visca el barca írta:sok meglepit várok a 16 között.
uruguay megveri kolumbiát. kolumbia szárnyalt eddig, simán mellettük szól minden, épp ezért nem fognak nyerni. ugyanezen az elven a görögök is "megverik" costa ricát. nekem a holland válogatott továbbra sem meggyőző, ellenben mexikó elég stabilan áll a lábán, ha robbent leveszik, akkor szerintem behúzzák. a 4. meglepi talán usa lehet, elég nagy esélyt látok rá, h elkapják belgiumot egy szervezett játékkal.
A görögökben egyetértek veled. Mentálisan erős, szervezett, fegyelmezett védekezésű csapat, Costa Ricának itt lesz a végállomás.
A holland verésben csak bizakodom, szeretném, ha Mexikó menne tovább, sajnos a realitás inkább, hogy Van Gaalnak jó esélye van az elődöntőig menetelni ezzel az amúgy nem túl acélos védelmű csapattal.
A torna meglepetésének kikiáltott Belgiumot én is remélem, hogy az amik leverik. Ők sem túl szimpatikusak, viszont kegyetlen sokat futnak, hajtanak, amit én mindig pozitívan tudok értékelni. A belga kieséssel legalább az ilyen túlértékelt játékosok, mint Lukaku stb. a helyükre kerülnének.
Az urukat nem tudom viszont elképzelni, hogy tovább menjenek.
Max. tényleg csak akkor, amit lejjebb írtam, ha széttördelik a játékot.
Az viszont biztos, hogy innentől már nincs számolgatás, "olaszok féle" taktikázás, számolgatás, az egyik mindenképpen búcsúzik és ettől izgalmasabb meccsek lesznek.