
Ez az utolsó esély ezek szerint, már csak reménykedni tudok, hogy meggyőzik a maradásról a srácot.

-
- Az Év fórumozója 2013
A probléma csak az, hogy Titónak mindenáron kellene Thiago Silva, így jól jönne neki a pénz, amit Thiagóért kapnánk...bennike123 írta:thiago utoljára egyeztetne a Barcával hátha Tito meggondolja magát!
Ez az utolsó esély ezek szerint, már csak reménykedni tudok, hogy meggyőzik a maradásról a srácot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gareth Tello 2013.06.23. 16:29:50-kor.
- bennike123
- Jugador del Barça
thiago utoljára egyeztetne a Barcával hátha Tito meggondolja magát!
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Nagy a csend. Remélem ez jót jelent.
Amúgy 2 dolog. Ha Thiago Istenként tekint az apjára, ami miért is ne lenne így, sajnos hallgatni fog rá. Ez egy teljesen normális emberi dolog, hisz mégiscsak szinte gyerek még. Ennyi idősen én is hallgattam az általam szeretett, tapasztaltabb, vagy nagyra tartott emberekre. Főleg sok rossz döntés után, mert az ember már 16 évesen is azt hiszi, hogy mindent tud.
Mondjuk nekem nem egészen ilyen problémáim voltak, főleg nem anyagi szempontból.
A másik meg ez az apuka több pénzt akar a gyereknek. Egy szerződtetett ügynöknél más a szitu, ott esnek le a százalékok meg bónuszok az új szerződéseknél. De sokszor volt már ilyen, hogy rokon képviseli a sportolót, vagy maga a sportoló akar többet. Ez egy normális szintig érthető is. De mikor már arra megy ki a játék, hogy a kis szupersztár meg tudja-e venni a 22-ik sportkocsiját vagy a 8-ik nyaralóját, az már gusztustalan. Persze Thiago esetében még nem erről van szó, bár már az eddig keresett pénzből se lenne semmire gondja az életben.
Amúgy 2 dolog. Ha Thiago Istenként tekint az apjára, ami miért is ne lenne így, sajnos hallgatni fog rá. Ez egy teljesen normális emberi dolog, hisz mégiscsak szinte gyerek még. Ennyi idősen én is hallgattam az általam szeretett, tapasztaltabb, vagy nagyra tartott emberekre. Főleg sok rossz döntés után, mert az ember már 16 évesen is azt hiszi, hogy mindent tud.

A másik meg ez az apuka több pénzt akar a gyereknek. Egy szerződtetett ügynöknél más a szitu, ott esnek le a százalékok meg bónuszok az új szerződéseknél. De sokszor volt már ilyen, hogy rokon képviseli a sportolót, vagy maga a sportoló akar többet. Ez egy normális szintig érthető is. De mikor már arra megy ki a játék, hogy a kis szupersztár meg tudja-e venni a 22-ik sportkocsiját vagy a 8-ik nyaralóját, az már gusztustalan. Persze Thiago esetében még nem erről van szó, bár már az eddig keresett pénzből se lenne semmire gondja az életben.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Hiába, ha apunak kell a pénz és fia sikeres manipulálásával (amit kb. 2 éve csinál) 4x-es pénzt is el lehet érni a MU-nál, főleg, hogy edzőként semmit sem sikerült felmutatni.bali 15 írta:Szerintem rá kell döbbenteni őt arra, amit előttem már más elmondott.
Messi eladását is túlélné a csapat, adják el őt is? Ez a logika eszméletlenül ésszerűtlen.visca el barca írta:amugy meg mentek már el innen olyan emberek mint figo, ronaldo, etoo, yaya, akiknek még csak a cipőjét sem köthetné be, és még is túléltük...Cooltiszo írta:Most kell egy kicsit nyugtatni és megmutatni neki az utat, hogy 2 éven belül a világ egyik legnagyobb klubjának karmestere lehet 10 évig, és ez a klub a családja.
Go Gunners! 

- davi10
- Llegenda del Barça
Szerintem semmiképp nem szabad elengedni, és ha megnézzük tehetség is van benne nem kicsi, vagyis a 20 milla szerintem elég kevés.
Nagyon sajnálnám ha elmenne, nagyon élvezem nézni a játékát.
Nagyon sajnálnám ha elmenne, nagyon élvezem nézni a játékát.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Man UTD főoldalán foglalkozik Thiago-val:
http://bit.ly/11sJGtw
http://bit.ly/11sJGtw
Azért Cesc (16), Piqué (17) és Alba (17) is jóval fiatalabban hagyta ott az akadémiát, nem a felnőtt csapatot. Nekik a helyzetük is teljesen más volt, nem játszottak rendszeresen az aktuális felnőtt keretben, nem volt meg a kétségtelenül fennálló lehetőségük arra, hogy 1-2 éven belül stabil játékossá váljanak a felnőtt keretben is akár, nemhogy a kezdőben.Léfe írta:Ne érzelmi oldalról közelitsük meg a dolgot. Többet kellett volna jászatni, igy felődni sem tud, és nem szerepel. Nagy lehetőséget kinál a MU. majd meglátjuk mire jut vele. Sajnálom, ha megy, de megértem. Xavi de Cesh helyén bőven játszhatott volna. Ebben a korban nincs mire várni. Igy ment el Pique, Cesh, és Alba is, de visszajöttek. Szóval nem egyedi a példa.
Thiago már 22 éves, jó néhány meccsen túl van a nagy csapatban, szerintem egyáltalán nem is játszott keveset (annak tekintetében hány éves, és kik vannak előtte a sorban... Xavi és Iniesta előtt sem friss világ- és európabajnok, többszörös bl-győztes, egyénileg is a legjobbakként elismert világsztárok játszottak, akik ráadásul saját nevelések...).
Szóval ne hasonlítsuk össze a fenti 3 játékossal, más a szitu teljesen. Neki csak egy kicsit kéne még türelmesnek lennie, csak 1-2 évet kéne várnia, ráadásul úgy, hogy nem arról beszélünk, hogy vízhordófiút játszik, hanem azért szerepet kap a bajnokságban és a BL-ben is, az meg ne legyen már elvárás, hogy a top meccseken ő kezdjen úgy, hogy nem volt azért annyira hűde brutálisan jó idén sem, az egész szezont figyelve. Azért mert néha csinál 2 flikk-flakkot, és mert sokaknak bejön a stílusa (nekem is), még korántsem biztos, hogy képes stabilan jó teljesítményre a csapat talán leghangsúlyosabb posztján. Tito-t abszolút megértem, hogy nem ígérget neki felelőtlenül. Ő látja az edzésmunkáját, a meccseken a mezőnymunkáját. Nem egy panasz volt itt is a sokszor felelőtlen és flegma játékára, a rengeteg eladott labdára, és a túlzásba vitt trükközésre. Ezen a poszton a rutin sokat számít, ő meg minden csak nem rutinos egyelőre.
Ha megy, szerintem akkor is hibázik, ha robbant Manchasterben, és kiviszi Bosque a vb-re, mert azért az a klub nem ez a klub. Csak ez a nevelőegyüttese stb...
-
- Entrenador del Barça
Ne érzelmi oldalról közelitsük meg a dolgot. Többet kellett volna jászatni, igy felődni sem tud, és nem szerepel. Nagy lehetőséget kinál a MU. majd meglátjuk mire jut vele. Sajnálom, ha megy, de megértem. Xavi de Cesh helyén bőven játszhatott volna. Ebben a korban nincs mire várni. Igy ment el Pique, Cesh, és Alba is, de visszajöttek. Szóval nem egyedi a példa.
Fecó
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Azért emlékszem én komoly meccsekre, amikor rendkívül jó teljesítményt nyújtott, de nem tartom fairnek kiemelni egyes meccseket, mert Xavi vagy Fabregas (nem emlékszem Barcás jó meccsére nagy ellenfél ellen) esetében is lehet pro kontra kiemelni. Xavit pótolni kell, nem reális elvárás, hogy jövőre ő 60an meccset fog játszani magas színvonalon. Ha igen, akkor az nagyon meg fog látszódni a teljesítmény, mint ez idén is látszódott, kiemelkedően gyenge szezonja volt. Még mindig értékes tagja a csapatnak, de nem lehet már 60an meccsen elvárni hogy irányítson, már jövőre kell egy pótlás, amire Thiago tökéletes lenne, szépen megtanulhatná a csínyját-bínyját a dolognak, míg szépen átveszi a nagy meccseken is a helyét 2 éven belül.visca el barca írta: ez a baj, hogy ő már most is ugy kezeli a szituációt, mintha kizárolag rajta mulna a barcelona sorsa. pedig ehhez képest semmit nem tett le az asztalra. volt két szép flikkflakk csele és ennyi. meccseket még nem tud eldönteni, főleg nem komolyabb ellenek ellen. mert a murcia ellen sergi roberto meg tello is el tud bohockodni.
amugy meg mentek már el innen olyan emberek mint figo, ronaldo, etoo, yaya, akiknek még csak a cipőjét sem köthetné be, és még is túléltük...
mikor elment samu mindenki siránkozott h nem lesz csatárunk.. megoldották? meg... mikor elment yaya mindenki sírt h nem lesz kp-nk. ehhez képest nyertünk azóta 532 bajnoki aranyat meg 453879 bl-t
xavit potolni meg senki sem tudja, ez tök egyértelmű. fele annyit sem látok senkiben mint benne.
Megoldották? Mind a 3 BL-kiesést annak köszönhetjük, hogy nem volt egy épkézláb csatárunk, miközben legalább 50 milliós mínuszban vagyunk a csatárok cserélgetésével még úgy is, ha Villáért valaki fizet 20-at.visca el barca írta: mikor elment samu mindenki siránkozott h nem lesz csatárunk.. megoldották? meg...
Konkrétan ez a dolog volt az, amit azóta sem oldottak meg a klubnál, illetve egész pontosan azzal a kétélű szituációval oldottak meg, hogy Messi tölti be előkészítőtől befejezőig az összes támadó szerepkört. Hozzáteszem, lehet, h ehhez Eto'o távozásának nem sok köze volt, és ha marad, ő is a bal vagy a jobb oldalon szenvedhetett volna, de az nagyon nagy túlzás, hogy megoldották az ő hiányát és hogy van csatárunk.
De ettől függetlenül a lényeg pont az, hogy nem kéne ilyen megoldandó problémákat kreálni. Megoldottuk sok mindenki távozását, de azért mégiscsak az lett volna a jobb, ha Ronaldo, Eto'o, Touré stb. marad. Sőt, igazából azt sem tudjuk, hogy tényleg megoldottuk-e ezeket a dolgokat, és most nem lehetne sokkal jobb a csapat ezekkel az emberekkel, mint ahogy azt sem tudod most megmondani, hogy nem éppen egy leendő négyszeres aranylabdást kótyavetyélünk el.
Én sosem hallottam tőle azt, hogy ő az alfa és az omega a Barcaban.
Egy tehetséges játékos aki játszani akar. És lássuk be az elmúlt szezonban nem egy olyan játékos volt a pályán aki helyett játszhatott volna. Például Xavi, aki már csak lassítja az amúgy sem túl intenzív játékunkat.
A legendákhoz való makacs ragaszkodás sosem vezetett jóra, lásd Milan pár éve.
Szerintem rá kell döbbenteni őt arra, amit előttem már más elmondott.
Mondjuk én már tavaly stabil kezdőt csináltam volna belőle.
Egy tehetséges játékos aki játszani akar. És lássuk be az elmúlt szezonban nem egy olyan játékos volt a pályán aki helyett játszhatott volna. Például Xavi, aki már csak lassítja az amúgy sem túl intenzív játékunkat.
A legendákhoz való makacs ragaszkodás sosem vezetett jóra, lásd Milan pár éve.
Szerintem rá kell döbbenteni őt arra, amit előttem már más elmondott.
Mondjuk én már tavaly stabil kezdőt csináltam volna belőle.
-
- Llegenda del Barça
attól függetlenül, hogy én is azt mondom, ha nem bír megülni akkor mindenkinek jobb, ha megy, ezzel együtt szélsőségesen nem érdemes látni a helyzetet. én ebből már inkább az ellenszenvet látom, amire azért okunk nincs. nem hiszem pölö, hogy úgy kezelné a szitut, hogy rajta múlik a barcelona sorsa. ilyet sehol nem mondott, gondolom Te se beszéltél vele, a vezetőség viszont igen, és ha valóban így állna a helyzethez akkor kétlem, hogy annyira tépnék neki a szájukat. lehet antipatikus az, hogy megy (és gerjeszti is kicsit) körülötte a cirkusz, de ez nem zárja ki azt, hogy lássuk, benne valóban megvan a lehetőség arra, hogy Xavi helyét átvegye, ebből következően el lehet gondolkozni azon, hogy nem érdemesebb-e neki megadni a pénzt amit akar, mint 2 év múlva polemizálni, hogy na ki a Jóistent hozzunk, hogy legyen középpályánk, akit egyébként valszeg nem egy fillérbe kerülne kivásárolni és kifizetni se.visca el barca írta:
haj, kap majd egy zsiros szerzodest oszt tesz az egészre![]()
jó páélda lesz a fiataloknak. sirsz egy-két évet és máris lesz szép, csilivili uj auto.
ugy elhajtottam volna mint a huzat.
nehogy már a világ egyik legnagyobb klubja alázkodjon meg egy ilyen taknyos előtt
pár napja könnyebben elengedtem volna, de lássuk be, nyilván nem véletlenül mennek utána Rosellék akár több pénzt ígérő szerződéssel is. ez nem megalázkodás, érzik ők is, hogy a klub érdeke lehet a dolog, ebbe a fizetésemelésbe meg nem fogunk belehalni. azt meg kétlem, hogy a többi fiatal ettől elszállna, egyrészt az nem Magyarország, másrészt meg az utóbbi időben elég rendesen érzékelteti a klub, hogy hiába vagy saját nevelés, ha gyenge vagy akkor mehetsz focizni a mallorcába vagy máshova.
összességébe egy új szerződést nem tartok hülyeségnek, meg kéne próbálni megtartani, a vezetőség nem véletlen $zart be. ezzel együtt ha nagyon nyivákol, akkor menjen.
szerk: Eto'o azóta is kummára hiányzik, Yayanak meg már az elmenetele előtt megvolt a helyettese.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez a baj, hogy ő már most is ugy kezeli a szituációt, mintha kizárolag rajta mulna a barcelona sorsa. pedig ehhez képest semmit nem tett le az asztalra. volt két szép flikkflakk csele és ennyi. meccseket még nem tud eldönteni, főleg nem komolyabb ellenek ellen. mert a murcia ellen sergi roberto meg tello is el tud bohockodni.Cooltiszo írta:Most kell egy kicsit nyugtatni és megmutatni neki az utat, hogy 2 éven belül a világ egyik legnagyobb klubjának karmestere lehet 10 évig, és ez a klub a családja.
amugy meg mentek már el innen olyan emberek mint figo, ronaldo, etoo, yaya, akiknek még csak a cipőjét sem köthetné be, és még is túléltük...
mikor elment samu mindenki siránkozott h nem lesz csatárunk.. megoldották? meg... mikor elment yaya mindenki sírt h nem lesz kp-nk. ehhez képest nyertünk azóta 532 bajnoki aranyat meg 453879 bl-t
xavit potolni meg senki sem tudja, ez tök egyértelmű. fele annyit sem látok senkiben mint benne.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...